من قبلا پارس بودم ، ادمین یه انجمن هم بودم ، با ویدیو و موزیک سر و کار داشتم ، کل حجم مصرفی من 8 گیگ بودنقل قول:
الان بی کار و دوله ام ولی ماهی 15 گیگ داره برام حساب میکنه
Printable View
من قبلا پارس بودم ، ادمین یه انجمن هم بودم ، با ویدیو و موزیک سر و کار داشتم ، کل حجم مصرفی من 8 گیگ بودنقل قول:
الان بی کار و دوله ام ولی ماهی 15 گیگ داره برام حساب میکنه
دوستان ما هم اشتباه کردیم اومدیم عصر تلکام شبانش افتضاخه واقعا ناامید شدم .............اگه شد فسخش میکنم
با قند شکن سرعت کلا میاد روی صفر نمیدونم چرا
شما دارید از سرعت داغون شبانه میگید، من روزانه هم سرعت داغونی دارم. مثلا 2 مگ دارم ولی سرعت دانلود 140 بیشتر نیست.:n27:
نمیدونم چرا هی برمیگردیم به عقب !!
من دارم جمعش میکنم از من به شما نصیحت از خیرش بگذرید
آشغال ترین isp ایران
من 4 سال سرویس داشتم ازین شرکت متاسفانه
ادانلود شبانش که افتضاح بود خیلی از اوغات و مواقیم که خوب بود روی 100 بسته میشد (4 ساعت بیشتر شبانه نداره)
حجمم تموم میشد امروز دو گیگ تمدید میکردم ،سر 4 روز تموم میشد
فک کنم ماهی 40 تومن پول اینترنت میدادم با این تمدید ها
آخرم اسا کشی کردیم و سرویسمو بستم ،60 بار زنگ زدن به گوشیم که راضی شم دوباره از خودشون بگیرم!
خلاصهه که پولتونو دور نریزید
آشغال ترین isp ایران = عصر تلگاو
این عصر تلکام نمیخواد قیمتها رو ارزون کنه ؟؟ همه مثل اینکه اعمال کردن جز این عصر تلکام.
صلوااااااات !!!
بالاخره بعد از 12 روز زجر کُش کردن ملّت، تعرفه هاشونو ارائه دادن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( سرویس های ماهیانه عادی + حجم اضافه )
دوستان متخصص لطفاً نظراتشونو اعلام کنن.
:n16:
قبلا سرویس سرعت بازش با 5 گیگ حجم میشد 27 تومن ... الان با 2 گیگ میشه 26 تومن....
در واقع گرونتره شده و من باید دو برابر پرداخت کنم هزینه رو ماهیانه ....
الان که دارم استفاده میکنم سرعت هاشونو واقعی کردن. یعنی اگه 8 مگ میخوای باید پولشو بدی و سرعتت همون 8 مگ میشه و یا اگه 512 بگیری سرعت دانلودت میشه 64
قیمت سرویس ها و حجم اضافی رو کم کردن ولی سرعت رو واقعی کردن حتی تو روز!!!
بهتر که نشد هیچی، بدتر شد!