نقل قول:سلام. اونجا دو نوع اسلحه داريم. يكيش كه بايد قفل كنيم و يكيشم همون تير باره. من دكمه e رو كه ميگيرم يه نور قرمز مثل ليزر مياد ولي زماني كه ميرم سمت چپ تصوير هيچكدوم از بمبا و اون خط قرمزه و كلا هيچي كار نميكنه.:19::19:نقل قول:
Printable View
نقل قول:سلام. اونجا دو نوع اسلحه داريم. يكيش كه بايد قفل كنيم و يكيشم همون تير باره. من دكمه e رو كه ميگيرم يه نور قرمز مثل ليزر مياد ولي زماني كه ميرم سمت چپ تصوير هيچكدوم از بمبا و اون خط قرمزه و كلا هيچي كار نميكنه.:19::19:نقل قول:
سلام به همه
من تو مرحله ای که هلی کوپتر رو میزنن و دوستم از هلی کوپتر پرت میشه پایین و بعد من می افتم پایین گیر کردم
تو اون مرحله میرم یه تفنگ پیدا می کنم و از لای شکاف تو تا صخره میرم تو و یه آدمه را می کشم اما نمی تونم از اون صخره رد بشم برم بازی رو ادامه بدم چاره کار چی هستش میشه راهنمایی کنید
ممنون از همه
شما H رو بزن مسیرتو نشون میده... اگر به همون سمت بود و نرفت که باگه وگر نه که از راه دیگه که مسیر شماست برید.نقل قول:
به نظر من هم باگ هستشنقل قول:
اما این مرحله را نمی تونم رد کنم
با کرک صفحه قبل هم امتحان کردم نشد
با restart mission هم درست نشد
دکمه h را هم که میزنم همین جایی که هستم را نشون میده
مشکلم هم باز می ذارم اگه دوستان تونستن کمک کنند
کد:من تو مرحله ای که هلی کوپتر رو میزنن و دوستم از هلی کوپتر پرت میشه پایین و بعد من می افتم پایین گیر کردم
تو اون مرحله میرم یه تفنگ پیدا می کنم و از لای شکاف تو تا صخره میرم تو و یه آدمه را می کشم اما نمی تونم از اون صخره رد بشم برم بازی رو ادامه بدم چاره کار چی هستش میشه راهنمایی کنید
ممنون از همه
دوست عزیز راه خاص دیگه ای نداره به جز اینکه شما بعد از اونکه اون شخص رو کشتید میرید و اسلحه رو بر میدارید و ادامه میدید. البته یه نکته وجود داره که وضعیت شما باید به حالت خوابیده باشه که بازدن دوبار کنترل میشه به حالت دراز کش ( خواببیده ) رفت. برا من بعضی جاها با وجود اینکه با نشسته هم میشد رد شد اما حتما باید به حالت خوابیده میرفتم تا رد میشد.نقل قول:
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
سلامنقل قول:
به هیچ وجه نیاز نیست از تیر بار استفاده کنید و از اون اسلحه لیزری باید استفاده کنید و رو هدف و یا منطقه ای که میخوایید بمباران بشه قفل کنید. اگه نمیشه که باگه باید چاره ای دیگه کنید مثلا رستارت کل بازی.
salam
یکی لطف کنه این کرکو برای ویندوز 7 بذاره
ممنون میشم:20:
بچه ها آخر این بازیlan داره یا نه؟
میشه شبکه بازی کرد؟
آقایون به نظزتون قسمت tier 1 mod چیه قضیش؟ کسی تونسته آنلاین بازی کنه؟
برا من سریال خواست که با این سریا اجرا نشد 2NH9-37LE-TV6K-M2YS-VJB8
امروز بازیشو گرفتم.رو 7 نصب کردم اجرا نشد رفتم تو XP ران شد
کسی کرکه 7 و داره؟
راستی من از بازیش خوشم اومد.بچه ها انقدر از بازی بد گفته بودند که من اصلا رغبت نداشتم بازیشو بخرم.
ولی انصافا بازیش خوبه .فقط یه چیزی چرا انقدر یواش میدود؟(ادبی شد:31:)
کاش ویبره داشت تا اون انفجارهارو بیشتر درک میکردیم.
راستی با جواستیک میشه بازیش کرد؟
بفرما
[HTML]http://gf.wiretarget.com/mh/tvm-moh10.7z[/HTML]