میشه سی ان جی کرد ولی باید نصف ماشینو کپسول بذاری تا بتونه اون هیکلو تکون بدهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان .
یه سئوال داشتم .
میخواستم ببینم میشه اینطور ماشین هایی رو ( chevrolet , camaro و ... ) گاز سوز کرد ؟
از یکی از دوستان که پرسیدم ، گفت cng به درد نمیخوره و موتور ماشین رو داغون میکنه .
ولی lpg ( فکر کنم ) میگن خیلی خوبه .
حالا خواستم ببینم نظر استادان اینجا چیه .
چون میخوام یواش یواش بزنم تو کار اینطور ماشین ها ، گفتم ببینم ارزش داره این کار رو انجام بدم ؟
با این گاز سوز کردن قدرت موتور کاهش پیدا نمیکنه ؟
ممنون میشم جواب بدین .
در مورد ال پی جی هم میشه که انداخت از بنزین هم چرب تره و سوخت هر چقدر چرب تر باشه بهتر میسوزه و تق تق موتورم کمتر میکنه ولی به کل شٌش ماشین 8 سیلندرو تو شیبها و سربالایی ها داغون میکنه خودم دیدم که ماشین ال پی جی سوز تو سربالایی چه عذابی میکشه حتی ممکنه موتور بسوزونه!
کلا فقط ماشینایی مثل بیوک بی3 و شورولت نوا یا کاپریس رو ارزش داره ادم گاز سوز کنه چون پونی نیستن(منظور ماشینهای دودر اسپرت جوون پسند هستش)
فکر کنم اون سوختهایی که از نی شکر بدست میاد بهش میگن سوخت دیزل و با اتانول فرق داره حالا اگه شما جایی خوندی لینک بده اطلاعات غلط ما هم درست شهنقل قول:
حتما با e85 آشنا هستین .این سوخت ترکیب 85 درصد اتانول و 15 درصد بنزین هستش.
ه این میگن سوختهای الکلی یا همون سوختهای گیاهی که با توجه به اینکه از نیشکر به دست میان و حتی از تفاله اون هم بدست میان و آلودگی خیلی کمی دارن تازگی ها مورد توجه قرار گرفتن.البته بیشتر به خاطر مستقل بودن از نفت هستش.