نه نمی دن مودم وایمکس می خواد.نقل قول:
Printable View
نه نمی دن مودم وایمکس می خواد.نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز من به عنوان یه مسول شبکه پست های شما را به طور مداوم دنبال میکنم
فقط یک سوال و یه درخواست ازتون دارم
بی زحمت از دادشتون بپرسید سیستم اکانتینگ مبین نت به چه صورت هست ( نوع کانکشنی که برای وصل شدن به اینترنت استفاده میکنند PPPoE یا --- ؟ )
یه نرم افزار خوبم بهتون معرفی میکنم که تست هاش هم به درد گیمر ها میخوره چون میتونند پینگ لتنسی یا همون لگ داشتن را باهش چک کنند و هم به درد شبکه کار ها )
در مواقعی که سرعت اینترنت شما کاهش می یابد، بهترین راه برای یافتن مشکلات موجود، اجرای برنامه ای برای ردگیری مسیر مبداً تا مقصد وPing کردن هر نقطه میانی در مسیر است. با نتایج بدست آمده از این بررسی خواهید توانست ISP خود را در رفع ایراد یاری کنید. نرم افزار Ping Plotter این کار را به بهترین شکل ممکن انجام خواهد داد. کافی است که یک آدرس IP را به برنامه بدهید و بقیه کار را به خودش بسپارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Whether you're a user of an ASP, an online gamer, a VoIP user, user of some other network/Internet application or an administrator, at some point it's likely you'll encounter problems with your network or Internet connection(s). PingPlotter helps you pinpoint where the problems are in an intuitive graphical way, and to continue monitoring your connection long-term to further identify issues.
PingPlotter offers some unique value for network monitoring and troubleshooting:
- Graphically display performance metrics about the route your data takes to a server.
- Monitor network performance over time, capturing the moments when problems surface.
- Zoom in on a problem period and construct a compelling case to have someone help you solve a problem.
- Get notified when there is a network problem.
- Save data or images, and send to others for review.
- Troubleshoot without having to call your ISP, allowing you to know about problems before they do
لینک دانلود :
بی زحمت یه تست با این نرم افزار ای پی های 4.2.2.4کد:http://rapidshare.com/files/411137863/Ping_plotter_3.20.rar.html
8.8.8.8
iran.ir
tehran.ir
را بگیرید و عکس تست ها رو این جا برامون بزارید
راستی تا الان با استفاده از نرم افزار های دانلود منجیر مثل IDM امتحان به دانلود یک فایل سنگین کرده اید بعد از مثلا 15 دقیقه سرعت دانلود شما افت نمی کند ؟ معمولا چند است ؟
این نرم هم برنامه بسیار خوبیه از نصب اون پشیمون نمیشید
با تشکرکد:http://dl.----------/soft/DU.Meter.5.01.Build.R3219.incl.active.zip
آقا از این 40 صفحه یکی نگفت این سرویس چه طوره؟
سرعتش چنده؟
می ارزه یا نه؟
....؟
دوست عزیز هنوز کسی توی این تایپیک سرویسش فعال نشده!:41:نقل قول:
یکی از عزیزان اکانت تست داره که نمیشه روی سرعت اون حساب کرد چون اکانت تسته!
هفته دیگه فکر کنم توی این تایپیک خبرایی بشه!:27:
منتظر باش مثل من و بقیه....:31:
آخه برای اینکه کسی نگرفته و همه در انتظار نصب هستند. فقط hamijoon داره که اون هم اکانت تسته مشخص نمیکنه و باید نسبت به سرویسی که میگره بسنجه.نقل قول:
دقیقا..یه آنتن پشت بام نصب میشه..بعد شرکت یه پهنای باندی میده......بعد واحد ها استفاده میکنن.......نقل قول:
منظورت از اینترنت مرکزی چیه ؟ یعنی اینترنت را در کل ساختمان با وایرلس شیر کنی ؟
اطلاعاتی داری شما..که چطوری هست..؟؟من یه جا پرسیدم گت 20 واحد به بالا میدن....بعد یه جا دیگه پرسیدم گفت نه هر تعدادی که بخوایین..مبین نت هم نمیتونم تماس بگیرم..همش اشغاله...
خودتون راه بندازید بصرفه تره یک سرویس وایمکس میگیری از مبین نت بعد میدی به یک اکسس پوینت بعد اون رو با یک اکسس پوینت دیگه به وسیله wds وصل میکنی همینجوری هی زیاد میشن و برد وایرلس تو هر طبقه زیاد میشه. اصول کار اینجوریه. دیگه باید یک متخصص بهت جواب بده که هر طبقه چند متره خونه بتون آرمست یا تیراهنه خلاصه شرایط زیادی داره . من بیشتر از این بلد نیستم.نقل قول:
آخه از مزایای وایمکس اینه که آنی وصل می شه
اما تو ایران انگار همه چی بر عکسه:31:
خوب
این جور که من بررسی کردم حرف دوستومن که می گفت ثبت نام اینترنتی کشک هست درست است.
من امروز رفتم نمایندگی تو بهارستان اول از همه منطقه های تحت پوشش رو دیدم نقشه ای که اونا دارند با نقشه تو سایت یه کم فرق داره برای اونا رنگ نارنجی هم داره که یعنی سیگنال خیلی زیاد هست و راحت با indoor می گیره
مودم ها رو هم دیدم خیلی کوچک تر از اونی هست که فکرش رو کنی مثلا همین indoor wifi اندازه در حد یه مودم ADSL هست
گفت اگر هم خیلی عجله داری باید با نمایندگی تماس بگیری و تلفنی ثبت نام کنی
من این کار رو کردم امروز هم مودم رو میاره سرویس هم تا 2 یا 3 روز دیگه وصل می شه
حالا از مودم براتون عکس می گیرم
شما کدوم منطقه هستید ؟نقل قول:
چه مودمی سفارش دادید ؟