بازی رو الان گرفتم.رو360
گرافیک بای خیلی در حد خودش خوبه من تا به حال به جز بازی ریدیک که از فیلم بود بازی به این cool ای ندیده بودم که از فیلم برداشته بشه مدل سازی بدن هیو جکمن به معنای تمام کلمه شاهکار هست.
Printable View
بازی رو الان گرفتم.رو360
گرافیک بای خیلی در حد خودش خوبه من تا به حال به جز بازی ریدیک که از فیلم بود بازی به این cool ای ندیده بودم که از فیلم برداشته بشه مدل سازی بدن هیو جکمن به معنای تمام کلمه شاهکار هست.
در اون سالن بالای نوار نقاله یک دستگاه منجمد کننده وجود داره که با کمک اون می تونین از بین لیزرهایی که در مسیر نوار نقاله وجود داره عبور کنین البته زمان فعال بودن دستگاه منجمد کننده هم محدوده.نقل قول:
پس باید دستگاه تله پورتر رو که در همون سالن وجود داره نزدیک دستگاه منجمد کننده تنظیم کنین. سپس کنترل دستگاه منجمد کننده رو فعال کنین. سریع وارد تله پورتر نزدیک بشین و به زیر دستگاه منجمد کننده برین.
بازی خوبی بود.یه ترینرم اگه از این بازی کسی بذاره ممنون میشم
بفزما دوست عزیز.......نقل قول:
کد:http://hotfile.com/dl/9738965/a632099/xmenoriginswolverinetrainer.zip.html
این غول آهنیه چقدر سگ جونه ، هرچی میزنمش اینگار نه اینگار ، قدرتش هم خیلی زیاده و از همه بدتر اون سربازای فضول هستن ، حتی قوله اونا رو هم میکشه اما باز آدم نمیشن . شبیه آدم آهنی های ترمیناتور هست . حرکتی برای ضربه فنی کردنش نیست ؟
بالاخره با استفاده از تکنیک وحشی بازی و خالی کردن عصبانیتم رو موس این قول بی شاخ و دم رو هوا کردم . تو آسمونش خیلی کیف داد و خستگی رو زمینش در رفت .
...................................نقل قول:
خسته نباشی دوست عزیز.....بازی قشنگیه.... کلا آخر بازی خستگی از تن آدم کامل بیرون میره چون بازی قشنگ هست و پایان خوبی هم داره .دقیقا از روی فیلمش ساخته شده...فقط بعضی جاهاش زیاد اغراق شده..........مثل اون مراحلی که در گذشته روی میده.....ولی در کل خیلی توپه.............بازم می گم خسته نباشی...
ممنون ، سلامت باشی :)نقل قول:
خسته نباشی
این لال بی پدر مادر رو چطوری بکشم ، خیلی وحشی و لامذهبه ! هیکلش نصف لوگین نیستا اما سه متر زبون داره و پررو ( البته اگه زبون داشت )
وقتی رو زمین بودند راحت بود و مبارزه باهاش کیف میداد اما وقتی جهش داد رو اون سوله ها سوپرمن شد !
هرچی میزنمش جونش دوباره یهو پر میشه و روز از نو . فکر کنم باید لیزرهاشو برگشت بدیم اما اینقدر سریع که نمیشه دید کجا هست و کی چشم های واموندش کار میوفتن .
بالاخره این نیم وجبی پررو رو هم خاکش کردم .
ولی حیف شد بازی فرت شد .
کاش باز مرحله داشت من که خیلی باهاش حال کردم .
تنها بدی ای که توش بود جون بی کران دشمناش بود . واسشون زیادی جون اضافه در نظر گرفته بودند ، البته به جز این نیم وجبی آخری .
مثلا جون اون خنجری ها زیاد بود یا اون آبی جهنده ها یا اون ربات هائی که سپرطلائی داشتند .
در کل بهتر از این چندتا بازی اخیر که از روی فیلم ساخته بودند شده بود مخصوصا گرافیکش که عالی بود . مثلا تو وانتد حرکت دوربی بد بود همچنین حرکات خود ویسلی بیش از اندازه بی ربط بود یا تو واچمن اون ( اسمش یادم نیست ) اون یارو که شبیه بتمن بود خیلی حرکات بی معنی و غیرطبیعی بود ، ترمیناتور رو که نگو ، مزخرف . حالا بیخیا اینا .
ارزش 4تومن رو نه ولی 3تومن اگه خریده بودم داشت .
راستی زن نامردش خودکشی کرد یا رفت و تنهاش گذاشت ؟
.................................................. ........................نقل قول:
خوب مگه توفیلم بازی رو ندیدی...........البته من اون نسخه از فیلم رو از روی میز تدوین کش رفته بودن رو دیدم....آخرش زنش توسط همون سرهنگ دیوانه کشته میشه .ولی گویا کارگردان وقتی می بینه فیلمش زود ار اکران لو رفته و پخش شده یه رکب توپ می زنه و آخر فیلم رو عوض می کنه..........متاسفانه منم دیگه نرفتم فیلم رو بگیرم.......... خوب تو می تونی بازی رو از اول بازی کنی ......خیلی چیزای پنهان داره که میتونی پیدا کنی .....من حتی یه جا شمشیر اکسکالیبر رو پیدا کردن که به تیغه هام قدرت بیشتری میدان .....کلا آیتم مخفی زیاد داره ولی باید وجب به وجب بگردی.....