قضیه جالب شد.:20: اگه میشه در مرد آپ دیت کردن فریم ویر سی دی درایو ها توضیح بدین؟نقل قول:
Printable View
قضیه جالب شد.:20: اگه میشه در مرد آپ دیت کردن فریم ویر سی دی درایو ها توضیح بدین؟نقل قول:
خیلی خوب میشه.
چون من همش سر و کارم با این قطعات هست.
می خواهم اطلاعاتم بیشتر بشه عزیز.
لطفآ آموزش بدید.
از گارانتی خارج نمیشه..درایو OEM مهم نیست فیرمش چی باشه...در ضمن میشه از فیرم فعلی بک اپ گرفت..و از همه مهتر میشه اسم دلخواه رو درایو گذاشت با تغییر هگز کد ها..نقل قول:
و نکته اخر گارانتی احمقتر از این حرفاست..:31:
خوب..بیا این فایلو بگیر اجرا کن...اگه نتیجه خوب نبود یکی دیگه بدم:
راستی اسم درایو هم تغییر نمیکنه...همه چیز درست و صحیح میمونه...فقط سرعت رید و بردم رو اسمون..:31:کد:http://ocdaemon.com/CRX320EErax.rar
مرسی دوست عزیزم.
الانه برم ببینم چطوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز هم نشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخرش فکر کنم بایستی بفرستمش گارانتی.
سلام. من ديروز يه دي وي دي رايتر و يه دي وي دي رم خريدم و وقتي رو سيستم نصبشون كردم دي وي دي رم كار ميكنه ولي رايتر فقط باز و بسته ميشه و dvd رو نميخونه. يعني اصلا تو my computer آيكونش نيومده و فقط آيكون دي وي دي رم اومده. به جز كابل برق و اون كابل بزرگه جاي سه تا كابل ديگه پشت دي وي دي رم هست. بايد كابلي رو اونجا وصل كنم؟ اگه ميشه يه توضيح كلي در مورد نصب دي وي دي رايتر و نحوه ي وصل كردن كابلها به اون بديد. دمه همگي گرم.
سلام
الان حول و حوشه قیمته dvd-rom چنده مثلا asus با lg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کابل IDE شما چند رشته هستش؟
دوست عزیزم اگه از یک کابل IDE یعنی همون کابل بزرگه برای هر دو استفاده میکنید باید تنظیمات Jumper رو انجام بدید و یک درایو در حالت Slave و دیگری به صورت Master باشد.نقل قول:
این Jumper پشت درایو و در کنار همان کابل قرار دارد.