[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا شاتل من که 1 بایت هم فرقی نکرده همون خاکم که هستم.
هم فاصله مون تا مخابرات بیشتر از 4 کیلومتره هم نویز شدید روی خط
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا شاتل من که 1 بایت هم فرقی نکرده همون خاکم که هستم.
هم فاصله مون تا مخابرات بیشتر از 4 کیلومتره هم نویز شدید روی خط
مثل اینکه مخابرات دادن پهنایه باند رو بخش خصوصی واگذار کرده و Isp ها باید از بخش خصوصی بگیرن حالا اینکه واقعا این بخش خصوصی کی هست و چی هست من نمیدونم چون همین داتک و پارس آنلاین اینا خودشون بزرگترین شرکت ها در این زمینه هستن حالا شاید منظورشون چمیدونم فیزیک نظری و داده پردازی بوده باشه ولی اوناهم آخه دولتی هستن نمیدونم باور کنید اصلا معلوم نیست چی به چیه . ولی دلیل مشکل اینا اونطوری که من فهمیدم اینه که اینا رویه روال مشخص اینطوری بوده که خوب کاربرا که زیاد میشه همینطور , پهنایه باند هم همراهش میخرن و اضافه میکنن حالا مثلا کاربرا رو زیاد کردن بعد مخابرات یدفعه گفته پهنایه باند نمیدیم حالا اینا هم موندم سر در هوا .
خیلی جالبه من مشتری قدیمی داتک بودم و سر همون ماجرای معروف بعد از کلی دوندگی و شاخ و شونه کشیدن آخرش از خیر 3 ماه گذشتم و مدتها ناراحت بودم ولی راستش الان با خودم فکر کردم که از منظر دیگه آدم اگه نیگاه کنه میگه نوش جانش تو این مملکت خر تو خر پول خوردن هم عرضه میخواد اگر من عرضه داشتم نمیذاشتم پولمو بخورن یا حد اقل وایمیستادم مثل خیلیها تا اوضاع بحالت عادی برگرده پس اگه خوردن عرضه داشتن.
شما هم فکر نکنید که کاری از دستتون برمیاد یا مثل من برید بدون هیچ بحثی پشتتون رو هم نیگاه نکنید یا هم نمیتونید بیخیال پولتون بشید صبر کنید تا بخور بخور داتک بنتیجه برسه بقیشو استفاده کنید مطمین باشید که از پس مافیای داتک بر نمیایید.
از داتک دزدتر پیدا نمیشه چند سال پیش هم این دزدیهاش به روزنامهها کشید.
نقل قول:
100 درصد تایید میشود. حتی انقدر داتک از این سایت ترسیده بود که دو سه تا دامنه ثبت کرد تا این سایت تو سرچ گوگل پایین بره. آخه دوم بود. بعدشد 4. اون موقع حرف این بود که داتک ضررها رو نمیده یادم یکی نوشته بود یک چک داشتم برای مودم امانی با بزن بزن تونستم بگیرم.
خلاصه که داتک دددددددددددددددددددددددزد
ما بدبختا که Ipw داریم چه کنیم، نه شرکت دیگه ای هست که ارائه بده نه این داتک درست میشه...
دوستان اینترنتون بهتر شده یا همچنان همونطوریه؟
نقل قول:
مال من که امروز بهتر بود تا ببینیم که فردا چی میشه.
سلام بچه ها
من میخوام از داتک سرویس بگیرم اسیاتک دارم که فیمتاش گرونه میخوام ببینم قیمتای داتک سرویس 64 و 128 ش چنده
واسه منم امروز خوب بود