یه سئوال مهم: میشه هم زمان به دو تا دانشگاه رفت؟ مثلا یکی هم کنکور زبان در اوده و هم ریاضی ، باید یکیشو برای ادامه ی تحصیل انتخاب کنه یا هردوتاشو میشه ؟
Printable View
یه سئوال مهم: میشه هم زمان به دو تا دانشگاه رفت؟ مثلا یکی هم کنکور زبان در اوده و هم ریاضی ، باید یکیشو برای ادامه ی تحصیل انتخاب کنه یا هردوتاشو میشه ؟
سلام
من هم کنکور دادم رفت
رتبه ام 4019 شد
بچه ها واقعا حس می کنم که توانایی راهنمایی تون رو دارم
چون این سال سخت رو پشت سر گذاشتم
در مورد کتاب یا کلاس و .. . اگه سوالی باشه خوشحال میشم کمک کنم
در ضمن من مطمئنم اگه به عقب برگردم و از تجربه های الانم استفاده کنم رتبه ام زیر 500 میشد.
اگه هم کنکور زبان و هم ریاضی مجاز بشی فقط یه فرم 100 تایی داری و اگه بخوای از هر دو رشته انتخاب رشته بکنی باید توی همون یک فرم پشت سر هم بنویسیشون! اصلا امکان قبولی در دو رشته وجود نداره!!!(مگر برای تک رقمی هاو...)نقل قول:
سلام دوستان.دو سوالی دارم. اول اینکه آنالیز ترکیبی توی کتابهای تست گسسته هست یا کتاب جداگانه داره؟ و کلا چه کتاب(هایی) برای آنالیز ترکیبی و گسسته پیشنهاد میکنید؟
کتاب آموزش ریاضیات گسسته و جبر واحتمال انتشارات فار خوبه .تمام مطالب احتمال و آنالیز رو از ریاضی 2 تا گسسته آورده.ولی درسنامه هاش کمه اما مفید . برای کسی که پایه ی خوبی داره از ریاضی همون درسنامه ها کافیه .البته یک کتاب کاملا کنکوریه .
برای گسسته تست اندیشه سازان خوبه .از درسنامه هاش میتونی استفاده کنی.ولی احساس میکنم نویسندش خیلی داره فرمولی برخورد میکنه با مسایل . در صورتی که مسائلی مثل احتمال و آنالیز و گراف و ... نیاز به تحلیل و درک داره . این روند در کتاب انتشارت فار تا حدودی مطرح شده . من همین دو کتاب رو پیشنهاد میکنم. اگه امسال پیش دانشگاهی ( یا چهارم دبیرستان ) هستی و سال بعد کنکور میدی از این کتابها همراه با گفته های معلمتون در مدرسه استفاده کن و پیش برو
سلام:11: خب چرا سال دیگه دوباره نمیدی؟نقل قول:
-----
بچه ها :20:میگم اصرارتون واسه اینجا بحث کتاب کردن برای چیه؟ :46:
توی تاپیک خودش هم بحث کاملا مفصل تره هم اینکه بچه ها همون قصد میان حرف ها به حاشیه نمیره
هم یه سرچ کوچیک بکنید کلی اطلاعات از طیف وسیعی از دیدگاه بچه های مختلف پیدا میکنید.
منم در مورده کتب فیزیک نظرمو اونجا گفتم:11:
ارزوی موفقیت برای همگی:46::11::11:
مگه دیوونم؟نقل قول:
:13:
صد درصد فقط یکیش رو می تونید بریدنقل قول:
سراسری البته
دور از جونت ولی بر فرض یکی اسمشو بذاره دیوونگینقل قول:
این تویی که مشخص میکنی برای هدفت چقدر خرج کردن عاقلانه است چون تویی که از جیب خودت خبر داری
اگر فکر میکنی به اندازه ای که باید خرج کردی و دیگه کافی میدونی، باشه:11:
تا حالا خبري از سازمان سنجش در مورد تاثير سوابق تحصيلي در كنكور 90 منتشر نشده ؟ همون 15 درصده يا بيشتر شده ؟
----------------------------------
كسي كه معدلش پايينه راهي براش هست كه برگرده و معدلش رو بهتر كنه ؟ ميشه دوباره آزمونهاي مدرسه رو داد و معدل رو تغيير داد ؟