اقا من این مودم رو دارم ولی درایورش برای ویندوز 7 64 بیتی وجود نداره اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
Printable View
اقا من این مودم رو دارم ولی درایورش برای ویندوز 7 64 بیتی وجود نداره اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
سلام.تو اين مودماي اج كه تو نت زياد تبليغ ميشه كدوماشون مطمهن ترن ؟
سلامنقل قول:
خب هیچ کدوم! :31:، تقریبا همه چینی هستن و به اسمه chipset فیلیپسه آلمان!!!! ، به فروش می رسن..... اصلا اعتباری نیست تا کی کار کنه!
اما یه مدل های چینیه بهتری هم هست!:27: پدر دار!!
مثل این مدل: : d-link DWM-156
که حداقل یه سایت درست حسابی داره!،کد:http://www.dlink.com.sg/products/?idproduct=474&idCategory=199
که تو بازار رضا هم گیر میاد :
نکته مثبتش اینه که به احتمال 99% ، 3G رو هم ساپورت میکنه!!، بلههههه!!! :8:کد:http://hoshmandit.com/product/81
و خودم هم گرفتم و راضیم :27: ، اجب شیطونایی هستن ها! تو سایت 80 بود!!، من 79 گرفتم!، الان زدن 85!!!... :5:
موفق باشید.
سلام شما از خریدش راضی هستید...نقل قول:
چند وقته خریدین....گارانتی داره؟
مشکل خاصی نداشته...
زیاد داغ نمی کنه...بطور مداوم چند ساعت استفاده می کنید؟
سرعت وصل چند هست؟
سلام
کسی مودم d- link داره؟ من میخوام یکی بگیرم فروشنده گفت اگه 3g ساپورت کنه دیگه voice ساپورت نیست. زیمنس و HSDPA هم جای دیگه دیدم voice ساپورت بود .قیمتشون هم تقریبا یکیه.
به نظر شما چی کار کنم؟
Thanx
سلامنقل قول:
بله،خب دقیقا....9 روزه :31:، بله ، یک سال ، گارانتی easy،
نخیر، فقط اینجا بنده نتونستم باهاش از همراه اول استفاده کنم!! :19:
نه، بعد از 7 ،8 ساعت استفاده مداوم یه کم گرم میشه!!، البته الان که زمستونه کلا همه قطعات خیلی داغ نمی شن.... تقریبا یه 16 ساعتی به سیستم وصله، ولی همون 7،8 ساعت کانکتم.
سرعت... به شخصه جای جالبی نیستم، البته یه 20 متر با دکل فاصله دارم! :31: ، ولی مثله اینکه دکل سرش خیلی شولوغه، میتونم بگم ، تست کردم ها!، از یه ساعتی تقریبا 1 am مثله اینکه یه دفعه دکل بچه خوبی می شه! و ثابت روی 28، 30 دانلود دارم!، صبح زود هم تست کردم، تا تقریبا 9 am اینطوریه!!،بعدش دکل بده میشه، :31: و طی روز هم سرعت خیلی نوسان داره و مدام روی 25،20، 5، و 0 :18: ، می چرخه. البته برا من اینطوریه ها!، بازم با این حال صفحات سنگین رو راحت با opera باز میکنه!! :27: سرعت خیلی وابسته به مکانی هست که شما قرار دارید!!
شاد باشید.
سلامنقل قول:
بله جانم، بنده d-link DWM-156 گرفتم :
این مودم voice ساپورت نمیکنه، شخصا برام voice مهم نبود، و مودمی هم ندیدم که 3G و Voice رو با هم ساپورت کنه، فکر می کنم هدف از ساخت مودم های 3G ساپورت بیشتر به خاطره استفاده از اینترنت پر سرعتشون باشه،کد:http://www.dlink.com.sg/products/?idproduct=474&idCategory=199
دلایلی که داشتم برای خریده این مودم یکی 3G ساپورت بودنش بود، و مهمتر اینکه رو سیستم عامل های 64 bit هم جواب بده!، سیستم عامل من xp 64 bit هستش.
پیروز باشید.
اينايي كه تو نت تبليغ ميشه تا جايي كه فهميدم فقط يكيش معتبره .ماركش زيسا هست و نمايندگيش هم شركت كيان شبكه.ميتوني يه زحمتي بكشي ببيني اصلا اين شركت و اين مودم زيسا قابل اطمينان هستن؟نقل قول:
در ضمن از دي لينك مدلاي ديگه هم تو بازار ايران پيدا ميشه ؟من اگه بخوام همين مدل رو بخر چه جوري ميتونم با تخفيف بخرم ؟
سلام دوستان
من يكي از اين دستگاه هايي كه سيم كارت داخلش ميگذاري با يو اس پي وصل به كلمپيوتر ميشه دارم كه برنامه اي كه بصورت اتوران اجرا ميشه چيني هست و هيچي از منوهاش نميفهمم و زبان ديگه هم نداره
امكانش هست برنامه اي براي من بگذاريد كه انگليسي باشه و براي اين نوع مودم ها باشد
خب اینطور که تو نت دیدم زیسا یه شرکت کلا چینیه! :31: ، یه مارک داره اج ساپورت:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مارک 3G ساپورت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اینکه OS 64 bit ساپورت کنن که چیزی ننوشته!، در ضمن مدلی که HSDPA هستش میکرو اس دی تا 4 گیگ رو ساپورت می کنه ولی این دی لینکه ما تا 32 گیگ! :27:
شخصا به مدل دی لینک بیشتر اطمینان دارم تا این زیسا! دیگه تصمیم با خودتونه.
بله مدله دیگه هم هست، اما قدیمی تره! قیمتش هم چنر هزار تومن بیشتر فرق نمی کنه!، این مدل جدیدترینه(d-link DWM-156 A3)، همون که لینکه بازار رضاش رو گذاشتم.
با تخفیف! راستش نمی دونم!
موفق باشید.