سرور ها دان شدن و از لبخند هم خبری نیست هنوز.....
کجایی:19:؟
Printable View
سرور ها دان شدن و از لبخند هم خبری نیست هنوز.....
کجایی:19:؟
و اینگونه نمکدون به پایان عمرش رسید.:41:
روحش شاد.
اووووومدم.....این چه وضعشه:13:...چرا هر دفعه برای سرور مشکل ایجاد میشه:13:....باید سرویس دهنده حتما جوابگو باشه...بررسی میکنم:angry:نقل قول:
واقعا از همگی عذر میخوام:45:
(پست اسمایل دارد -درستش کن ببین:31:)نقل قول:
تست می کنیم اسمایل می یاد؟نمی یاد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجایی که سرور ها یک 20 روزی هست دچار مشکل شده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره دونبال یک بک اپ باشی که این مواقع اگر مشکل باست پیش امد و نمکدون اینجوری شد بتونه مشکل رو رسیدگی کنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....نمکدون دوباره راه اندازی شد و آماده ی استفاده است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Address Not Found
could not be found. Please check the name and try again.کد:www.namakdoon.net
این فقط باسه منه یا بقیه هم همین ارور رو می گیرن؟:13:
برای من هم لود نمیشه !نقل قول:
برا من كه درسته
من دوباره الان تست کردم...کاملا سالمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کد:http://www.namakdoon.net/
در فایرفاکس 4 نمکدون کند میشود که من برای سازندگان فایرفاکس این مشکل رو بیان کردم...انشاءالله زودتر برطرفش کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]