دوست عزیز سلام:20:
من باید ازتون عذر خواهی کنم بابت تاخیری که داشتم
صبح مشکلی پیش اومد که نتونستم به پاسخگویی ادامه بدم ، موکول شد به الان:20:
من میتونم بگم تقریبا پاسخ کلیه ی سوالاتتون در خوب سوال نهفته هستش.
طبق گفته ی خودتون صدای شما در محدوده ی تنور Tenor رو به پایین قرار داره.
این محدوده جزو اکتاو های میانی هستش و محدوده ی فرکانسی میانی محسوب میشه.
شما هم میتونید از میکروفون های داینامیک وکال استفاده کنید و هم از میکروفون های استاتیک یا استاتیک وکال.
انتخاب هر دوی اینها میتونه کار شما رو راه بندازه ، البته کیفیت و حساسیت استاتیک ها به نسبه بالاتره اما شما باید به سازها یا وکال هایی قراری به کارتون اضافه بشه هم توجه داشته باشید تا انتخاب مناسب تری داشته باشید.
برای استاتیک هایی حدود 200 هزار تومام میشه میکرفون های B2 از بهرینگر و Nova از M-Audio و ... رو مثال زد.
برای داینامیک هم گزینه هایی از Shure و بهرینگر و سنهایزر وجود داره که کیفیت مناسبی داره.
کارت صدا بیشتر باید با ورودی و خروجی ها هماهنگ باشه ، ورودی و خروجی ها هم باید با کار هماهنگ باشند.
اگر مشکل هزینه نداشته باشید میتوید کارتی مثل profire 610 از M-Audio یا مدل هایی از TC-Electronic تهیه کنید.
به گزینه های ارزون تری (زیر 500 هزار تومان) مثل Firewire 410 هم میشه اشاره کرد:20:
همه این دستگاه ها پاسخگوی نیاز شما هستند و ورودی و خروجی های مشابهی هم دارند ، اگر هم I/O شما بیش از توان این کارتها باشه میتونید از یک میکسر کمک بگیرید که اون هم قیمت بالایی نداره(بسته به نیاز شما)
در مورد مانیتور باید این نکته رو بگم که نمیشه مانیتور رو با هدفون مقایسه کرد.
یک کار حرفه ای هم از مانیتور شنیده میشه از از هدفون اما خرید هدفون وقتی پیشنهاد میشه که توانایی خرید یک مانیتور تمام عیار از لحاظ هزینه وجود نداشته باشه.
مانیتورینگ یک خواص قطعه ای و سخت افزاری نیست ، یک درجه از کیفیت ساخت و خروجی هستش .
طبیعیه که هرچقدر این کیفیت بالاتر باشه قیمت هم بالاتر میره
این نکته که میگن ماینتور های ارزون قیمت خوب نیستند درست نیست ، مانیتور های ارزون در حد خودشون کار میکنند و نمیشه ازشون انتظار یک مانیتور مثلا 3 میلیونی رو داشت.
مانیتور های خانگی از قیمت هایی حدود 150 هزار تومان شروع میشن و مانیتور های حرفه ای و نیمه حرفه ای از قیمت هایی حدود 600 هزار تومان.
هدفون های مانیتور واقعی هم بالای 150 هزار تومان قیمت دارند و هدفون های خوش کیفیت در حد مانیتور رو هم میشه با قیمت هایی حدود 50 تا 100 هزار تومان خرید.
Professional Active Headphone AKG K240
AKG K 99
البته انتخاب هدفون بستگی به این داره که تصمیم داشته باشید کجا ازش استفاده کنید.
نوع و مکان استفاده تعین میکنه که هدفون چه مشخصاتی داشته باشه.
در مورد میکروفون این نکته رو هم اضافه کنم که شما هرچقدر بیشتر هزینه کنید به کیفیت بالاتری دست پیدا میکنید ، کلا در همه ی موارد این نکته صادقه اما میکروفون و مانیتور مانور خاصی روی این مساله داره:20:
باز هم اگر سوالی بود بفرمایید:20:
موفق باشید:11: