نقل قول:
البته این پست شما هم گزارش داده شد........
Printable View
نقل قول:
البته این پست شما هم گزارش داده شد........
البته دیوید به خاطر عقده بازی یک منچستری بن شد اونم موقت .......... البته ما هم به وظیفه خود عمل کردیم و دکمه اخطار جناب shnath رو زدیمنقل قول:
جدا؟
کدوم منچستری؟
بچه ها کسی اینجا منچستریه؟
دیوید توی تاپیک آلمانیا پست داد و توهین کرد به شخص سینا در حالی که هیچکسی بهش توهین نکرده بود
در ضمن هیچکسی پیدا نمیشه که طرفدار باشگاه منچستر باشه و تیم ملی آلمان
90 درصد اونایی که طرفدار آلمان هستن طرفدار بایرن مونیخ هم هستن
زحمت گزارش دادن رو هم نکن.بابک خودش اومد و کل پستا رو دید.
اگر قرار بود بن بکنه بن میکرد سینا رو هم ولی هیچکسی اینجا تقصیر کار نبود به جز خود بی ادبش.
بحث سر برند شوستر رو معلوم نشد چرا کشید به فحش دادن.
برديا جان من باهات موافقم،يعنی من خودم شخصاً طرفدار آلمان هستم،طرفدار بايرن هم هستم.
من اصلا منچستری نیستم .فقط آلمان و بایرن مونیخ.
سینا میخواستم تو پروفایلت بنویسم نتونستم.حسین تو هم که دیگه حرفی تو بایرنی بودنت نیست
این تاپیک بایرنه توی انجمن ورزشی.خوشحال میشم از امروز تو هم باهامون باشیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=152458&page=58
کسی با شما ها نبود منظور من تو تایپیک منچستر بود ...... از شما که بیشتر از بایرن نمیشه انتظار داشت:27:
خدایی با یه پست به هم شک میکنید؟؟
آخینقل قول:
نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیوید به خاطر پستش توی این تاپیک بن شد نه به خاطر تاپیک منچستر
شک داری از بابک بپرس
گزارش هم از همین تاپیک بوده
خواستم از اشتباه درت بیارم که هیچ منچستری گزارش نداده کار دیویدو بلکه یه بایرنی بوده
شمام یه کم داری میزنی
کلا بهتره اینورا نیاید
به هر حال چون یاسینم بهش گفته بود که با یوزرت خدافظی کننقل قول:
به هر حال با شما کل کل نمیکنم فقط بگین نمیدونید تا که بن میشه آخه همین امروز باهاش آشنا شدم خیلی بچه باحالی بود.........:31: تو کارای جالبی بود