ممد جان خیلی ناراحت شدم که داری ماشینو می خوابونی... اعصاب و روان ام تداخل پیدا کرد!! دلم خوش بود یه 75 می گیرم میام اصفهان پیشت، با هم ول ول کنیم.. ولی حیف که فعلا نمیشه... امیدوارم هم تو زود تر پولت جور بشه و به ماشین برسی.. و هم من تا 2 ماه دیگه یه ماشین سالم بگیرم و بیام پیشت با هم کامارو سواری کنیم..
--------------------------------------
راستی بچه ها کاماروی ممد اگه جمع و جور بشه یه چیز هیولایی میشه ، اون ورش نا پیدا !!!
چون هم مدل 70 هست و این کامارو ها بعد از مدل 67 تا 69 نایاب ترین کامارو ها هستن !!
و هم اکثر کامارو های 70 و 71 تو تهران 8 سیلندر نیستن... ولی مال ممد هم v8 هست و هم 250 اسب و اتوماتیک..
خلاصه ماشینتو جمع کنی، ماشین تکی میشه ممد... طوری که کرک ریزون باشه...
----------------------------------
سورنا 400 - 500 اسب می خوای چی کار ؟ :31: مگه می خوای آسفالت خیابون رو بکنی ؟؟!! :31: دیدی گفتم بچه تگزاسی!!! :31: همش دنبال خطری !! :31: با همین 250 اسب هم لاستیک آتیش می زنن... 250 اسب کامارو با 250 اسب ماشین های دیگه فرق می کنه چون گشتاور موتور های آمریکایی فوق العاده زیاده.. :10:
---------------------------------
محمد ، اگه می خوای ماشین رو بخوابونی تا موقعی که پول ها جمع بشه، یه وقت خدای نکرده با قضیه ی معاینه فنی و اینا مشکل ایجاد نشه تا اون موقع؟ ببین در آینده هم میشه واسه این ماشین معاینه گرفت ؟!!
-------------------------------
ولی چه روزایی داشتیم تو این تاپیک... اگه بسته بشه خیلی بده... بچه ها با این که کاماروی ممد خوابیده ولی کاری نکنیم که تاپیک بازسازی کامارو، خالی بمونه و خاک بخوره!! :41: