سریالش از دید من اصلا غنی نیست....
بسیار کلیشه ایست...
سریالی که با دنبال کردن تنها سه چهار فسمت بتونی از کل ماجرا سر در بیاری و حتی اتفاقات را هم به اسانی حدس بزنی یعنی ضعف(باز هم میگم به نظر من)
Printable View
سریالش از دید من اصلا غنی نیست....
بسیار کلیشه ایست...
سریالی که با دنبال کردن تنها سه چهار فسمت بتونی از کل ماجرا سر در بیاری و حتی اتفاقات را هم به اسانی حدس بزنی یعنی ضعف(باز هم میگم به نظر من)
داره فیلم دیگه بی مزه میشه ........... هر دفعه میگم امشبو ببینم شاید بهتر بشه امیدوارم این قدر مردمو سر کار گذاشتن بی مزه تموم نشه .
به نظر من نظر شما خیلی خیلی هم درسته.نقل قول:
از همون اول همه حتس می زدن به این شکل داستان ادامه پیدا کنه.
و واقعا این یک ظعفه نویسندگیه
امروز در برنامه شما و سیما با جهان که یه گفتگوی کوتاهی کرده بودند سر فیلم برداری سریال دلنوازان جهان گفت:
با وجود اینکه نباید چیزی درباره پایان سریال بگم ولی میشه گفت که جهان یه نقش نسبتاً منفی داره.:13:
البته بین "سه تا چهار قسمت اول" با "سه تا چهار قسمت در میانه داستان" تفاوت وجود داره و مسلمه که در مورد دوم حدس زدن ادامه داستان (اون هم یک داستان اجتماعی معمولی) خیلی آسونتره.نقل قول:
من از چند نفر شنیدم که آخر این فیلم یلدا بهزاد و میکشه!!! هرچند فکر کنم اصلا این جریان معتبر نباشه و به قولی در حد یک شوخی باشه!!!:27:
ضمنا به جهان یه خورده منفی بودن میاد!:31:
یاعلی
نظر منم اینه که :
1- بهزاد یلدا رو طلاق میده و با روشنک ازدواج میکنه !
2- اون یکی پسره که روشنک رو طلاق داده ، خواهرش رو میگیره !
3- سر دکتر زند بی کلاه میمونه !
4- مادر بهزاد با عموی یلدا ازدواج میکنه !
5- همسایه ی بهزادینا با همسایه ی دکتر زندینا ازدواج میکنه !
6- ستایش با همون پسره کههمکار جهانه ازدواج میکنه !
7- اتابک با مادر روشنک ازدواج میکنه
8- این ازدواجها همچنان ادامه دارد !!! :دی :دی
اقا تایید میشه...نقل قول:
امروز منم شنیدم که یلدا قراره بهزادو بکشه!!!:31:
اینطور که داره معلوم میشه یلدا بی آزارتر از این حرفاست.
و بیشتر دوست داره تا یه پایگاه قابل اتکا تو زندگیش پیدا کنه تا اینکه وضعو از اینی که هست هم بدتر کنه.
شاید حتی یکم دلسوزی بیننده نسبت به یلدا هم منصفانه باشه.
ازدواج کلا چیز خوبیه ادم خوبه تا میتونه ازدواج کنه.البته اگه عروسی بگیرن خوبه در غیر این صورت حماقته.نقل قول:
درس زندگی:ادما اون جوری نیستن که فکر میکنی.در ضمن اگه بهزاد بمیره خیلی باحال میشه.نقل قول: