سلام واقعآ گل گفتی ...کاربرها باید مودب تر صحبت کنن:41:نقل قول:
Printable View
سلام واقعآ گل گفتی ...کاربرها باید مودب تر صحبت کنن:41:نقل قول:
جرارد ، بهترين پنالتي زن فصل جاري ليگ قهرمانان اروپا
خبرگزاري فارس: كاپيتان ملي پوش تيم ليورپول انگليس به عنوان بهترين زننده ضربه پنالتي در رقابت هاي ليگ قهرمانان فصل جاري اروپا انتخاب شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، در مرحله گروهي رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا 10 ضربه پنالتي از سوي داوران مسابقات اعلام شد كه از اين ميان استيون جرارد ،با دو پنالتي گل شده ، بالاترين آمار را داشت.
جرارد كه در شب سال نو ميلادي به خاطر درگيري در باشگاهي شبانه، يك شب را در حبس گذراند و جنجال ساز شد در بين بازيكنان همه تيم هاي كه در دور گروهي ليگ قهرمانان اورپا حضور داشتند، با به ثمر رساندن دو ضربه پنالتي بهترين زننده ضربه پنالتي اين جام شناخته شد.
وي اين دو گل خود را در ديدار با المپيك مارسي ( برد 2 بر يك ) و مقابل آتلتيكو مادريد اسپانيا (تساوي يك بر يك) به ثمر رساند.
او در عين حال 3 گل در همين مرحله و در جريان بازي زد تا در كنار ميروسلاو كلوزه ( بايرن مونيخ آلمان)، ليونل مسي (بارسلونا اسپانيا)، كريم بنزما ( المپيك ---- فرانسه) به عنوان بهترين گلزنان اين مرحله شناخته و محسوب شود.
جدول زنندگان ضربه پنالتي در فصل جاري ليگ قهرمان اروپا به اين شرح است:
1 - استيون جرارد(ليورپول ) :دو پنالتي گل شده
2 - سالپنديس( پاناتينايكوس يونان) : يك پنالتي
3 - اتوئو( بارسلونا اسپانيا) : يك پنالتي گل شده
4 - ديگو(وردربرمن آلمان) يك پنالتي گل شده
5 - بوجان(بارسلونااسپانيا): يك پنالتي گل شده
6 - بانگورا(ديناموكيف اوكراين): يك پنالتي گل شده
7 - آده بايور(آرسنال انگليس) : يك پنالتي گل شده
8 - رابسون(سلتيك گلاسكو اسكاتلند): يك پنالتي گل نشده
9 - جيووينكو(يوونتوس ايتاليا) : يك پنالتي گل نشده
ايشون اصلا معلوم نيست طرفدار چه تيمي هست:question:(شايد خجالت ميكشه بگه:45:). هي مياد اينجا ابراز وجود ميكنه.نقل قول:
چه ربطی به طرفدار بودن داره آخهنقل قول:
ایشون گفتن "قهرمانی فقط برازنده بایرن هستش" بنده هم عرض کردم که بیشتر یه جوک شباهت داره تا واقعیت
در ضمن بی ادبی هم در کار نبوده
راستی من طرفدار میلانم خجالتی هم در کار نی
منظور كلي من شما نبوديد. دوستان ديگه بودن.نقل قول:
در ضمن بی ادبی هم در کار نبوده
چه خون و خونريزي اينجا راه افتاده بوده!
يوفا درخواست رئال مادريد را رد كرد
اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) درخواست باشگاه فوتبال رئال مادريد اسپانيا را براي استفاده از دو بازيكن جديد خود يعني لاسانا ديارا و كلاس يان هونته لار در جام قهرمانان باشگاههاي اروپا، نپذيرفت. به گزارش سايت فيفا، يوفا اعلام كرده است، اين امر مغاير با مقررات است چون براساس قوانين، تنها استفاده از يك بازيكني كه در عضويت باشگاه ديگري در مسابقات باشگاهي اروپا در يك فصل بازي كرده، به صورت استثنا مجاز مي باشد.
پيش از اين رسانههاي اسپانيا گزارش دادند، مدافع عنوان قهرماني اين كشور ممكن است درخواست خود را در اين زمينه در دادگاه داوري براي ورزش مطرح كند.
خوآنده راموس سرمربي جديد رئال مادريد هفته گذشته گفته بود، اطلاعي از قوانين ندارد.
در فصل جاري، ديارا فرانسوي براي پورتسموث و هونته لار هلندي براي آژاكس در مسابقات اروپايي بازي كردهاند بنابراين فقط يكي از آنها ميتوانند براي رئال مقابل ليورپول در مرحله حذفي جام قهرمانان باشگاههاي اروپا كه روزهاي ۲۵فوريه و ۱۰مارس برگزار ميشود، بازي كنند.
