فکر نکنم مشکل از اتصال لنش باشه چون تو کانکت authentication رو میزنه ....به احتمال زیاد مشکل از طرف مخابرات مراجعه کنید زودتر ج میگیرین.نقل قول:
Printable View
فکر نکنم مشکل از اتصال لنش باشه چون تو کانکت authentication رو میزنه ....به احتمال زیاد مشکل از طرف مخابرات مراجعه کنید زودتر ج میگیرین.نقل قول:
دوستان چجوری باید این Adsl مخابرات رو گرفت ؟ سایتی چیزی نداره واسه سفارش و این حرفا ؟
مدارک مورد نیاز چیه ؟شما چجوری گرفتید ؟ مدارک چی میخواست مخابرات ؟ اگه به کسی که صاحب خط هست دسترسی نداشته باشم اما کپی شناسنامش رو داشته باشم میشه ؟
سرعت متوسط دانلودش رو هم میشه بگید بی زحمت .... ممنون میشم
تا اونجا که من می دونم باید حضوری رفت و سایتی هم نداشتن.نقل قول:
مدارکی هم که از ما خواستن : اصل و تصویر کارت ملی به صورت دورو ، اصل و تصویر صفحه اول شناسنامه،اصل و تصویر آخرین قبض پرداختی.
اگه مستاجر باشین نیاز به صاحب خط نیست و فقط اصل و تصویر اجاره نامه رو می خواد در غیر این صورت حضور خود صاحب خط اجباری میشه.
برای من سرعت متوسط دانلود 13 KB/s
هیچی نگفق. وقتی توضیح دادم فقط گفت مودم رو بزار رو Bridge.نقل قول:
خوب بهت نگفت مشکل از کجاست؟ نگفت درستش میکنیم؟
شما پینگ 192.168.1.1 رو میگیری چنده ؟ Reply میده دیگه؟
این عکس از پینگ (البته تو XP. تو سون fail می شد):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون فردا دوباره میرم.نقل قول:
فکر نکنم مشکل از اتصال لنش باشه چون تو کانکت authentication رو میزنه ....به احتمال زیاد مشکل از طرف مخابرات مراجعه کنید زودتر ج میگیرین.
آقا كي پيشنهاد ميكنه من بيام از مخابرات بگيرم؟
ميشه آنلاين پرداخت كرد يا اينكه بايد بري بانك تا تمديد كني؟
كلي من نميفهمم سايت نداره يعني چي؟!؟!؟!؟
2 ماهی یکبار روی قبض تلفنتون درج میشه با همون تلفن بانک یا 1818 می تونی پرداخت کنید.نقل قول:
امروز زنگ زدم 1899 و بعد چند ساعت بهم زنگ زدن.
بعد از کلی توضیح دادن طرف گفت بزرا برم رو پورتت بعد گفت خط تون جدید (همچین چیزایی) و VPI-8 و VCI=81 باید باشه که اینجوری درست شد.
خط شما DLC یا همون فیبر نوریه؟ کدوم مرکز بودید؟نقل قول:
سرعت دانلود از تورنت چند روزی که افت شدید پیدا کرده.آیا بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن؟
میشه تست کنید پورت تورنت برای شما بازه یا نه؟نقل قول:
Utorrent رو باز کنید و پورتی که ازش استفاده می کنید جلوی = آدرس زیر بنویسید و داخل مرورگر باز کنید:
کد:http://www.utorrent.com/testport.php?port=