GT.نقل قول:
7300 چی ؟ Gt یا Gs ؟
در هر صورت با گرافیک کم بازهم آنتی آلیاسینگ رو ساپورت میکنه و احساس گرافیک کم نمیکنی.
Printable View
GT.نقل قول:
7300 چی ؟ Gt یا Gs ؟
در هر صورت با گرافیک کم بازهم آنتی آلیاسینگ رو ساپورت میکنه و احساس گرافیک کم نمیکنی.
از راهنماییت ممنون . میشه در مورد مراحل توضیح بدی ؟
من هنوز تموم نکردم.نقل قول:
از راهنماییت ممنون . میشه در مورد مراحل توضیح بدی ؟
گفتم بازی ریپه. خواستی بخری مواظب باش ریپ بهت نندازن.
آقا من تا حالا این سبک بازی نکردم.
یک واکترو(ترجیحا فارسی) تصویری سراغ ندارین؟
ممنون.
من که تا حالا چنین چیزی ندیدم .نقل قول:
اما دوست عزیز ، بازی زیاد مشکل نیست . شما فقط باید همه کارها رو مخفیانه انجام دهید . از تاریکی استفاده کنید .
اگه مشکلی داشتی اینجا مطرح کن تا اگه تونستیم کمکتون کنیم .
من همون مرحله اول گیر دارم:20:
لامبرتی رو میکشن و من روی میله ها خودم رو میرسونم به اتاقک کنترل و جرثقیل رو حرکت میدم. بعد چیکار کنم؟
میشه دقیق تر بگی کجا و کدوم مرحله گیر کردی؟؟!نقل قول:
اول بازی دیگه. همونجا که عربن.نقل قول:
میشه دقیق تر بگی کجا و کدوم مرحله گیر کردی؟؟!
بعد از کشته شدن همکار سم نمیدونم چیکار باید بکنم.
شما بايد وقتي كه رفيقت كشته ميشه بري جلو از همون نرده ها ادامه بدي و غير از اون راهي نيست از پله ها ميري پايين شما در اين مرحله بايد اون موشك رو هك كني برايه اينكار بايد بري طبقه پايين اونجا يه شير فلكه هست بازش ميكني بر ميگردي بالا اونجا تويه يك اتاقك كوچيك كه مربوط به كنترل جرثقيل هستش يك آدم اونجاست اون ادم رو ميكشي و يه دكمه اونجا هست اونو ميزني و بعد ميري موشك رو هك ميكني و بعد از پله هايه كنار موشك ميري بالا و يه طناب اونجاست از طناب ميري بالا و تمام ميشه متوجه نشدي پي ام بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از کمکت ماموریت رو متوجه شدم.نقل قول:
شما بايد وقتي كه رفيقت كشته ميشه بري جلو از همون نرده ها ادامه بدي و غير از اون راهي نيست از پله ها ميري پايين شما در اين مرحله بايد اون موشك رو هك كني برايه اينكار بايد بري طبقه پايين اونجا يه شير فلكه هست بازش ميكني بر ميگردي بالا اونجا تويه يك اتاقك كوچيك كه مربوط به كنترل جرثقيل هستش يك آدم اونجاست اون ادم رو ميكشي و يه دكمه اونجا هست اونو ميزني و بعد ميري موشك رو هك ميكني و بعد از پله هايه كنار موشك ميري بالا و يه طناب اونجاست از طناب ميري بالا و تمام ميشه متوجه نشدي پي ام بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]