-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام: Julio César de León
تعداد بازی های ملی: 76 بازی
تعداد گلهای ملی: 15 گل
اولین بازی ملی: سال 1999
شماره پیراهن: 10
لقب: رامبو
بازی ها باشگاهی: سابقه بازی در چند تیم ایتالیایی از جمله فیورنتینا٬پارما٬جنوا و تورینو رو دارد
-
فقط امیدوارم گزارش این بازی رو به خیابانی ندن :|
همه با هم دعا کنیم
-
ترکیب احتمالی دو تیم هندوراس و شیلی(سمت چپ هندوراس و سمت راست شیلی):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون طور که مشخصه هندوراس با سیستم 1-3-2-4 و شیلی با سیستم 3-3-4 بازی می کنه.
دیوید سوازو به دلیل مصدومیت به این بازی احتمالا نمی رسه. مشکل هندوراس بیشتر گلزن هست که خیلی در اون وجود نداره. مهاجم های گلزن مصدوم هستن و مهاجم های فعلی اون چنان در امر گلزنی قوی نیستن.در این بازی بازیکن شماره 9 یعنی Pavón احتمالا تنها مهاجم هندوراس هستش.این بازیکن 36 سال سن داره و بازیکن با تجربه ای هستش ولی آمار گلزنی خوبی نداره.
هندوراس از نظر قدرت بدنی از شیلی قویتره.بازیکنانی مثل چاوز و ویلسون پالاسیوس از نظر قدرت بدنی فوق العاده هستن.
شیلی هم چند تا بازیکن سرشار داره از جمله ماتیاس فرناندز که بازیکنای خیلی خوبیه و سابقه بازی در تیم ویارئال اسپانیا رو داره و الان هم در تیم اسپورتینگ لیسبون پرتغال بازی می کنه.همین طور مارک گونزالس که سابقه بازی در لیورپول رو داره و الان هم در زسکا مسکو روسیه بازی می کنه.
البته ترکیب بالا ترکیب احتمالی هستش که سایت یورو اسپورت اونو گذاشته و ممکنه تغییراتی هم وجود داشته باشه. بازیکن شماره 10 هندوراس یعنی León که بیوگرافی اونو گذاشتم توی این ترکیب دیده نمیشه ولی اگه آماده باشه حتما بازی می کنه. این بازیکن یک بازیکن خیلی با تجربه و همین طور تکنیکی هستش.
-
خوب بازی رو دیدیم، متاسفانه این تیم هم مثل برزیل در بازی دیشب ، نتونست خودش رو نشون بده، پاوُن مثل اینکه یه مشکلی داشت، اصلا خوب بازی نمی کرد، من حدس میزنم به مقدار کافی غذا نخورده بود... در هر صورت نیمه دوم رو هم می بینیم بعدش به بررسی و تحلیل کاملتر بازی می پردازیم، در ضمن اینجانب به شدت به گزارش یک طرفه این مرتیکه گوسفند اعتراض دارم.
-
شیلی چیزی برای از دست دادن نداشت .داور هم به کمکشون اومد. :31:
چی بگم خوب افتضاح بازی کرد هندوراس : ))
-
این گزارشگره بازی کی بود؟ خوبه که بچه های تیم صداشو نمیشنیدن...
بچه ها خسته بودن...این هندوراس..هندوراس همیشگی نبود
به هر حال هنوز دو تا بازی دیگه مونده
هر چی خدا بخواد
-
هندوراس دومین حظورش بود .کاملا مشخص بود در عرصه جهانی بی تجربن. فقط 2 تا بازیکن خوب داشت!
باز هم جای امید هست . ولی زیاد نه!
مطمئنا اگه می دونستن اینور دنیا تو ایران تو یه انجمن کامپیوتری این همه طرفدار دارن(حالا واقعی یا غیر واقعی) مطمئنا بهتر بازی می کردن :دی
-
من بازی رو ندیدم ! ولی میدونم و مطمئن هستم که هندوراسی ها احتمالا به عنوان دست گرمی می خواست به شیلی کمک بدن ... وگرنه شیلی که سدی نبود که ازش رد نشیم :( امکان برد خیلی بالا بود ... کارشناس ها هم گفته های من رو تایید می کنند .
-
تیمتون احتمالا هنوز به آمادگی لازم نرسیده:31:
احتمالا بازی با اسپانیا و سویس رو میبرید وصعود میکنید :27:
-
از حق نگذریم بازیکننا شیلی خیلی تند و تیز بودن ...خیلی هم خوش تکنیک...هندوراسی اصلا از اضطراب و استرس نمیدونستنن به کی دارن پاس میدن...تا توپ به پاشون میخورد شوت می کردن
پینگ پنگ خوبی بود
هر چند شیلی هم به همون اندازه مزخرف بود:دی فقط شانس بیشتری داشت و تونست یه گل بزنه