AATCX10CBEC سرچ کنید تو ebay و amazon هست.نقل قول:
Samsung Micro USB TV Out Cable AATCX10CBEC
کد:http://www.amazon.co.uk/Samsung-Micro-USB-Out-Cable/dp/B001L2U5G0
Printable View
AATCX10CBEC سرچ کنید تو ebay و amazon هست.نقل قول:
Samsung Micro USB TV Out Cable AATCX10CBEC
کد:http://www.amazon.co.uk/Samsung-Micro-USB-Out-Cable/dp/B001L2U5G0
من گوشی لایت رو خریدم ولی صادقانه بگم وقتی با toch2 htc یکی از رفقا کار کردم(که در همین رنج قیمت هست) کمی از خریدنش پشیمان شدم در گوشی htc ویندوز موبایل بسیار کاربرپسندتر و دارای انعطاف پذیری بیشتری جهت تنظیمات بود که در گوشی سامسونگ اصلا امکان این تنظیمات وجود نداره(به عنوان مثال شارژ نشدن باطری هنگام اتصال گوشی به pc دارای یک گزینه در تنظیمات مربوط به باتری بود و مثال هایی از این قبیل که در لایت وجود نداره ) با اینکه ظاهر اینترفیس در سامسونگ قشنگ تره ولی به نظر خیلی خشک میاد وامکانات کمی از نظر تسلط بر قسمت های مختلف در اختیار میذاره.همچنین تاچ اسکرین toch2 بهتر وحساس تر بود و اصلا هنگام بالا پایین کردن منوها به صورت ناخواسته روی گزینه ها کلیک نمیشد.
حالا می خوام بدونم آیا میشه به نحوی اینترفیس سامسونگ کنار بره و مستقیما با خود ویندوز موبایل کار کرد؟ یا اصلا میشه (با توجه به ppc بودنش کلا اینترفیس یه گوشی htc یا اینترفیسی قوی تر از این را روش ریخت؟
البته این گوشی نقاط قوت سخت افزاری نیز دارد که منکر انها نمی شوم.ولی از نظر نرم افزاری و UI ضعیف است.
اگر آرش خان هم راهنمایی بفرمایند ممنون می شوم چرا که دلیل اصلی خرید این گوشی 2نقد ایشان راجب لایت وtoch2 بود که اشاره ای به قویتر بودن نرم افزاری toch2 نکرده بودند..
دوست عزیز منم اگ بخوام صادقانه صحبت کنم دقیقا با صحبت های شما موافقمنقل قول:
من چندتا مشکل دارم درباره این گوشی و واقعا اذیتم میکنه
1-نور این صفحه نمایش هست دوستان میدونن چجوری نور رو زیاد کنم ؟؟ من از توی setting و گزینه display و گزینه brightness روی حداکثر میزارم ولی انگار نه انگار هیچ تفاوتی نداره!!!!!!! دوستان کدی چیزی سراغ ندارن؟؟
2-کلیک و تاچ ناخواسته هست و همین طور کیفیت تاچش از نظر پاسخگویی به لمس یکم ضعیفه مثلا من وقتی با یه گوشی کیوتک دوستم که 4 سال پیش خریده بود کار میکردم کیفیت و پاسخگویی سیع و بی حد و حسابش رو در برابر لایت احساس کردم اونم به وضوح!!!!
3-کیفیت بد صفحه نمایش در نمایش متون
4- نمیتونم فارسی تایپ کنم
----
منم کمی پشیمان شدم ولی وقتی فکر میکنم میبینم با 300 تومن وین موب با این مشخصات سخت افزاری پیدا نمیشه البته هر گوشی معایب و مزایای خواص خودش رو داره ولی ویندوز این گوشی مثل گوشی های جاوا هست !!!!! من بیشتر دوست دارم اون ویندوز کلاسیک رو داشته باشم تا این اعجوبه رو کسی میتونه راهنمای کنه؟؟
راستی کسی میدونه دوربین دوم چه جوری فعال میشه؟؟؟
#*0#* رو شمار گیری کنید بعد از منو CIFCAM رو بزنید
در مورد كاربر پسند بودن ويندوز سليقه اي هست.نقل قول:
اين تنظيمات خواص كه ميگيد به جز شارژ ديگه چي هست؟
اون مانيلا كه رو اچ تي سي هست رو اين گوشي نصب ميشه.
از نظر نرم افزاري چه چيزي تو اين گوشي ضعيف هست؟
توي اچ تي سي هم همه ي منو هاي ويندوز عوض شده و از اون حالت خشك و مداد لازمي در اومده؟
كليك ناخواسته به خاطر اون محافظ ال سي دي هست كه فابريك روش هست.حساسيت ال سي دي رو پايين مياره و مشكل ايجاد ميكنه.
با رام كوك شده هم ميشه تمام قسمتهايي كه سامسونگ رو اين گوشي گذاشته برداشت.الان رامي كه ستينگ سامسونگ رو به حالت اصلي ويندوز در مياره موجوده.
