ممنون از توجه و راهنماییتون.
نقل قول:
HTC تایوانیه اما این گوشیو چون خاستن ارزون تموم شه واسشون دادن به چین زیر نظر خود اچتیسی
این رو میدونم اما اگه یه سر به لینک زیر بزنید بزنید میبینین که گوشی شاپ گوشی رو زده ساخت تایوان.
نقل قول:
کد:
http://www.gooshishop.com/ItemsGuarantees.aspx?ItemId=944
(وای کار غیر قانونی کردم!)
نقل قول:
در مورد سوالات
ببین گارانتی به خودت بستگی داره اما من که تاحالا رام ائنطرفا نخورده
از تهران یا ابوظبی؟ هر جا که راحتی
مدیریت کپی پست بله داره
برنامه هاش پسوندش CAB و EXE هستش راححححححححححححححت نصب میشه
مثه آب خوردن
محیطشو میتونی عوض کنی
به دلخاه خودت
بازی و برنامه همجوره هست حجماش از 200 کیلو بایت تا بازی های حجم بالا 200 مگابایت
باتری گوشی عالیییییی بهترین گوشی هستش تو نگه داشتن شارژ بین پاکت پیسیها
در مورد پلایرش خوب میتونی پلایر دلخاتو نصب کنی فایلهای زیادی هم ساپورت میکنه که اینم مثه کامپیوتر
وقتی یه چیزو نخونه یا....... برنامشو نصب میکنی ردیف میشه از نظر ساپورت برنامه و بازی عالی هستش ویندوز
بدنه خوش دست و مقامی داره البته در مقابل خطو خش در مقابل ضربه تا حالا ضربه نخورده که بخام بگم
فولدر بسازی میره تو فایل منجر
صدای اسپیکر خوبه واسه مکالمه کامل و واضح
به اینترنت بستگی نداره ؟ نه اصلا هیچ ارتباطی نداره
سوالاتو دونه دونه بپرسی بهتره ممنون
والله من جواب این سوالا رو نگرفتم اگر هم شما جواب دادید چون یه خورده (نه خیلی ها:دی) به هم ریخته بود من نفهمیدم.اگه ممکنه ...
نقل قول:
3.من که تا حالا 6120 داشتم و ازش تا اونجا که شده کار کشیدم تا اینکه حالا بعد 14 ماه یه MP3 player و یه 1200 نوکیا بهم بدن با گوشیم هیچ فرقی ندارن چون که که کاملا از گوشیم خسته شدم.من خاطرات خوبی از سیمبین دارم اما حالا ازش خسته شدم.به نظر شما مثلا N78 منو میتونه راضی کنه؟مطمئنا جواب منفیه چون که واقعا N78 چیزی نداره که بخواد منو تا مدت حداقل یه سال به خودش جذب کنه.پیشنهاد بعد 5800 هست که مثلا از N78 و حتی N95 و N96 حتی (از نظر من برا سرگرم کردن) بهتره.اون هم میتونه تجربه ی خوبی باشه چون که لمسی هست ولی اون هم نهایتا با اون سیتم عامل نسخه ی 5 شاید بتونه منو تا 4-5 ماه سرگرم کنه.مهم اینه که سیمبینه و تغییر اساسی نسبت به 6120 خودم نداره.پس فقط ویندوز موبایل میمونه و توی پولی که من میتونم بدم برا گوشی فقط VIVA موجوده.به نظرتون VIVA میتونه منو واقعا راضی کنه؟
نقل قول:
4.اینجا کلوپ VIVA هستش ولی خلییا از 3G هم پرسیدن.پس منم میپرسم.الآن قیمت 3G چنده؟شاید VIVA که رسیده به 225 اونم به پول من بخوره ... .
نقل قول:
10.لطفا چندتا اسکرین شات از جاهای مختلف گوشی (مث منو اصلی ، تنظیمات ، گالری یا هرچیزی مث اون و ... ) اگه مقدوره بذارید.
نقل قول:
12.مدیریت مخاطبا چطوره؟
نقل قول:
14.ممکنه توی نسخه های بعدی ویندوز رادیو به گوشی اضافه بشه؟چون فک نمیکنم قطعه ی خاصی نیاز باشه برا رادیو.
نقل قول:
15.این رام همون فریمور تو گوشی های نوکیا هست؟(به نظرم تعدادشون نسبت به فریمور کمتر و تغییرات بسیار بیشتر باشه.درسته؟)
نقل قول:
16.این قضیه ی Dead شدن چیه؟توی چه حالت هایی اتفاق میفته؟توی VIVA هم این احتمال هست؟اگه گوشی مرد دیگه زنده نمیشه؟
نقل قول:
17.Organiser توی VIVA شامل چه چیزایی هست؟یه توضیح هم اگه میشه در موردشون بدید.به طور مثال آلارم به راحتی و به هر اندازه ای که بخوایم میتونه باشه؟
نقل قول:
18.برنامه و بازی هایی که توشون قابلیتی برای گوشی های لمسی تعبیه نشده چی میشه؟کیبرد مجازی میاد؟
نقل قول:
20.اونایی که هنزفری گرفتن برای گوشی هنوز نگفتن هندزفریشون خوب جواب داده و کیفیتش چطوره.اگه ممکنه یه مقایسه بکنید.
نقل قول:
23.فایل هایی که با بلوتوث ارسال میشن از طرف مقابل کجای گوشی میرن؟
نقل قول:
25.رم این گوشی کم نمیاره؟چون من توی 6120 با تم و والپیپر دلخواه،فقط میتونم X-Plore ، پلیر TTPod و نهاتا اگه گوشی خیلی حال کنه یه چیز سبک مث بازی Gravityd... اجرا کنم و بیشتر از این گوشی کم میاره.یا مثلا برا اجرای N.Gage حتی مجبورم تم گوشی رو روی تم اولیه ی گوشی نتظیم کنم و همه ی برنامه ها رو ببندم تا یکمی باهام راه بیاد.
نقل قول:
27.آخرین سوال.به نظرتون این گوشی میتونه یه حال اساسی به من بده؟
.
.
.
نقل قول:
سوالاتو دونه دونه بپرسی بهتره ممنون
در مورد این باید بگم که تا اونجایی که یادمه میگفتن تمام عرایض رو یه جا بفرمایید که تاپیک شلوغ نشه ولی اگه شما راحتید چشم این سوالام که جواب بگیرم دیگه بعدش همه ی سوالامو دونه دونه میپرسم.
اگر ممکنه جواب سوالا رو که میدید قبلش شماره ی سوالو بنویسید که معلوم بشه کدوم جواب مال کدو سواله.
بازم خیلی خیلی خیلی ممنون.