غلط کرد سونی اریکسون:دی
6 ماه دیگه !!!!!!!!!!!
خدا کنه بندازنش جلو
این دیزایر هم خیلی باحاله ها ولی زور داره 800 پول گوشی ای بدی که دوربینش 5 مگا باشه
Printable View
غلط کرد سونی اریکسون:دی
6 ماه دیگه !!!!!!!!!!!
خدا کنه بندازنش جلو
این دیزایر هم خیلی باحاله ها ولی زور داره 800 پول گوشی ای بدی که دوربینش 5 مگا باشه
آقا من رفتم امروز از بین HD2 و X10 یکیو بگیرم که جفتشونو دوست دارم اصلا به هیچ عنوان نتونستم انتخاب کنم که کدومو بگیرم!!! نمیتونم یکیشونو حذف کنم . شما که با این گوشیا کار کردین به من بگید کدومو بگیرم؟ البته برا HD2 پیش قدم شدم که به دلایلی نشد بگیرم .
بیشترین مشکل من با X10 مولتی تاچ و نبودن گیم و برنامه خوب براشه . نمیدونم بگیرم مولتی براش میاد یا نه؟!
و این اخباری که بچه ها میزارن مثل پست 395 منو وسوسه میکنه . ولی خیلی انتخاب سخته یکی راهنمایی کنه خواهشا
اضافه شدن فیلم برداری hd و اندرویید 2.1 تا چند ماه اینده به x10
منبع : gsmarena
من سه تا از دوستام HD2 دارن گوشی محشریه، اما بگیر نگیر داره، گاهی اوقات یه هنگ های ضایعی میکنه، گاهی توی اجرای چند تا تسک چنان عالی عمل میکنه که بهت زده میشی. هر سه شون هم مشکل داغ کردن باتری رو دارن. اینترفیسش هم جذابه اما به هیچ عنوان به پای X10 نمیرسه. X10 خوش دست تره، حتی ظاهر زیبا تری هم داره.. نسبت طول به عرض اسکرین X10 برابر 1:1.85 هست یعنی widescreen که HD2 در واقع 5:4 هست یعنی مثل TV:2:نقل قول:
نکته دیگه در مورد سیستم عامل هست که انروید قطعا برتر از ویندوز هست و شک نکنید که کمر وینمو خواهد شکست.
در کل باید اینطور بگم:
HD2 فوق العادست اما Xperia X10 خارق العادست.. و انتخاب برتر بی شک و تردید X10i هستش.
(جمله رو حال کردین؟ حال میکنید چقد انشام خوبه؟:31:)
همچنین از اینکه توی این تاپیک، مقایسه کردم آپولوجایز میکنم:46:
مطمئن باشید باز هم سونی اریکسون روی کاغذ قشنگه .احتمالا مشکلات عجیب و غریبی که گریبانگیر x1 شده اینجا هم پیش میاد و من شرط می بندم hd2 سریعتره.
گرم شده باتری وقتی برنامه سنگین و سی پی یو خور مثل بعضی گیمها رو انجام بدی طبیعیه و مطمئن باش دستت نمی سوزه!:31:
تو گیم های پلی استیشن الان اون طور که من شنیدم امنیا 2 هم کم اورده و فقط روی اچ دی2 جواب داده.حالا شما داری گوشی ای می خری که اصلا نمیشه روش گیم نصب کرد چه برسه به پلی استیشن.
تجربه من اینه که بیشترین کاری که آدم با این جور گوشی ها انجام میده اول گیمه و بعد تماشای فیلم تا اینکه همش بخواد عکس یا فیلمبرداری کنه.
یکی از بر و بچز اینجا گفته بود که دوربینش به 8 قابل ارتقائه!!! و اینکه کیفیت فیلمبرداریش هم با اینکه خیلی خوبه با یه تغییراتی روی رجیستری از hd بالاتر میره
اینو معنی میکنی؟؟؟ HD2 تو همین 5 که داره کلی مشکل داشت... تازه واسه عکس لنز مهمتره ولی واسه فیلمبرداری پردازنده پس با نرم افزار عکس بالا نمیره...نقل قول:
یکی از بر و بچز اینجا گفته بود که دوربینش به 8 قابل ارتقائه!!!
نقل قول:
ببخشیدا تجربتون رو نمیشه به همه نسبت داد دوست من. فقط بازی؟!!!:2: اون دوستتون هم در مورد دوربین احتمالا مزاح فرموده بودن.
سلام دوستان.........به نظر شما این گوشی توی تابستون طرفای 500 تومن میاد ؟
بعضي از دوستان از تاپيك PSP تشريف آوردن؟
فيلم و گيم پلي استيشن؟
يعني چي ي ي ي ي ي؟؟؟
كيفيت عكس HD2 با گوشي هاي 300 تومني سوني اريكسون برابري ميكنه، حالا ارتقا به ٨مگاپيكسل ديگه چه صيغه ايه؟ مگه اينكه كارخونه فراخوان بده كه همه خريدارها گوشي هاشون رو بيارن، لنز رو عوض كنه، نرم افزار دوربين هم آپديت كنه.. كه با اين اوصاف دوربين همه گوشيها قابل ارتقاست.
با سلام خواستم بپرسم آیا این گوشی فایل های رار (همون فایل های فشرده )رو دانلود میکنه یا نه ؟یعنی پسوند ها براش اهمیت داره ؟مثلا یه فایل 700 مگابایتی رو از راپیدشیر میتونه دانلود کنه؟بعد صفحه گوشی باید روشن بمونه در حین دانلود؟با خاموشی صفحه دانلود قطع نمیشود؟
2- و سوال دوم اینکه نرم افزاری در ویندوز موبایل واسه دانلود از یوتوب بدون پیلتر وجود داره؟کلا راهی واسه دور زدن هست واسه دانلود از این سایت؟
3-این گوشی با راپید مشکل نداره ؟آخه من که با n82 وارد میشم اجازه دانلود ندارم
ممنون میشم سوالاتم رو به دقت پاسخ بدید
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
با سلام خواستم بپرسم آیا این گوشی فایل های رار (همون فایل های فشرده )رو دانلود میکنه یا نه ؟یعنی پسوند ها براش اهمیت داره ؟مثلا یه فایل 700 مگابایتی رو از راپیدشیر میتونه دانلود کنه؟بعد صفحه گوشی باید روشن بمونه در حین دانلود؟با خاموشی صفحه دانلود قطع نمیشود؟
2- و سوال دوم اینکه نرم افزاری هست در موبایل واسه دانلود از یوتوب بدون پیلتر وجود داره؟کلا راهی واسه دور زدن هست واسه دانلود از این سایت؟
3-این گوشی با راپید مشکل نداره ؟آخه من که با n82 وارد میشم اجازه دانلود ندارم
ممنون میشم سوالاتم رو به دقت پاسخ بدید