سلام .نقل قول:
واسه من هم همچین گزینه ائی نداره . البته قبل از آپدیت یادم نیست .
مخلصیم .
Printable View
سلام .نقل قول:
واسه من هم همچین گزینه ائی نداره . البته قبل از آپدیت یادم نیست .
مخلصیم .
1 - این لپتاپ مخصوص بازی است؟ با بازی زیاد عمرش کم نمیشه؟
2- من بین n61jq و n73 دودل هستم ایا اگه صبر کنم n73jh را میتونم 1500 بخرم 4 ما صبرمیکنم
3- تا یک ماه دیگه به نظرتون قیمت n61 چقدر کاهش پیدا میکنه
4- مدل g51 چطوره؟
خواهش میکنم به سوال ها جواب بدید
این لپ تاپ switchable graphics رو ساپورت نمی کنه.... اگه اشتباه نکنم اصولا سی پی یو i7 720qm ، اswitchable graphics رو ساپورت نمی کنه و یکی از دلایلی هم که باطریش فقط حدود 2 ساعت دوام میاره همینه...نقل قول:
نقل قول:
اون مدلی که شما میگید N73JH نیست بلکه G73JH هست 4 ماه که هیچی یک سال هم صبر کنی به 1.500 نمیرسه . بهترین گزینه برات از ایسون همین N61JQ هست بگیر لپ تاپ خیلی خوبیه کارت را راه میندازه. از لحاظ قیمتی معلوم نیست نمیشه به بازار اعتماد کرد ممکنه گرون تر بشه یا ممکنه ارزون تر.
مدل g51 هنوز تو ایران نیومده اگه هم بیاد بدلیل اینکه مانیتورش سه بعدی هست احتمالا قیمت نجومی داره پس بهتره به سری گیم توجه نکنید
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
نقل قول:
دوستان این امکانی که شما دارید میگید اصلا مال N61Jq نیست این مال ایسوس N61JV هست که دو تا کارت گرافیک داره میتونید از بچه های N61JV دارها بپرسید
این چطوره تو سایت سازگار بود اما قیمت نداشت
Asus G51Jx-A1
CPU Intel Core i7 720QM@1.6GHz (Turbo Boost 2.8GHz), 6MB L3 Cache
Memory DDRIII 8GB 1333MHz (Dual Channel)
Hard Disk Capacity 640GB SATA 5400RPM
Optical Drive Blu-Ray + Dual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW) (Combo)
Graphic Nvidia GeForce GTS 360M 1GB
Display 15.6" (1366 x 768) LED-Backlight LCD
Communication Atheros AR9285 Network Adapter
Atheros AR8131 PCI-E 1000 Family Ethernet
Camera
Bluetooth 253
Security Kensington Lock
Ports 4 x USB 2.0 ports
VGA Output
RJ45
HDMI
Multi Card Reader
eSATA
FireWire 800 (1394)
Audio Line-In
Headphone + SPDIF
Mic
Other Features Keyboard: Farsi, Num-Pad
Mouse
Headphone
Backpack
Weight 3.5 Kg
Battery 9Cell 79Wh (Up to 2.5 hours)
Color Blue - Textured With “Republic Of Gamers” Logo
Operating System Windows 7 Home Premium 64-bit + Asus Express Gate
قیمتش را نمیدونید
این gts360 قویتره یا 5730
عزیزه داش اگه در حاله حاضر دو درایو داری برو D رو فرمت کن و یه درایوه جدید بساز و ویندوزه 32 رو نسب کن.نقل قول:
داشه من واسه ویندوز همین رو من شنیدم رو 32 بهتر جواب میده واسه کثیف شدن و پرز گرفتن همیشه تمیزش کن من که اینکار رو میکنم .
واسه آپدیت درایورها هر درایوری رو که آپدیت کردی باید تاریخش عوض بشه اگه نشه حتما نسب نشده دوباره سعی کن من واسه درایور پد اینطوری شده بود.
عزیزم واسه ADSL و LAN و اینا ببین درایورش نسب هست باید دو درایور شبکه داشته باشه یکی برای Wireless و دیگری واسه Ethernet. من یه HP دارم واسه دفه اول این مشکل رو داشت و درایورش رو از اینترنت گرفتم و درست شد.
راستی شما بازی The Saboteur رو تا حالا نسب کردی ؟
موفق باشی
ممنون از لطفت نه متاسفانه نصب نکردم وقتی ویندوز بوت کرد رو درایو جدید که ساختم نصب کنم ویندوز جدیدرو؟بعد ویندوز خودم که خراب نمیشه؟دو ویندوزه میشه؟من که ازش راضیم عالیه.حرف نداره.من صدا رو که نصب کردم تاریخش عوض نشد اما بعد نصب ریست کرد.راستی با چه دکمه ای برم تو تنظیمات cpu?دیلت رو زدم نشد.نقل قول:
با خیال راحت هاردت رو پارتیشن بندی کن. با Paragon یا storage manager خود ویندوز(البته این دوتا به من که نتونستن کمک کنن و در نهایت مجبور شدم هارد رو با acronis bootable پارتیشن بندی کنم). در مورد وارد شدن به ستاپ مادربورد هم که همونطوری که گفتین کافیه زمان بوت شدن Delete رو چندبار فشار بدین (احتمالا دیر زدید و دوباره اگه انجام بدین میشه). بعد هم ترتیب بوت رو به درایو بلوری تغییر بدین و سیستم رو بوت کنید. ویندوز دوم رو هم توی یه درایو جدید که ساختین نصب کنید. احتمالا که بدون مشکل ویندوز نصب میشه و بعد از بوت مجدد (بار سوم) با بوت منجر 7 روبه رو میشید که ازتون میپرسه که کدوم ویندوز رو بوت کنه.
البته اگه هم به مشکل برخورد کردین و سیستم بوت نشد جای نگرانی نیست. کافیه که زمان بوت شدن F9 رو فشار بدین و به ریکاوری لپ تاپ برید. اونجا هم سه تا گزینه داره که اولی میگه توی اولین درایو پریمری ویندوز اولیه رو ریکاوری میکنه (بدون اینکه پارتیشن هایی که ساختین رو پاک کنه). و دومی دوتا پارتیشن میسازه (یعنی پارتیشن های شما رو کاملا پاک میکنه) و ویندوز رو توی اولی ریکاوری میکنه و گزینه سوم هم هارد رو کاملا یکپارچه میکنه و ویندوز رو توش نصب میکنه.
که بهتره گزینه اول رو انتخاب کنید و 30 دقیقه صبر کنید تا سیستمتون بشه مثل روز اولش.
بلوتوثم کار نمیکنه آیکونش اون زیر نمیاد چیکار کنم؟
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
بلوتوثم کار نمیکنه آیکونش اون زیر نمیاد چیکار کنم؟
تو دوایس منیجرمم نیست
خب روشنش کردی
fn + f2 یا f3