یعنی برای هر بار ایندکس کردن باید 5 دقیقه منتظر موند؟ ممکنه هاردای دیگه مثه وسترن رو سریعتر بشناسهنقل قول:
این هاب چیه؟
در ضمن فک میکنم یه نقظه ضعف بزرگ واسه این پلیر ینه که بیشتر از 24fps رو ساپورت نمیکنه! (البته برای رزلوشن 1920*1080p)
Printable View
یعنی برای هر بار ایندکس کردن باید 5 دقیقه منتظر موند؟ ممکنه هاردای دیگه مثه وسترن رو سریعتر بشناسهنقل قول:
این هاب چیه؟
در ضمن فک میکنم یه نقظه ضعف بزرگ واسه این پلیر ینه که بیشتر از 24fps رو ساپورت نمیکنه! (البته برای رزلوشن 1920*1080p)
سلام / يه دستگاه (2 w.d generation) دارم ،سوال اول اينکه :يه فيلم داونلود کردم که حجمش9.19gb). .Movie.Award.2009.HDTV.1080i)با توجه به اينکه ال سي دي سوني 40 v- کابل hdmi , و هارد wd 500gb استفاده ميکنم تصوير ندارم ، بايد اضافه کنم بقيه فرمتها را بسادگي اجرا ميکنه و حتي wd اين فرمت فيلم مورد نظر را ميشناسه و حتي روي ال سي دي زمان سنج شروع به play فيلم ميکنه ولي نه صدا دارم نه تصوير ،آيا فکر ميکنيد به تنظيمات tv هستش يا wd؟
سوال دوم : آخرين firmwareجهت اين مدل و در صورت امکان لينکشو قرار بديد. متشکرم .
دوستان من این تاپیک چهل صفحه ای رو خوندم و یک سری مشکلات بوده که آیا میخواستم ببینم برطرف شده یا نه ؟
1. آیا دوستان تونستند با کابل HDMI تصویر بگیرند چون خیلی ها نتونسته بودند که تصویر بگیردن
2. در پخش زیرنویس فارسی با فرمت SRT آیا شرکت Western حرکتی کرد که در فریم ویر جدیدش این قابلیت رو اضافه کنه
3.آیا دستگاه مشابهی هست که قابلیت های این دستگاه رو داشته باشه و قابلیت DVD Player هم داشته باشه
4.با سینما خانگی ها راحت ست میشه یعنی کسی تا حالا به مشکل نخورده
سلام
پشت دستگاه WD TV یه جایی است بنام اپتیکال این برای چی هست؟
براي اينكه با استفاده از كابل اپتيكال بتوني صداي چند كاناله رو به سينماي خانگي بفرستي و لذتش رو ببري.نقل قول:
سلام
من در مورد WD Player Live چند تا سوال دارم :
1.امکان شبکه کردنش فقط برای ارتباط با اینترنت هست یا می تونه فایل های Share شده شبکه رو هم پخش کنه ؟
2.اگه عکسی بزرگتر از 2048x2048 باشه پخش نمی کنه یا اشتباه پخش می کنه ؟؟؟
3.با فیلم های MPEG4 سایز 1080p چه می کنه ؟چون ظاهرا فقط MPEG2 های 1080p رو می تونه پخش کنه !
4.چه نوع wmv های 1080p رو پخش می کنه ؟
متشکرم
سلام.من عضو جدید هستم پس اگه اشتباهی کردم از همین حالا معذرت.من مدیا پلایر وسترن مدل لایوشو چند روز پیش خریدم.تنها سوالی که دارم اینه که آیا امکانش هست که وقتی اسم یه فولدر یا فایلو توی هارد به فارسی نوشت،دستگاه اونو درست نشون بده؟آخه الان کلماتو جدا از هم و از چپ به راست نشون می ده.با ورژن 1.02.14 آپدیتش کردم و تو تنضیماتش هم زبان عربی را انتخاب کردم اما درست نشد.اگه کسی می دونه خواهشا جواب بده.باتشکر
سلام
اگر فايلهاي divx را با نرم افزار addsubtitletoavi زيرنويس را به داخل آن ببيريم در اين دستگاه زيرنويسش نشان داده ميشود؟
با سلام
این دستگاه با هارد یک ترابایت مشکلی نداره؟ کسی تست کرده؟
هیچ مشکلی نداره به شرط اینکه فقط سورست سازگار با دستگاه باشه!نقل قول:
من یکی دارم و یک هارد پاسپورتی 500 هم بهش وصل کردم هیچ مشکلی با فرمت mkv ندارم
فقط یک نکته باقی میمونه اینکه باید کنترلش رو مثل خودکار توی بانک بهش زنجیر کنی و اگر خدایی نکرده کنترلش گم بشه دیگه به هیچ دردی نمیخوره.... :31: