نقل قول:
سلام خواهش میکنم/آره خیلی عوضیا و اصلا از چیزی سر در نمیارن! یا اینطور وا نمود میکنن!:18:
چون تو کانفیگ لیستشونم زده بود گرافیک 1 گیگ و باطری 4 سل!:2:
اگه میخواین مثل من از خریدتون پشیمون بشین برید از اینها اونم از خود شرکت در پیتشون خرید کنین!
من تازگی از اون دوتا گارانتیه دیگه ایسوسم نوت بوک خرید کردم اما سازگار کجا این عمله ها کجا!!!!
تا میتونین اطاع رسانی کنین تا اینها خودشونو درست کنن.
کس دیگه ای اینجا ازشون خرید نکرده؟!
اصلا پیشنهاد نمیکنم از این آدمهای عوضی و بیشعور خرید کنین!
فرزاد جون داداش بنظر تو این میارزه که من خریدم؟
جی73 جی اچ رو دست دو یا نمیدونم ریپیرش رو بدون کیف و ماوس وبا 6 گیگ رم و هارد دوال 1ترابایت تو پاساژ ایران حدود 1 یا 2 ماه پیش میداد 1980!!!!!!:18:
شنیده بودم تو پاساژ رضا 2200 میدادن!!!!!:41:
[/QUOTE]
سلام
مبارک باشه.
انشاا.. به خوبی و خوشی ازش استفاده کنی.
متاسفانه هنوز خیلی از شرکتها ادعا دارن که کننده هستن اما فقط فروشنده هستن اونم از نوع در پیت و هنوز اصول مشتری مداری رو بلد نیستن و فکر میکنن تجارت فقط تو تعداد فروش هست و نمیدونن هر یک عدد کالا که فروخته میشه بزرگترین تبلیغ و حفظ بقای اینده خودشون هستش.
یک برند مثل اکو که فروشنده کفش هستن برای تایید و استخدام یک فروشنده جزء خودشون 4 ماه یک جوان رو تعلیم میدن و بعد یک نفر خارجی میاد اینجا و ازشون امتحان میگیره و در صورت قبولی فرد رو استخدام میکنن و یک مدرک هم به اون شخص میدن که نشون میده ایشون یک فروشنده تایید شده هستش.
اونا شاید هنوز به این سطح فکری بعضی شرکتای ایرانی از قبیل همین شرکت که شما باهاشون برخورد داشتید نرسیدن که این همه هزینه میکنن و وقت میزارن تا یک فروشنده کفش استخدام کنن.
متاسفانه بخاطر عدم حضور شرکتهای اصلی در ایران همیشه با این موارد ما مواجه هستیم.
امرتات یادش رفته که 3-4 سال پیش چطور داشت ور شکست میشد و اگر تغییرات مدیریتی و تزریق مالی بالا در موردش اعمال نشده بود الان وجود نداشت.
حالا با این توصیفاتی که شما فرمودید ظاهرا دوباره به همون مسیر گذشته اش پا میزاره و این باعث تاسفه.
در مورد انتخاب شما:
در درجه اول بحث فول اچ دی بودن تا حدودی سلیقه ای هستش. اما آینده مال فول اچ دی هستش اما مشکل خیلی بزرگی نیست.
اما در مورد هارد با دور پایین و کم بودن کش یکم بیشتر قابل توجه هستش.
هر چقدر سی پی یو و یا کارت گرافیک بالایی داشته باشیم اما هارد پرفورمنس پایینی داشته باشه همیشه یک گلوگاه اساسی داریم و همیشه با مکث و انتظار مواجه خواهیم شد. گو اینکه خودتون بهتر میدونید که الان تو کانفیگ سیستم های سطح بالا چه در دسک تاپ و یا لپ تاپ بیشتر از انتخاب یک سی پی یو قوی تر رو استفاده از یک اس اس دی بحث میشه و این بنچمارک کلی سیستم رو بیشتر تحت تاثیر قرار میده تا بالا بردن یک سی پی یوی قویتر.
