آقا چرا همه ی بچه این تاپیک عکس ایکسپریا توی امضاشون؟
Printable View
آقا چرا همه ی بچه این تاپیک عکس ایکسپریا توی امضاشون؟
به این میگن وحدت کلمه !
این دو نقطه جلوی PHP رو پاک کن تا لینک درست بشهنقل قول:
وای !! چی میببنم !!
عجب چیزی کشف کردی حامد
این تیکه زیر کاور لنز وقتی کاور لنز میاد پایین میره داخل و وقت بسته شدن میاد رو !!
عجب چیزی !!!
واووووو !!
راستی این سی905 ه همون نسخه اولیست !! نوشته 8 خالی
-----
حمید تو چرا همیشه آنلاین هستی ولی چراغ سبز بغلت خاموشه ؟؟؟
خودم هم کف کردم دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .جالب بود.ایول داره.مغزشون خوب کار میکنه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هميشه براي من سوال بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حمید تو چرا همیشه آنلاین هستی ولی چراغ سبز بغلت خاموشه ؟؟؟
جاب بود حامد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خودم هم کف کردم دیدم .جالب بود.ایول داره.مغزشون خوب کار میکنه ها
يه سوال:
اونوقت بين در لنز و اون چيزه اصطكاك به وجود نمياد رنگش بره؟
اخه هر جور هم كه باشه به هم ماليده ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون من مامور مخصوص حاکم بزرگ هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجور که به نظر میاد اون قسمت ثابت یه حالت سراشیبی داره که با حرکت قسمت متحرک پایین میره و مطمئنا یه فکری برای این که میگی کردن.
حالا مطمئنین ایراد از انیمیشن ساز GSMArena نبوده و سوتیه اون نبوده؟
آخه به اون اسپین که نمیشه اعتماد کرد! باید تو فیلم یا یه ریویویی هم این قضیه اومده باشه ....
این هم ممکنه.ولی خوب چیزه عجیبی که نیست.یکم خلاقیت به کار بردن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این ویدئو اشتیاق ما را برای خریدن چند چندان کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]