میلاد جان لینکش خراب بود.نقل قول:
الان داخل خود p30 گذاشتم.میبینی؟
مرسی که خبر دادی.
Printable View
میلاد جان لینکش خراب بود.نقل قول:
الان داخل خود p30 گذاشتم.میبینی؟
مرسی که خبر دادی.
آره آقا ، هر سه تاشونو دیدم :11:نقل قول:
اگه میشه عکس گیم نت و کلوب یا فروشگاه کنسول یا هر محیطی که به گیم مربوط باشه رو اینجا گذاشت اعلام بفرمایید
با تشکر
e امضام شبیه یکی از دوستان شد از این بابت معذرت می خوام
هدفم شرکت رفقا در این تایپیک بود
البته 4 تا بودن.نقل قول:
لپ تاپم یکم خجالتی هست رفته زیر کنسول ها قایم شده. : دی
این هم کارکتر patapon که قرار بود برای psp بسازم.
به نظر من اگه این بخش همینطور شخصی بمونه و فقط افراد عکس کنسول هایی که متعلق به خودشون هست را بزارن بهتره.نقل قول:
چون در صورتی که مثلا عکس یک گیم نت یا فروشگاه کنسول گذاشته بشه باعث تبلیغات (خلاف قوانین سایت) و موارد حاشیه ای دیگه ای میشه.
:18: خودت درست کردی :18:نقل قول:
بابا کلی هنرمندیا :11:
تاپیک جالبی بید
هیریسا فقط می خواد پز رسولی زنده بمونه :31: قصد تبلیغ ندارهنقل قول:
به نظر من اگه این بخش همینطور شخصی بمونه و فقط افراد عکس کنسول هایی که متعلق به خودشون هست را بزارن بهتره.
چون در صورتی که مثلا عکس یک گیم نت یا فروشگاه کنسول گذاشته بشه باعث تبلیغات (خلاف قوانین سایت) و موارد حاشیه ای دیگه ای میشه.
به نام خدا شروع می کنم
این عکس اتاقم هست که کاملا شبیه خون زده است هنوز تو حال و هوای call of duty های قدیمی بید
این هم کیس مبارک این جانب میباشد که حدودا فک کنم سال های 40-41 بود که خریدمشکد:http://www.irupload.ir/images/82cip24x2ziv0527mzth.jpg
ولی هنوز مثل یه مرد داره کار می کنه (از قابلیت های این کیس هم سرما در گرما و گرما در سرما می باشد شد) البته قابلت سرما در گرماش ضعیف شده و مجبور شدم در مواقع خاص از یه فن استفاده کنم :31:
ولی جدا از شوخی سه بار سیستم رو ارتقاع دادم ولی دلم نیمد این کیس رو بندازم دور یه جورایی مثل میکرو و مگادرایو برام عزیزه
آخرین ارتقاع برای 3 سال پیش ه ولی هنوز بازی هارو داره مثل یه مرگ اجرا می کنه
این هم وسایل رو میز که خود تصویر گویای همچی می باشدکد:http://www.irupload.ir/images/1ougoq1scr3eiky1wbu7.jpg
کد:http://www.irupload.ir/images/tomj3dnwa3vchq8v4.jpg
البته من امسال میرم پیش دانشگاهی و انشاالله بعد از کنکور باید یه دستی به سروگوش اتاق بکشم
-----------------
پ.ن : فقط برای خنده بیشتر :31:
یکی از قابلیت های نهان کیس عزیزم دزدگیر می باشد به این صورت که اگر یه شخص غریبه به سراغ سیستم برود و بخواهد آن را روشن کند به احتمال زیاد جوان مرگ میشود و به آرزویش نمیرسد چون یه سیم برق لخت به بدنه کیس وصله و اگه ندونی چجوری باید روشنش کنی برق می گیرد :31: (البته این یکم اغراق داره برق گرفتگی اتفاق میافتد ولی کشنده نیست :31: )
پ.ن 2 : ببخشید که نوشته ام زیاد طولانی شد. در بیشتر جملات بالا از پز رسولی استفاده شده (تنها برای دوستم هیریسا) و از اون جایی که این جانب مایع دار نمی باشد کنسولی وجود ندارد که از آن عکس گذاشته شود
در آخر امیدوارم که این پست پر بار بدون مغز پاک نشود :31:
ببخشید که سرتون رو درد آوردم
بله خودم درست کردم.نقل قول:
نه بابا کجا هنرمندیم.
خیلی خیلی ساده هست فقط کافیه طرحی که میخواهی را در بیاری بعد ببری پیش یکی که کارش برش با لیزر هست.برات هم حک میکنه هم برش.(پشت psp را هم با همین دستگاه حک کردم)
دیجیتال های من!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این PC خودمه MY LOVE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیبورد و موس Game :31::33:
اینم موس های Logitech هستن.
G5 رو باهاش 4 سال Dota زدم هنوز سالمه.
G9 رو برا WoW گرفتم ی بار خراب شد از گارانتی ی نو گرفتم.
G700 بدون شرح.:27::15:
وزنه های تعادل:tongue::47:
PC برادرم در حد اینتزنته فقط:31:
:40:کنسول ها در یک نگاه:40:
از نمای نزدیک:7:
لوازم جانبی حرکتی :33::47:
دسته ها :biggrin:
لف تاف :22:
مثل خودم عشق logitech هستی:31:
ممنون از بچه های wow باز(ایشاا... بقیه هم بیان)
ببخشید اون وزنه های تعادل مال چی هستن ؟