گرچه این تو بعضی سرویس های کشور های خارجی هم هستنقل قول:
مثلا این جا
کد:http://allyours.virginmedia.com/html/legal/oncable/acceptableuse.html
Printable View
گرچه این تو بعضی سرویس های کشور های خارجی هم هستنقل قول:
مثلا این جا
کد:http://allyours.virginmedia.com/html/legal/oncable/acceptableuse.html
داشتم تو فروم همسایه چرخی می زدم که رنج نامه ی یکی از کاربران وایمکس ایرانسل رو دیدم.
برای دوستانی که اطلاعاتی از وایمکس ایرانسل می خواستند میتونه جالب باشه !
"درود بر تمامی دوستان من مدتی است که البته این مدت فقط 3 روز بود از وایمکس ایرانسل استفاده کردم . اول اینکه همانطور که میدونید برای مصرف خانگی سرعتی بیش از 128 کیلو بیت تعلق نمیگیرد و سرعت های بالاتر شامل شرکت ها میشود .
هزینه کلی چیزی در حدود 135 تومان برای این سرویس من پرداخت کردم که 110 هزار تومان برای مودمی به اندازه یک پارچ کوچک (منظور اندازه مودم است ) و بقیه هزینه شامل 8 تومان هزینه نصب و 5 تومان رفت و آمد و شارژ ماهیانه ثابت .
اما در مورد موضوع اصلی میخوام صحبت کنم که همه ما قبل از این که این سرویس رو استفاده کنیم باید بدونیم . مودم این سرویس اصلا به درد مصارف خانگی نمیخوره و اگر امکانش باشه میتوانید بر روی پشت بام خود از آن استفاده کنید تا 2 چراغ از 3 چراغ این مودم که نشان دهنده آنتن آن است روشن بشود . که البته این رو هم بدونید که بر عکس تبلیغات دروغ شرکت این مودم 2 سیم ارتباطی دارد که سیم اول مانند یک شارژر موبایل است و امکان اضافه کردن به آن نیست و در واقع نقش برق مودم را بازی میکند و سیم دوم مانند سیم های adsl است که همه ما با آن و شکل ظاهری آن آشنا هستیم و البته این سیم با دردسر امکان اضافه کردن را دارد و اگر میخواهید سیم بلندتری از شرکت بخرید باید مبلغ 7000 تومان بپردازید .
من یه جورایی گیج بازی در اوردم و بازیه کلمات ایرانسل رو ندیدم . توجه کنید که سرعت شما 128 کیلو بیت است نه کیلو بایت . کیلوبایت یک واحد از کیلو بیت بیشتر است. و 64 کیلو بیت چیزی در حدود 6 یا 7 کیلو بایت در ثانیه میشود و از همان دیال آپ استفاده کنیم خیلی سنگین تر است و سرعت 128 کیلو بیت تقریبا 15 یا 16 کیلوبایت سرعت دارد در حالی که از adsl استفاده کنیم این سرعت خیلی بیشتر خواهد بود .
اما بریم سراغ محل قرار گیری مودم :
روزی که نصاب ایرانسل برای نصب آن مراجعه کرد ابتدا محل های مختلفی را در اتاق امتحان کرد که یکی از اون محل های بالای پنکه اتاق بود . و چراغ اول آن روشن شد . گفت میتونیم اون رو در حیاط و پشت پنجره قرار بدیم . به حیاط هم که رفتیم با اینکه یک چراغ روشن شد اما در محلی 2 چراغ آن روشن شد که امکان سیم کشی نبود و نصاب با پررویی تمام میگه میتونیم اینجا براش یه پایه درست کنیم . فکر کنید وسط زمین و آسمون و چیزی در حدود 1 متر و 90 سانت ارتفاع از سطح زمین . خلاصه با پاره کردن توری پنجره ها سیم ها رو رد کردیم و کیس بنده که فاصله ی زیادی تا پنجره داشت مجبور شد بروید و در طاقچه سکونت کند .
اما سرعت که مشکل همه ماست : در یک کلام میتونم بگم افتضاح بود و حتی یک لحظه هم نتونست منو خوشحال کنه که حداقل بگم بعضی وقتا هم خوب. سرعت دانلود 10 یا 11 بود . واقعا زورم میگرفت.
خلاصه امروز تمام تشکیلات رو جمع کردم و به دفتر بردم و حالا حالا ها هم باید بدوم دنبال پولم .
درس بزرگ گرفتم : یک اینکه به شرکتی که امتحان خودش رو پس داده اعتماد نکنم .
