همون 260mb ,گفتم جدیدهنقل قول:
خیلی گنگ بود :13:
من قبلا راهنمای ACII رو استفاده کردم عالی بود
Printable View
همون 260mb ,گفتم جدیدهنقل قول:
خیلی گنگ بود :13:
من قبلا راهنمای ACII رو استفاده کردم عالی بود
تشکر!:11:نقل قول:
البته این راه برای کسایی که مهارت هاشون رو رو چیزای دیگه مثل فن بیان و تعمیرات و داد و ستد(سه تا انتخواب خودم) استفاده کردن خیلی قابل استفاده نیست.
این anti material rifle هم عجب چیزیه؟ خیلی به درد می خوره 8 تا تیر می زنه هر تیر حدود 100 تا dam داره!:18:
راستی ریخت Mr.house رو دیدین؟جنازه ایست متحرک:18:
خيلي چيزه!:31:يعني يجوريه!نقل قول:
حالت داستاني بازي رو براي دومين بار تموم كرديم.خيلي بازي لذت بخشي هست!فعلا ميريم سراغ بازي هاي ديگه بعد دوباره از اول شروع ميكنيم!:20:
خب شما که تازه فال شروع کردید بهترین راه اینه که برید جلو هر جا گنگ بود یا نمیدونستید چی کار کنید بیاین بپرسید...نقل قول:
توی Pipboy ( Tab) Data برید قسمت Quest تا وظیفه هاتونو که میگیرید ببینید، این بازی به طور کلی 2 نوع کوسئت داره یه توع Main Quest که داستان اصلی بازیه که الان شما باید کسیو پیدا کنی که شما رو میخواست بکشه و نوع دوم Side Quest که ماموریت های فرعی هستش...
من پیشنهاد می کنم چون تازه بازی رو شروع کردید فعلا Main Quest رو برید، در ضمن این بازی انگلیسی خوب می خواد تا ازش لذت ببرید، اگر زبانتون خوب باشه تمام جواب سوالاتون تو خوده بازی هست :46:
بروبکس غیز از Arcade Ganon که توی Freeside بود ، کجای بازی دیگه میشه یار ردیف کنی برا خودت ؟
اینجا گفته:نقل قول:
کد:http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout:_New_Vegas_companions#List_of_companions
دوستان,این Ringo کجاست؟ من نمیتونم بپیدایمش!!! :دی
گرافيك بازي نصبت به بازي اصلي چقدر تغيير داشته؟ گيم پلي چطور؟
تغییر داشته، نه اونقدر که بگی کلا عوض شده، بیشتر تغیرات به نظر من تو محیط اعمال شده... گیم پلی هم از قبل بهتر شده، مخصوصا نوع هدف گیری با اسلحه ها، راحت خودت می تونی هد بزنی .نقل قول:
من به اسم یادم نیست، بگو کجای بازی، چه ماموریتی، یه عکسی چیزی میزی :31:نقل قول:
دوستان,این Ringo کجاست؟ من نمیتونم بپیدایمش!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم اخوی خودش منو پیدا کرد :دی
از دوستان اگه کسی نحوه بازی Caravan بلده یه Guid چیزی بده ممنون میشم :11: