كارلو آنچلوتي:به هيچ وجه تحت فشار نيستيم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تيم فوتبال چلسي در ادامه پيروزي هاي پرگل خود در ليگ برتر فوتبال انگليس مقابل وستهام با نتيجه 3 بر يک به پيروزي رسيد و جمع امتيازهايش را به عدد 12 رساند.
کارلو آنچلوتي در پايان اين ديدار گفت: به هيچ وجه نمي خواهم اين تفکر را به تيم القا کنم که ليگ قهرمانان اروپا اهميت بيشتري نسبت به ليگ داخلي دارد. هر دو تورنمنت براي ما اهميت زيادي دارد. البته فکر مي کنم که به دليل شرايط خاصي که داريم امسال اهميت ليگ قهرمانان تا حدي بيشتر از حد نياز جلوه داده شود، اما به اين معني نيست که بخواهيم ليگ برتر را کم اهميت بدانيم.
سرمربي ايتاليايي آبي هاي لندن در ادامه افزود: مي خواهيم بار ديگر در ليگ قهرمان شويم. قدم بعدي موفقيت در ليگ قهرمانان اروپا است. فصل گذشته وداع بسيار زودهنگامي با اين رقابتها داشتيم و امسال مي خواهيم عملکرد بهتري داشته باشيم. هدف ما اين است که در فصلي که پيش رو داريم پيوستگي خود را حفظ کنيم تا در تمام رقابت ها موفق شويم.
آنچلوتي درپاسخ به اين سوال که آيا قهرماني هاي پياپي در ليگ در حذف از ليگ قهرمانان روي عملکرد بازيکنان تاثير مي گذارد يا خير؟ گفت: من تحت فشار نيستم، بلکه خودم را تحت فشار قرار مي دهم، اما اين فشار بيروني نيست. مي خواهم خودم اين فشار را بياورم تا ببريم و قهرمان شويم. رومن (آبرامويچ) کاملا از شرايط راضي است و به هيچ وجه تحت فشار نيستيم.
آنچلوتي که 8 فصل موفقيت آميز را به همراه ميلان در سري A پشت سر گذاشت، اميدوار است بتواند موفقيتش را در فصل گذشته به همراه آبيهاي لندن ادامه دهد.
سرمربي مدافع عنوان قهرماني درباره بازيکنان تيمش گفت: به نظر من نبايد بازيکناني را که 30 ساله هستند پير و مسن بدانيم. آنها در ميانه راه هستند و مي توانند با تجربه خود به تيم کمک کنند. تمرينهاي بدنسازي نسبت به 20 سال گذشته تفاوت بسيار زيادي کرده است، اکنون همه چيز در دسترس است و مي توان با انجام تمرينهاي مناسب بدنسازي به راحتي شرايط خوبي را براي ريکاوري و بدنسازي براي اين بازيکنان فراهم کرد.
آنچلوتي در ادامه افزود: سي سالگي زمان مناسبي براي اوج يک بازيکن است. زماني که خودم بازي مي کردم در سي سالگي بهترين شرايط را داشتم، بنابراين نميتوانم اکنون بازيکني که 30 سال دارد را پير بدانم.
آنچلوتي که در زمان بازيگري اش در خط هافبک توپ مي زده است، در پايان گفت: مي خواهم تا وقتي که شرايط برايم فراهم باشد در اينجا بمانم. از فضا و جو حاکم بر فوتبال انگليس لذت مي برم و نمي خواهم در تيم ديگري مربيگري کنم. زماني که از ميلان جدا شدم مي دانستم که تصميم درستي گرفتهام.
آرسنال با ونگر 1000 گله شد
تيم فوتبال آرسنال هزارمين گل خود را در زمان مربيگري آرسن ونگر به ثمر رساند.
سایت فوتبال 3 -
آلکس سونگ در دیدار با بولتون که با نتیجه 4 بر یک به سود توپچی ها به پایان رسید، گل سوم آرسنال و گل هزارم این تیم تحت مربیگری آرسن ونگر را به ثمر رساند.
مربی پیشین تیم های فوتبال موناکوی فرانسه و ناگویا گرامپوس ژاپن، از سال 1996 به تیم فوتبال آرسنال پیوست و تا به حال با این تیم به سه عنوان قهرمانی لیگ برتر و چهار جام حذفی فوتبال انگلستان دست پیدا کرده است.
[HTML]http://www.football3.ir/news.do?itemid=27412[/HTML]
2010/09/12
آنجلوتي: آبراموويچ تمركزي روي ليگ قهرمانان ندارد
سرمربي تيم فوتبال چلسي انگليس گفت: متاسفانه و باوجود تلاشي که داشتم، آبراموويچ تمرکزي روي ليگ قهرمانان ندارد.
سایت فوتبال 3 -
کارلو آنجلوتي عنوان کرد: آبراموويچ مدتي است که ديگر دغدغه چلسي را ندارد. آنقدر سرش شلوغ است که حتي خود من بايد از يک هفته قبل براي صحبت کردن با او درخواست وقت ملاقات کنم. اين اصلا درست نيست.
سرمربي تيم فوتبال چلسي انگليس افزود: از رومن خواستم براي 30 تحليلگر حرفهاي که زير دست خودم آموزش ديدهاند، بودجه اي بگذارد تا بازي حريفان ما را در مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا زير ذره بين بگيرند؛ اما او فقط خنديد و حتي يک کلمه هم با من صحبت نکرد.
[HTML]http://www.football3.ir/news.do?itemid=27448[/HTML]
2010/09/13