اين عكس بنظر s10 مياد!نقل قول:
Printable View
اين عكس بنظر s10 مياد!نقل قول:
اره انگار ولی من به نیت v10 گذاشتم شمام به همین چشم نگاش کن:31:نقل قول:
خدا از این نمایندگیها که به ادم اطلاعات غلط میدن نگذره:13::13:نقل قول:
این عکس مال مدل C10 هست.نقل قول:
بد نبود یه توضیحی دربارش میدادی!
فن های خنک کننده پشت پنل v10 هست .
نه از کیفیت کم نمیشه, دیسک کپی حساب میشه مثل دیسک های کپی فیلم های dvd و...نقل قول:
مگه كپي بشه عيبي داره؟ از كيفيتش كم ميشه؟!
اون 21 تومن هم مطمئنا تا حالا ارزونتر شده.
ارزون تر شدن مطمنن شده اما نه دیگه زیر 10 تومن .
مخلصیم امیر جوننقل قول:
مدل 875 ایران اومده ؟ پرسیدی از نمایندگی ؟ اگر خواستی پلیر بلو ری بخری در کنار این مدل, حتما ps3 slim از برند سونی که هارد 120 گیگ هم داره بخر(حدود 350 370 قیمتشه)
SC-BT300 حدود قیمتش آمازون زده 640 دلار .
به نظرم اگه ایران بیاد با توجه به سود و هزینه های گمرکی ,بیشتر 1.200 نمی تونه باشه نهایت همون 1.200 بهترین حالت قیمت 1 تومن تخمین می زنم .
بله mkv پلی میکنه .
usb آره متاسفانه یه مدل پایین تر از این مدل که 5.1 کانال هست usb ساپورت میده .این از سیاست های کمپانی هاس برای فروش باقی مدل هاشون .
من یه پک مستند بی بی سی تو دبی دیدم دو سال نیم پیش حدود 320 330 دلار قیمتش بود 4 تا دیسک بلو ری بود !!. برق سه فاز از سرم پرید :دی
راستش امروز سرم شلوغ بود ولی تو سایت بانیان که نگاه میکردم تو تبلیغاتشون این مدلم زده بودن اون بالایه سایتشو میگم همون جا که z1 و v10 رو زدهنقل قول:
همین که یو اس بی نداره یه مشکل بزرگه چون یو اس بیش خیلی به دردم میخوره البته قیمتش 1.200زیادی بالاست من نمی تونم انقدر واسه سینمایه خانگی بزارمنقل قول:
کد:http://banian.com/indexf.htm
راستی اگه ریوییویی از این مدل 875 پیدا کردی ممنون میشم بزاری
راستی این وی 10 فقط اس دی کارت میخوره یا یو اس بی هم دارهنقل قول:
راستی اقا مهدی این 4تا اپیکر کوچولوها ساروندایه این SC-BT300 هست و 4تاش بیسیم هست
این چیدمانه اینارو یه توضیحی بده