بازم مي پرسم چه چيزي تو نرم افزار تاچ 2 قويتره؟
اين گوشي ويندوزش شبيه جاواست؟ :41: سامسونگ بنده خدا زحمت كشيده از حالت خشك درش بياره.نقل قول:
با رام كوك شده اگه براش بياد ميشه به حالت كلاسيك در بياد.البته بگم ويندوز 6.5 خيلي اينترفيسش با 5 كلاسيك فرق داره كلا.
اگه كم و زياد كردن نور صفحه براتون تغييري ايجاد نميكنه يه هارد ريست بكنيد.ماله من عين آدم كار ميكنه.
حساسيت تاچ گوشي هم گفتم واسه برچسبي هست كه روشه كه مشكل ايجاد ميكنه.
اينم كه نميتونيد فارسي تايپ كنيد مشكل از خودتونه(البته ببخشيدا) يك كم وقت بذاريد مشكلتون حل ميشه.(در حد 5 دقيقه يك كيبرد فارسي نصب كنيد)
اينم بگم من دوستم امنيا 2 داره.كيفيت صفحه ي لايت شايد خيلي كم از اون كمتره.با اينكه امنيا 2 واسه خودش هيولايي هست.
اين كيفيت بد تو نمايش متون رو من نفهميدم يعني چي. :13:
فرزین یه سوال تو b7300 هم میشه فرکانس رو تنظیم کرد ؟ یعنی رو 800 و 667 و 533 گذاشت به دلخواه ؟
....
در مود تاچ هم دوستمون اشتباه میکنند b7300 طبیعتا باید بهتر از touch 2 باشه البته بنده کار نکردم به نقل از دوستان همینجا و چند تا ریویو که خوندم همینطور ریویو ارش ...
اما از لحاظ برتری کلا سامسونگ در این مسئله به htc برتر هستش ... و سازنده صفحات نمایش هستش و خودش برترین تاچ هارو تولید میکنه ... که در اون رنج قیمتی که بازار میده شما هیچ گوشی قابل رقابتی رو نمیتونید در محدوده و کلاسش از نظر تاچ پیدا کنید ... اگه مقاومتی بده برترین مقاومتی رو داره اگر هم خازنی داده باشه باز تو کلاس و قیمتش به بقیه برندها برتری داره و در این مسئله بنده حداقل شک ندارم ... از استار جاوا بگیرید ... تا امنیا 2 و i8910 در کلاس خود ...
ببخشید لینک دانلود مانیلیا و رام کوک شده مورد اشاره رو قرار میدید؟نقل قول:
این امکان عدم شارژشدن موقع اتصال به رایانه روی همه ی مدل های htc هست؟ فایده اش چیه؟ چون اگه برفرض به باطری براثر شارژ مداوم صدمه بزنه بعد از حداقل یکسال این مشکل پیش میاد و باطری هم حداکثر 50تومن هست، با احتساب این 50تومن بازهم قیمت این مدل نسبت به htc پایین تره.
من عذر خواهی میکنم فرزین جان بیایم یکم واقع گرا تر صحبت کنیمنقل قول:
منم به خدا الان لایت دارم و گوشیم رو دوست دارم چون تا 3/4 سال آینده نمیتونم عوضش کنم و مجبورم باهاش بسازم!!!!!!!
اگه اون قسمت از نوشته من رو میخوندی گفتم که در رنج 300 بهتر از این نمیشه گیر آورد ولی خوب این قیمت باعث میشه یک سری از امکانات رو بر میدارن و نقطه ضعف های گوشی بیشتر میشه!
مثل صفحه نمایش / تاچ/و..... ولی خوب اینا دلیل بر بد بودن نیست یه معادله هست که دو طرف با هم برابره هرچه قدر پول بدی همون قدر آش میخوری
من گفتم معایبش این ها هست نگفتم که کلا گوشی بدی هست در ضمن این گوشی رو با امنیا دو اصلا نمیشه قیاس کرد!!!!!!!
درباره نمایش فونت ها شما یه مقدار به طرز نمایش فونت ها دقت کن!!
*شما رچسب رو برداشتید؟؟؟ من با برچسب کار میکنم روی برچسب خط افتاده دیگه چه برسه به بدون اون !!!
*فارسی ساز رو عثمان جان توی تاپیک من رو ترسوند(هی گفت باید هارد ریست بشه و .... منم ترسیدم خوب)شما یه دونه که امتحان کردی لطف میکنی؟
*اگه هارد ریست کنم گارمین و.... پاک میشن دیگه درسته؟
برنامه های فابرک خودش چی؟؟ مثل اوپرا و ...... آها راستی طریقه هارد ریست کردن رو هم میگی؟ میدونم وظیفه ام هست که خودم بگردم ولی خوب دیگه..........
مرسی از پاسختون:10:
گارمین رو از حافظه داخلی منتقل کن به storage card و بعد از هارد ریست یه شورتکات ازش بگیر...
برنامه های فابریک پاک نمیشن.
برای هارد ریست گوشی رو خاموش کنین و دو کلید سبز و قرمز و سپس کلید پاور رو بفشارید!
بله دوست عزیز میشه تنظیم کرد در سه محدوده که low-normal-high نامیده شده تنظیم میشهنقل قول:
ممنون از داخل ویندوز گزینه clean ram رو دم هارد ریست شد گارمین هم قبلا توی حافظه خارجی نصب کرده بودم پاک نشدنقل قول: