با سلام من متن کامل کتاب Tactics For Listening را می خواستم
Printable View
با سلام من متن کامل کتاب Tactics For Listening را می خواستم
من برام يكي سي دي ها شو داده 4 تا است فقط اين كه من توش جز فايل mp3 چيز ديگري نيافتم
ايا همينه فقط ؟؟؟؟
اولش يه اتوران مي ادها ولي نصبي نمي ره براش به نظرتون چون قفل داره بوده سي دي ؟؟؟؟
ببنم حالا اين 4 تا سي دي است يا بيشتر و كمتره
بعدش كس ديگري داره بفروشه اگه داره چند مي فروشه
ممنون!! :biggrin: :biggrin:
نه ديگه همينه
همينو بايد گوش كني
سلام دوست عزیز
باید خدمت شما عرض کنم که شما باید این فایلهای صوتی را فقط گوش کنید و هر کجا که از شما خواسته شد حرف بزنید لازم به ذکر است که هر روز فقط یک درس را گوش کنید و اگر در حین گوش دادن چیزی را متوجه نشدید به عقب برنگردید کا رادامه بدهید و اگر لازم شد درس را دوباره از اول گوش کنید .
خوبی این سیستم در این است که به شما اعتماد به نفس می دهد برای صحبت کردن بعداز گذاردن نیمی از این درسها خودتان به این مسئله پی می برید در ابتدای درس اول تمام توضیحات داده شده است البته برای یادگیری زبان انگلیسی خودآموزهائی دیگری هم وجود دارند که دوستان در همین سایت معرفی کرده اند .
سلام دوستان. من تازه تو رودهن قبول شدم. البته نخندین. چون از روی شناخت اونجارو نزدم. ترازم 6200 شد ولی این ترس از کنکور گفت شاید تهران قبول نشدی، بزن رودهن.
کسی اونجا مترجمی زبان میخونه؟
من ای دی ندارم همینجا بگین.
با عرض سلام وخسته نباشيد دوستان گلم بابت كمكاتون خيلي ممنونم درمورد تاپيك قبليم در مورد ترجمه ي متن
دوستان عزيز من لينك دانلود ديكشنري اكسفورد نسخه ي المن تري رو ميخوام منظورم اينه كه نرمفزارشو ميخوام مثل نرمفزار بابيلون كه ميتونيم به راحتي تمام كلماتو توش سرچ كنيم اخه استادمون گفته كه بايد سه درسو بايد مترادف انگليسيشونو پيدا كنيم و همچنين با كلمات درس 1-2-3 جمله بسازيم كه تو ديكشنري اكسفور براي هر كلمه جمله اي هم نوشته شده حالا من ميخوام نرمفزارشو پيدا كنم تا راحتر بتونم كلماتو پيدا كنم و بتونم بنويسمشون اخه كلمات هم زيادن ونميشه با خود كتاب پيدا كردشون ( ببينم مترادف انگليسي يعني چي !!!! يعني هم معني جمله ؟ و از كجا پيدا كنم ؟؟؟؟)
ميدونيد اين همه بدبختي رو واسه چي ميكشم ؟:: چون به حرف شما گوش نكردم !!!!!؟؟؟ = اخه من ازشما خواسته بودم كه يه متنو واسم به انگليسي ترجمه كنيد ولي شما گفتيد كه خودم اين كارو بكنم چون استادمون شك ميكنه منم به حرف شما گوش نكردم و اسرار كردم كه برام ترجمه كنيد و اقبتم اين شد كه:: من يه 10 دقيقه اي ميشه از كلاس اومدم خونه و خيلي خيلي ضايع شدم اولا كه استادمون با اولين اولين نگاه فهميدن كه اين كار من نيست و چند دفعه از من پرسيدن كه ايا اينارو خودت نوشتي من خرم گفتم اره ؟ بعدشم ديگه مسخره ي خاص و عام شدم و چند تا سوتي خفن هم تو كلاس دادم كه ساتادمون خيلي از دستم شاكي شدن و كلي جريمه هم بايد بنويسم
حالا هم بايد اون متونو بايد دوباره بنويسم حالا كه مخم كاملا گرين پاژ كرده و اصلا كار نميكنه حالا به نظرتون من چي كار كنم ايا اصلا برم ديگه كلاس زبان يا نه اخه تازه چهاورمين جلسمونه
من خيلي به كمكتون نيازمندم
بسم رب الشهداء
=======
Hi
Here is not a chat room :ohno:
If I were the moderator of this community I would Ban you and the guys who don't do within rules :angry:
Stop disobeying Regulations
How long are u gonna do so
When do u want to stop sending rubbish posts
YOU HAVE TO WRITE ENGLISH HERE
Ok excuse me :sad:
I lost my temper
But be as thoughtful as possible about leaving posts in P30World
Hope to not see these posts here Again
Good Luck
آقا تشكر از راهنمايي هاتون سعي مي كنم كتاب گرامر english in use رو تهيه كنم ولي لطفا بگيد كه براي تقويت مكالمه بايد چه كتابي رو بخونم چون ميخوام مكالمم قوي بشه.
دوست عزیز همین طور که گفتم کتاب های New Interchange کتاب های خیلی خوبی هستند،برای Grammar In Use هم مراقب باش که level مناسب رو انتخاب کنی.
به امید موفقیت.
Oh, really sorry. the post was sent wrongly :biggrin: