الان فقط تو تهران مخابرات adsl میده؟
Printable View
الان فقط تو تهران مخابرات adsl میده؟
اولا با مطالبي كه من تو اين تاپيك خوندم ، مخابرات به دانشجو هم بالاي 128 نميده،(حتي به استاد دانشگاه هم نميده)نقل قول:
دوما خودتون هم ميدونيد اين قانوني كه اجازه استفاده بيشتر از 128 به مشتركا نميده ، قانون ظالمانه ايه كه اين قانون رو مخابرات ابلاغ كرده
سوما شركت ها با شگردهاي مختلف به كاربرها بالاي 128 ميدند كه اين عامل محبوبيت اونا تو نظر سنجي بالاست(البته من خودم 128 دارم)
چهارما .....
و....
سلام، پنجشنبه 2 هفته قبل رفتم مرکز پیام نور، اون خانم مسئول adsl اصلاً از این موضوع خبر نداشت گفت ما شما رو به شرکتها معرفی میکنیم، گفتم اینکار رو که خودم میتونم بکنم، برای 128 مستقیم مخابرات که توی سایتش زده اومدم، باز نفهمید چی میگم گفت اون رو به هیأت علمی میدیم، دیدم طرف خیلی تو باغه رفتم از محل کارم زنگ زدم از اپراتور 190 پرسیدم گفت از شنبه هفته دیگه که میشد 10 بهمن میدن، وقتی زنگ زدم به مسئول مربوطه توی مرکز پیام نور داد زد پیام نور همچین چیزی نداره بعدشم گوشی رو قطع کرد، اینم از طرح تکریم ارباب رجوع، انگار مجبورن همیشه قبل از موعد شاهکارهاشون رو به اطلاع عموم برسونن، الانم که توی سایت مخابرات تهران نوشته به شماره های 2 و 8 میدن، حیف که به ایرانسل اعتمادی نیست و الا میرفتم وایمکس 128 نامحدود میگرفتم ماهی 45 میدادم منت سرویس 10 تومنی مخابرات رو با اون برخورد قشنگ زنیکه نمیکشیدم، هرکی از پیش شماره 4 سرویس گرفت اینجا خبرش رو بده، من که دیگه بیخیال پیگیری شدم، موفق و پیروز باشید
بازه فقط GMail کمی کند هست که ظاهرا همه جا همینجوریه!؟نقل قول:
یاهو مسنجر منظورشان هست!نقل قول:
آقا من خيلي بدم... پست هام هم بده... واسه همين دارم همه را پاك مي كنم
نقل قول:اين قانون 128 كيلوبيتي كه قانون عهد حجري و بي خودي هست رو سازمان انقلاب فرهنگي حدود 3 الي 4 سال پيش وضع كرد.
الان به شركت ها گفتن ديگه سرعت هاي بالا به افراد حقيقي نديد حتي به دانشجو. خلاصه خيلي محدوديت رو افزايش دادن و حالا حالاها امكان لغو اين قانون وجود نداره و ممكنه سختگيري بيشتر هم بشه. دنيايي كه الان تو قرن 21 هستيم و كشورهاي پيشرفته يي مثل سوئد به مردم خودشون مي خوان بر روي بستر فيبرنوري اينترنت با پهناي باند 100 مگابيت بر ثانيه بدن.
تو كشورهاي اروپايي اولا ديگه رنگي از ديال آپ وجود نداره اگر هم به احتمال 1 درصد نتونن اينترنت پرسرعت بدن ديال آپ رو رايگان به مردم ارائه ميدن در صورتي كه براي ديال آپ فكستني تو ايران بايد بابتش هزينه سرويس داد تازه پول تلفن هم خدا تومن مي ياد آدم ......... ميشه.
اميدوارم مسئولين واقعيت هاي اطراف خودشون رو ببينن و درك كنن دنيا دنيا پيشرفته نه عقب موندن.
نقل قول:
فعلا در تهرانه و تا اخر سال در کل ایران--البته سه شهر بندر عباس ---اصفهان---و مشهد انهائی که فیبر نوری خطوط تلفنشان می باشد می توانند از این سرویس ها با همین قیمت استفاده کنند
من وایمکس ایرانسل رو سفارش دادمنقل قول:
وصل شد بهت میگم
والا ایرانسل ادعا میکنه خط رو اشتراکی نمیکنه و اختصاصی هست
(مخابرات 10 به یک هست)
نقل قول:
دوست خوبم مخابرات 4 به یک است من الان سرویسش ر ودارم استفاده میکنم