حالا با این توصیف تجسم کنید که در این زمان که فرق یک هارد با مشخصات به روز در مقابل یک هارد با مشخصات قدیمی تر نهایت 20-30 دلار اختلاف قیمت داره چه زوری داره زیر بار همچین کانفیگی رفتن. حالا دیگه اس اس دی هم بماند.
از نظر قیمت هم باید ببینیم با کجا مقایسه میکنیم؟
بخاطر عدم دسترسی به همه کانفیگها و واقعی نبودن قیمتها در ایران باید گفت خیلی هم خوبه.
حداقل با اینی که فرهاد گرفته مقایسه کنی میبینی که شما خیلی خیلی بهتر گرفتید.چون اگر به سایتهای امریکایی که کاستومایز انجام میدن مراجعه کنید و قیمت این اختلافها رو حساب کیند شما 400- 500 هزار تومانی جلو هستید.
فرهاد بدون بلوری و با یک عدد هارد 500 و صفحه غیر فول اچ دی و سی پی یو 720 در مقابل 740 شما و نداشتن یو اس بی 3 و 6 گیگ رم که بزرگترین ضررش از بین رفتن قابلیت دوال چنل بودن رم هست تا حجم و مقدار رم و از همه مهمتر با کارت 5870 که ارزونتر از 460 هستش قیمت جهانیش و دستگاهی که دیسکانتینیو شده از طرف سازنده و قیمتشم در امریکا 150 دلار کمتر از مدل jw هستش (کاری به بهتر بودن 5870 یا 460 و اینکه کدوم بهتر یا بدتره ندارم فقط منظورم مقایسه قیمتی هستش). و اینکه اصلا چطوری با این کانفیگ به اسم g73jh-a1 بهش فروختن ( چون منظور از a1 مشخص نمودن سطح امکانات و کانفیگ هستش و هیچ جا شما نمیتونید g73jh-a1 رو با این مشخصات ببینید مگر اینکه a1 نباشه؟؟؟؟
به نظر من انتخاب شما حقیقی تر و شسته رفته تر از مدلی هستش که فرهاد گرفته.
حالا کاری به اینم نداریم که تا 7-8 ماه اینده معلوم میشه چرا اسوس رفت سمت 460 و دیگه 5870 تولید نکرد.
( بیشترین علت هم سر 3 بعدی و ساپورت فیزیکس هستش که هر چی پیش میریم میبینیم بیشتر گیم ها دارن میرن به سمت این دوتا تکنولوژی و یکی دیگه اینکه انویدیا رسما تو نمایشگاه ces اعلام کرد که سری 500 کارتهاش بالاترین مدلش 550 خواهد بود و بالاترین مدلهای موبایلش 460-470 و 485 خواهد موند.)
اینا چیزایی هستش که ادم میتونه ارزیابی کنه برای اینده.
فرهاد میدونه که من خودم حدود 1 سال هست همین مدل g73jh-a1 رو دارم و خیلی هم راضیم.
اما یکی هم از مدل g73jw-3de سفارش دادم که 2 هفته پیش رسید دستم اما دوستم با اصرار ازم گرفت و من دوباره سفارش دادم که مسافرم تا عید میاره. علت اینکه من با داشتن g73jh-a1 دوباره اینم سفارش دادم برای همون مسائلی که توضیح دادم هستش. و اینکه مطمئنم خیلی زود فیلمها و بازیهای 3 بعدی فراگیر میشه و اون زمان این مدل جدید عصای دستمه و g73jh-a1 خیلی زود کمرنگ میشه.
دیگه از بحث لپ تاپم بگذریم این مورد رو رو تلویزیونها هم داریم میبینیم.
در مجموع این مسائل هستش که من فکر میکنم انتخاب و قیمت شما مناسبتر از اون یکی موردها هستش که خودتون فرمودید.
در هر صورت هم به شما و هم به فرهاد عزیزمون تبریک میگم.