یکی 4 تا داره میفروشهنقل قول:
یکی 3 تا
یکی هم 5 تا..هر کی هرکیه..
Printable View
یکی 4 تا داره میفروشهنقل قول:
یکی 3 تا
یکی هم 5 تا..هر کی هرکیه..
سلام
منم گرفتمش
از خوش شانسی دد اسپیس این گیمو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی میکنم
به حساب اولین بازی در سیستم جدیدم میشه
در حال نصب هستم
4 دی وی دی تموم نمیشه که :ی
ببینیم چی میشه
البته بهتره بگیم از خوش شانسیه سیستم جدیدت هست که پذیرای همچین بازی ای است : دینقل قول:
سلام
منم گرفتمش
از خوش شانسی دد اسپیس این گیمو در سیستم جدیدم بازی میکنم
+
بچه ها تا حالا کسی هارد کور رو تست کرده؟
اره اینطوری بهتره بود :ینقل قول:
الان داره تموم میشه نصبش
اوه 40 دقیقه کشید :ی
ویرایش :
بازی با کرک خودش که 60 مگ بود اجرا شد
اول بازی که باید فرار کنیم
فعلا حالشو ندارم
فردا میزنیم
پدر آدمو در مياره!:31:خيلي خيلي سخت ميشه بازي اصلا نميشه رفت...نقل قول:
سلام
منم بازی رو تموم کردم. یه سری نکات از دیدگاه من وجود داره که بد نیست بگم اول اینکه بازی در کل خوب بود و قابل تامل اما خوب یه معایبی بود مثل تکراری بودن محیط ها که زیاد به مزاق ادم خوش نمیاد یا تکراری بودن دشمنا در کل فکر کنم 5 تا دشمن داشت ( حالا یکی دو تا بیشتر یا کمتر ) اما اینکه میدونی قراره با چی روبرو بشی یه خورده ادمو اذیت میکنه. بازی دارای گرافیک ان چنانی نبود یعنی حداقل انتظار میرفت پیشرفتش خیلی خیلی بیشتر از نسخه ی یک باشه با توجه به مدت زمان طولانی نسبت به قسمت اول اما با این وجود جزییات بیشتر محیط باعث شده بود که گرافیک تو ذوق نزنه . گیم پلی بازی خیلی عالی شده بود روونتر شدن حرکت ها و تعامل با محیط باعث شد که گیم پلی بازی خیلی خوب باشه . اما دو مورد خیلی به بازی کمک کرد تا این بازی یه بازی نسبتا عالی باشه اول دومی رو میگم که صدا گذاری عالی محیط هست شما اگه با اسپیکر های خیلی حساس گوش کنید مثلا هد فون های قوی متوجه کوچکترین صدا ها و جزیی ترین صدا ها میشید که واقعا حس ترس رو تو شما القا میکنه و این باعث میشه که هیجان ادامه بازی دو چندان بشه اما بهترین قسمت بازی داستان بود که باعث شد بازی رو تا انتها ادامه بدم در واقع گیمر ها با هر قسمت بازی مشکل داشته باشن داستان باعث میشه که بازی رو پیگیری کنن و تا اخر برن تا بفهمند بالاخره سرنوشت ایزاک کلارک چی میشه .
در کل بازی با تمام فراز و نشیب هاش خوب بود و میشه امیدوار بود که تو بخش هایی کاندید دریافت جایزه بهترین بازی سال بشه .
در اخر هم یه چیزی بگم : دوستان این بازی هم برای من تموم شد اما بازم باید حالا تو خماری بمونیم تا یه بازی جدید بیاد با اینکه این بازی رو من یه هفته طول دادم اما الان باز دارم فکر میکنم برم چی بازی کنم.
اول بازی چجوری باید فرار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هر چی می دوم این یارو هی کلمو میکنه........
علی جان من در هارد کوره شروع کردم....چشم به هم زنی رسیدم چاپتر 4 ...خیلی هم بازی راحتیه.:31:نقل قول:
پدر آدمو در مياره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خيلي خيلي سخت ميشه بازي اصلا نميشه رفت...
دکمه فرار رو فشار بده دو..وای نسا..مسیرشم دیگه تابلو هستشنقل قول:
اول بازی چجوری باید فرار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هر چی می دوم این یارو هی کلمو میکنه........
5 تا؟... این بازی به طور دقیق شامل 21 گونه نکروموفه که نسبت به بازی قبلیش 10 نکروموف اضافه تر داره.نقل قول:
گونه های استاندارد
Brute • Crawler • Cyst • Divider • Exploder • Guardian • Infector • Leaper • Lurker • Nest • Pack • Pregnant • Pods • Puker • Slasher • Spitter • Stalker • Swarmer
رئیس ها
Tripod • Tormenter • Ubermorph
اره! خیلی!... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یک بار دیگه بازی رو میری اما این بار با تمامی تجهیزاتت...
درسته این اسمایی که گفتی رو شامل میشد اما بخوایم در نظر بگیریم یه جورایی همه شبیه هم بودند ( شاید برای من اینطور بوده ) میگم مثلا تنوعی تو طراحیشو نبود. شکل خاص و تفاوتی چندانی نسبت به هم نداشتن. ( نظر شخصیم بود و یه جور برداشتم از بازی دنبال بحث نیستم )نقل قول:
مرسی...