رونالدينيو: اول اسكودتو بعد چمپيونزليگ را فتح ميكنيم
رونالدينيو، مهاجم برزيلي براين باور است كه تيم فوتبال ميلان در رقابتهاي فصل جاري سري آ از اينتر پيشي گرفته و به قهرماني دست خواهد يافت و از سوي ديگر به جام قهرمانان باشگاههاي اروپا در سال ۲۰۱۰نيز چشم دوخته است تيم ميلان مدعي قرار گرفتن در جمع چهار تيم برتر سري آ است ولي با وجود فاصله ۹امتيازي با اينتر، احتمال قهرماني آنها نيز منتفي نيست. از اين سو رونالدينيو در رقابتهاي جاري عملكرد درخشاني داشته و باور دارد كه با استفاده از تمام توان و پتانسيل موجود در تيم ميلان، عبور از اينتر بعيد نيست.
وي به روزنامه گازتا دلو اسپورت گفت: اينتر تيم قدرتمندي است اما ما مي توانيم فاصله امتيازات را جبران كرده و اسكودتو (قهرماني سري آ) را ببريم مهاجم برزيلي افزود: فصل آينده جام قهرمانان باشگاههاي اروپا را ميخواهم . ميلان تيم پر استعدادي است و راه و رسم خوب بازي كردن، بردن و قهرماني را ميدانيم. ميخواهم گلهاي زيادي بزنم و خوب بازي كنم، نه فقط براي خودم بلكه به خاطر هم تيمي هايم.
رونالدينيو در مورد توصيفي كه از استعداد فوقالعاده او ميشود نيز گفت:
من يك فرد معمولي هستم. اگرچه در همه جا مرا ميشناسند اما باعث نميشود كه زندگي عادي نداشته باشم.
تيم ميلان روز يكشنبه براي صعود به رده سوم با رم ديدار ميكند.
تحقيق در مورد حريف آينده شروع شد
مورينيو، تماشاگر ويژه جدال منچستريونايتد و چلسي
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم اينتر ميلان ايتاليا تماشاگر ويژه نبرد ديدار منچستر يونايتد و چلسي در ورزشگاه اولدترافورد خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از فرانس پرس، خوزه مورينيو اظهار داشت كه با داشتن چند هدف فردا (يكشنبه) از ايتاليا به انگليس و ورزشگاه اولدترافورد خواهد رفت تا از نزديك اين بازي را تماشا كند.
وي عنوان كرد: مايلم با تيم سابقم در انگليس از نزديك ملاقاتي داشته باشم. مي كوشم در مورد حريف خود در ليگ قهرمانان هم مطالعه كنم.
وي ادامه داد: حضور در ورزشگاه و تماشاي اين ديدار به من كمك شاياني خواهد كرد. موظف هستم تا از جنبه هاي مختلف منچستر يونايتد را آناليز كنم.
مورينيو كه در فصل جاري هدايت اينتر ميلان را برعهده گرفته، در ليگ قهرمانان با منچستريونايتد روبرو خواهد شد. اين مربي از سال 2004 تا 2007 هدايت چلسي انگليس را برعهده داشت.
مورینیو: اینتر به منچستریونایتد می بازد!!
خوزه مورینیو گفت تیم فوتبال اینتر در چارچوب رقابت های لیگ قهرمانان اروپا به منچستریونایتد می بازد مگر اینکه عملکرد این تیم نسبت به دیدار با کالیاری بهبود پیدا کند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از میرر، سرمربی پرتغالی اینتر گفت: اگر ما مقابل منچستریونایتد هم اینطوری بازی کنیم، صعود نخواهیم کرد. من از عملکرد تیمم مقابل کالیاری رضایت ندارم اگرچه یک امتیاز کسب کردیم. نمی خواهم درباره دو امتیاز از دست رفته صحبت کنم چرا که این بازی یک بر یک تمام شده که می توانست 3 بر صفر به سود حریف تمام شود.
وی افزود: وقتی کالیاری گل زد ما می توانستیم خطر کنیم اما دیدار را برای کسب تساوی مدیریت کردیم. بازی ما فاقد سرعت لازم بود و به لحاظ بازی درعمق، ضعیف عمل کردیم.
تیم فوتبال اینتر در تاریخ 24 فوریه (6 اسفند) در جوزپه مه آتزا میزبان دیدار رفت مرحله حذفی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا مقابل منچستریونایتد خواهد بود.