به حرف های دیگران هم گوش بدم.
امیدوارم بتونم دوستانی رو که قصد خرید دارند رو منصرف کرده باشم چونکه من واقعا اذیت شدم . "
والله دوستان من گرفتند خیلی هم راضی هستند...شما رو نمیدونم چرا؟؟نقل قول:
امیدوارم بتونم دوستانی رو که قصد خرید دارند رو منصرف کرده باشم چونکه من واقعا اذیت شدم
سرعت دانلود 128 باید قانونا تا 15 یا 16 باشه که دوستان منم با همین سرعت دارند دانلود میکنند...اما در این چند روز کلا سرعت خیلی از جاها اومده پایین و سراسری هستش عزیز....
این رفیقمون احتمالا تو ناحیه و قسمتی از شهر هست که احتمالا زیاد تو پوشش نیست
در ضمن وایمکس پیشرفته ترین نوع ارتباط اینترنتی هست..پس چون در شروع کارش در ایران هست نباید انتظار ارزون بودن تجهیزات رو داشت...باز خدا پدر ایرانسل رو بیامرزه که ما ایرانیها رو با تکنولوژی روز دنیا اشنا کرد..مثل GPRS و وایمکس و کلی چیزای دیگه....که اگر دست مخابرات خودمون باشه و همراه اول...الان باید برای فرستادن اس ام اس هم کلی کلاهمون رو میانداختیم بالا...
سلام
چندتا سوال داشتم واسه نا محدود
1. این قیمتی که برای هر ماه گرفته می شه چقدره مثلا 128
2. بعد یه مبلغی اول کار باید بدی اونی که زیاده اون وقت باید هر ماه بدی یا نه
3.چرا 128 به بالا نمی دن به همه
شهر ما واقعا بدبخته یه adsl بیشتر نداره که باید پول کل خونوادتون رو بدید
دوستان
من یک سوال دارم : این مودم زرد زنگ ایرانسل ( مودم داخلی ) یه خروجی لند داره .
چطور میشه کاری کرد که از مودم یا کامی یه خروجی دیگه برای همسایه گرفت آیا عملیه ؟؟
ممنونم از پاسخ شما
این دوستمون خیلی مشخصه که چرا از وایمکس نتوسته به خوبی استفاده کنه و مجبور شده پس بده .پوشش منطقه و حداقل روشن بودن دوچراغ سیگنال مودم خیلی توی داشتن یک سرویس خوب لازمه.بره همینم میگم قبل از ثبت نام مطمئن بشید منطقه شما پوشش لازم روداره .نقل قول:
در مورد سرعت 128 هم فکر کنم در همه شرکتهای ارائه دهنده adsl در ایران سرعتی بین 15 تا 20 باید برای دانلود بدن و منتظر یه سرعت عالی نباشیم.البته ممکنه بعضی از شرکتها با توجه به سیاستاشون به شما 128 بفروشن اما پهنای باند بیشتری در نظر میگیرن که اون هم برای سرویسهایی با محدودیت حجمی که مشترک رو ترغیب به دانلود بیشتر کنن تا مجبور بشه حجم اضافه ای رو بخره
در مورد قیمتها هم در بعضی از موارد تا 70% ارزونتر از شرکتهای دیگه هستش
میتونی از یه سوئیچ 4 پورت یا یه کارت شبکه دیگه استفاده کنی برای کامپوتر همسایه یا از اکسس پوینت و کارت شبکه بیسیم برای درست کردن شبکه بیسیم که خرجت زیاد میشهنقل قول:
این سری مثل اینکه 8 تا خوان داره :نقل قول:
چون شناسه فعال شده
خود سایت ایرانسل هم نمیشه دید (از روز اول)
اتفاقا هم سون دارم و
هم فایرفاکس 3.6 بتا 5
فعلا به کام ما زهر شده
چون مودم خرابه
رو 3تا سیستم و با 3تا کابل شبکه مختلف امتحان کردم
تماس هم گرفتم 3 روز میخوان بیان درست کنن!!
دوستاني كه تا الان وصل شدن، در صورت امكان مقايسه بين رنگ نقشه و آنتن دهي مودمشون را بيان كنند.
مثلا در منطقه زرد كسي هست مودم داخلي گرفته باشه ؟
اگر گرفته كيفيتش چه طوريه؟
قرار نیست در آینده سرویس شبا نه مجانی بدن یا از این طرح های خوشکل ایرانسلی؟