☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Printable View
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
این وبسایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی اکثر وبسایتها به عنوان منبع فیلتر میشه دلیلش رو نمیدونم ولی بالای 50 تا سایت دست کم تو اینترنت عمق Black level پنل G10 رو اندازه گیری کردن و همشون هم به اتفاق عنوان کردن که از همه پلاسماهای سال 2009 به استثناء پایونیر Kuro بهتر بوده حتی Cnet که جایزه بهترین TV سال 2009 رو از پاناسونیک پس گرفت بعد از افت Black level باز هم اعدادی رو اعلام کرد که نشون میداد از پلاسماهای بقیه برندها (بازم به استثناء پایونیر کورو) مشکی عمیقتری داره به هر حال شما این پست رو توی 4-5 تاپیک تکرار کردی من این پست بالا رو که کامل ترینشون بود پاک نکردم تا دوستان استفاده کنن.
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆㋡
دوست عزیز شما چرا عصبی برخورد میکنید؟ هر پستی رو که فکر میکنید مشکل داره گزارش تخلف رد کنید اون گوشه یک دکمه هستکه علامت تعجب داره شما گزارش رد کنید حتما رسیدگی میشه درضمن برای ریویوهای هر کدوم از برندها یک تاپیک جداگونه باز شده اونجا ریویوهارو مدل به مدل مطرح کنید تا دوستان راجبش بحث کنن و افراد دیگه هم استفاده کنن اگر هم که کسی به ریویوها اهمیت نده مطابق سلیقه شخصی خودش تصمیم میگیره ولی شما یک پست رو در 10 انجمن تکرار کردین که بعضی دوستان توی همون انجمن از شما شکایت کردن.
من میخوام lh700 بگیرم
دوستان بنظرتون tv خوبی هست یا نه؟
ممنون
سلام درمورد ال سی دیLH50 با ال سی دیLH500 از نظر امکانات بخصوص ساپورت زبان فارسی ایا باهم تفاوتی وجود دارد چون میگن اولی طرح اروپااگر زبان فارسی نداشته باشد چه زبانهای ساپورت میکند لطفا بطور مفصل توضیح خواستیم
ظاهرا مخصوص بازار هند طراحی شده و در حال حاضر به صورت محدود توسط گلدیران مونتاژ و توزیع میشه
LG Jazz Theatre LCD TV Features
IPS – Advanced LCD Panel
700W PMPO Sound Output
5.1 ch. Virtual Surround Sound
Full HD 1080p
TruMotion 200Hz
1,50,000:1 Dynamic Contrast Ratio
2 ms Response Time
DivX thru’ USB 2.0
3 X HDMI (ver. 1.3 deep colour)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