همین که چند ساعت باهاش کار کنی راه میوفتی ولی اگه کمک خواستی در خدمتیم:10:نقل قول:
Printable View
همین که چند ساعت باهاش کار کنی راه میوفتی ولی اگه کمک خواستی در خدمتیم:10:نقل قول:
نقل قول:
ممنون بابک جان
IMEI رو چجور چک کنم ؟ یعنی IMEI خود گوشی رو چجور ببینم
و یه سوال دیگه چجور میشه فهمید گوشی نو هست و ازش استفاده نشده منظورم با توجه به مدت زمان کار کرد هست چه کدی رو باید زد
ممنون
برای IMEI به آدرس زیر برو:نقل قول:
settings==>About phone==>Phone identity
بعد اون کد رو با کدی که پشت باتری هست و کدی که توی یه دفترچه کوچیک داخل جعبه هست مقایسه کن.
اگه یکی باشن یعنی گوشیت ایرادی نداره
در مورد مدت زمان کارکرد ، اگر منظورت یه چیزی تو مایه های اون کدی که برای سونی اریکسون میزدیمه... فک نکنم همچین چیزی باشه
خوب بچه ها گوشی الان دستمه :27:
واسه شارژ اولیش چند ساعت بزارم ؟
و بهتره که گوشی خاموش باشه یا روشن ؟
اول باتری گوشیرو کاملا خالی کن
بعدش که خاموش شد بزار 12 ساعت شارژ بشه بعد از 12 ساعت دوباره اونم خالی کن بزار 12 ساعت دیگه شارژ بشه
(اینو یه جایی خوندم و خودمم همینطوری شارژش کردم)
در ضمن اگه خاموش باشه بهتره:46:
بچه ها من تازه این گوشی رو گرفتم و دفعه اولی هست که با اندروید کار میکنم.میخوام یه سری از برنامه های defult خودشو unistall کنم میخواستم ببینم این برنامه ها با رست کردن گوشی بر میگرده؟ اگه بخوام برنامه هایی که unistall شده رو دوباره برگردونم باید چه کنم؟ممنون اگه راهنماییم کنید
سلام.ماهم به جمع دارندگان این گوشی پیوستیم هه هه :-)با رم 8گیگ خریدم 330(البته تو رشت)
یکی فقط به ما میگه چطور باید با ایرانسل برم نت؟
و بلوتوس چطور بگیرم؟
من بدون خالی کردن شارژش گذاشتم واسه شارژنقل قول:
حالا 12 ساعت رو میزارم بعد که خالی شد باز 12 ساعت میزارم
ممنون:11:
من پسورد اولیه صفحه که به اسم pattern هست رو یادم رفته. گوشیم رو صفحع اول مونده. لطفا یکی راهنمایی کنه چکار کنم
تو قسمت گالری چطوری میشه آلبوم جدید ساخت؟ الان زمانی که میرم توش فقط Camera shots و all videos و اینا هست :(