سازمان سنجش خودش فقط یه کتاب معرفی کرده رسمی اونم اسمش قدم رو ماه یه اینجور چیزی بود خیلی هم چرته.شما 505 استارت بزن کتاب خوبیه.بسته به ریدینگ و اینات هم داره که چه کتابی بخونی.سطحتونو نمی گید؟نقل قول:
Printable View
سازمان سنجش خودش فقط یه کتاب معرفی کرده رسمی اونم اسمش قدم رو ماه یه اینجور چیزی بود خیلی هم چرته.شما 505 استارت بزن کتاب خوبیه.بسته به ریدینگ و اینات هم داره که چه کتابی بخونی.سطحتونو نمی گید؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
grammar in use که جلد آبی تیره دارد.
هر کتابی که گنجینه واژه های انگلیسی شما رو افزایش بده و قدرت درک متن رو زیاد کنه.کتابهای مربوط به آن گوناگون و فراوان است و بستگی به سلیقه و سبک مطالعتون داره که به نظرم خودتون می تونید انتخاب و خریداری کنید.
استفاده از اینترنت برای بیشتر مسلطشدن به زبان هم در نظر داشته باش. مطالعه و کار کردن با سایتهایی مثل:
.netکد:www.english-test
کد:http://www.thefreedictionary.com
کد:http://www.yadayadaenglish.com
و دیگر سایتها که با یک جستجو پیداشون می کنی.کد:http://www.english.ucalgary.ca/grammar
عزت زیاده باد.:11:
سلام.متشکرم.راستش من عربی رو تو ریاضی 57 زدم و به نظر من عربی زبان یه خورده آسون تر از عربی ریاضی بود(ممکنه هم درست نباشه چون روز امتحان زبان خیلی ریسک کردم و همه ی سوالای عمومی رو زدم).زبان تخصصی هم به نظرم مثل سال های قبل بودولی از اون چیزی که فکر می کردم درصدم کمتر شد که نشون میده یک کم سخت بوده.نقل قول:
من خیلی دوست داشتم فرانسوی بخونم و به نظرم نامردیه که فقط از کسایی پذیرش می کنن که قبلا فرانسه خوندن و توی کنکور هم سوالای فرانسه رو جواب دادن(؟درسته دیگه نه؟). به نظر من که بی عدالتیه .توی وضعیت کشور ما یه دانش آموز از خانواده ی متوسط انگلیسی رو هم که یاد بگیره گل کاشته.فرانسوی طلبشون!
ایمیلم رو هم از طریق پیام براتون فرستادم.
نقل قول:
درحد معمولی هستم .همون کتابهای دبیرستان که البته همونام نیاز به مرورویادآوری داره.
من کاردانی نرم افزار خوندم ولی واسه ادامه خواستم زبان بخونم بنظرشما آینده ی کدومش بهتره؟
واینکه شانس قبولیم از کاردانی به کارشناسی زبان بخوام شرکت کنم(باتوجه به اینکه آشنایی بادرساش ندارم ) بیشتره یا برگردم از همون دیپلم؟(روز از نو روزی از نو!) اگه فکر میکنید دریه سطحه از نظر سختیش که همون کارشناسی ناپیوستشو ادامه بدم
مملکت کجاش درست درمونه که اینجاش باشه!نقل قول:
آره دیگه
شما باید زبان امتحانی رو فرانسه میزدی واسه کنکور تا میتونستی فرانسه امتحان بدی
اگه شرکت میکردی فرانسه رو 0 میزدی ولی عمومی ها بالای 80 تو هر جایی میخواستی قبول میشدی!
اینست مملکت ما!
سلامنقل قول:
ببین تو گروه آزمایشی زبان همینو بهت بگم تاثیر معدل زیاد نیست!
مسلما تاثیر داره ولی 95% نمره آزمون ملاکه
شما که معدلت هم عالی شده!
شما قبولی خیالت راحت!
شبانه دولتی تهران رو به نظر من نمیاری به هیچ وجه!نقل قول:
چون اونایی که رتبشون از شما بهتر شده
بعد اینکه دانشگاههای خوبو روزانه رو زدن نمیزن مثلا بیرجند رو بزنن!همون دانشگاهها رو شبانه میزنن
شما هم موفق باشی دوست عزیز
ببین رو عمومی ها تمرکز کن!نقل قول:
اولویت شما عمومی ها باشه!متاسفانه اینجوریه دیگه!
واسه زبان هم کتاب آبی تخصصی کانون خوبه منتها باید کامل بخونیش!
واسه بار 1000م عمومی ها رو بالا بزنید
شما ترکوندی عزیز:46:نقل قول:
اگه منطقه 1 هستی رتبه منطقتون زیر 400 میشه
کشوری هم زیر 1000
شما روزانه دانشگاه تهران 100% قبولی!
بهت تبریک میگم پیشاپیش!
یادش بخیر پارسال اینجا چه استرسی داشتم من......:20:
اینو الان دیدمنقل قول:
بومی باشی تهران قبولی!
شما تو دانشگاه انگلیسی بخون در کنارش برو فرانسه هم بخون.فکرکنم بشه.نقل قول:
خیلیا این کارو میکنن!نقل قول:
یکی فرانسه یاد میگیره یکی میره دنبال ایتالیایی یکی هم مثلا اسپانیولی!
درود/ممنوننقل قول:
ببين دوست من اگه يه چشم انداز كلي بخوايم داشته باشيم راجبه كنكور زبان امسال اين ميشه كه؛
ادب: كمي تغيير سبك داشت نسبت به سالهاي گذشته و درصد 50 تا 70 به نظر من عاليه!
عرب: من عربي رو يعني كنكوراي سالهاي قبل رو چند تا بالاي 90 داشتم ولي واقعا يه سري سوالاي مزخرف داده بودن... عربيش نسبت به عرب 89 و حتي 88 سخت تر بود...
معارف: معارف به نظر من خيلي اسون بود حتي 100% هم ميشد زد.
ز عمومي: سوالاي خيلي جالبي نبود ولي در كل بدك نبود!!!! 100% زدنش كه زياد تو نخش بودم فك كنم جزو محالات بود!
ز اختصاصي: اختصاصي رو فك كنم سخت تر بود (البته اين كه من پايين زدم دليلي واسش نيس اينكه من اختصاصي رو پايين زدم بخاطر يه ريسكي بود كه سرجلسه كردم كه بماند!).........
راستي ايميلم رو واست سند كردم تو پروفايلت اگه حال داشتي بيا ياهو بحرفيم!!!
موفق باشي
منظورتون موسسات خصوصی هست دیگه؟اونا چون خیلی سخت نمی گیرند آدم هم زیاد به خودش سخت نمی گیره بعد صد سال شاید یه چیزی یاد بگیره.نقل قول:
یه سوال
کسی زبان انگلیسی میخونه ادبیات یا مترجمی
کسی اطلاعاتی نداره واسه ادامه تحیصل دادن خارج از ایران؟
اصولا چه شاخه هایی یا... داره؟ادبیات تطبیقی و اینجور چیزا.
و چه دانشگاهایی هست توی آلمان یا سوئد
من همینجوری گذری سایت بعضی از دانشگاه های این 2تارو دیدم ولی چیز به درد بخوری پیدا نکردم