سلام دوستان من ميخوام بازي رو بگيرم ولي نميدونم به سيستم خصوصا cpu ميخوره يا نه؟
سيستم من:
cpu:3.2full p4
ram:2gig
VGA:8500 geforce
Printable View
سلام دوستان من ميخوام بازي رو بگيرم ولي نميدونم به سيستم خصوصا cpu ميخوره يا نه؟
سيستم من:
cpu:3.2full p4
ram:2gig
VGA:8500 geforce
نقل قول:
پسر.
سیستمت دقیقا مثل منه.
فکر کنم بتونی یه کااریی بکنی.البته اگه رو وستا بازی کنی بهتره.
بچه ها من دارم بازی رو نصب میکنم ... گرافیکش رو دیدم طاقت نیوردم و ناچارا بازی رو خریدم :دی
از شماها کسی بازی رو خریده ؟
من گرفتم الان هم در حین بازی دارم نکات جالب رو یادداشت میکنم که نقد خوبی بنویسم !نقل قول:
بچه ها من دارم بازی رو نصب میکنم ... گرافیکش رو دیدم طاقت نیوردم و ناچارا بازی رو خریدم :biggrin:
از شماها کسی بازی رو خریده ؟
راستش من امروز زیاد وقت نکردم بازی کنم ... شاید 5 دقیقه بیشتر بازی نکردم و الان برای قضاوت کردن خیلی زوده ...
ولی در مورد گرافیک بازی ... به نظر من گرافیکش یه جوریه، هم با حاله، هم حال نمیده :دی
با حاله چون تا حالا بازی بدین شکل نیومده و این یه تکنیک جدیده، ولی نمیدونم چرا بی حاله.
شاید به خاطر اینه که من زیاد بازی نکردم.
خودمم نفهمیدم چی گفتم :31:
من پرنس گرفتم روون بازی میکنم رو حداکثر گرافیک ولی فقط وقتی میخواد بازی رو Load کنه حدوده 5 دقیقه گیر میکنه سر تصویر Load که یه دایره که میچرخه گیر می کنه و بعد از گیر میره تو بازی
سیستمم :
CPU: E8400
Ram: 2 gig
VGA: 8600 gts
سلام!
امروز بازی رو گرفتم!
به نظر من 9.4 برای بازی حرف گزافی هستش! و 8.5 برای بازی خیلی منصانه تر هستش!
در کل بازی اصلا جز برترین های سال نیستش!
من یه کم بیشتر بازی کردم ...
اینم یه شات ...
ولی اصلا یه حسی نسبت به بازیش دارم !
زیاد حال نمیده ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید به خاطر گرافیکش باشه. یه جوریه.
این شاتی که گذاشتی از داخل بازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا اینجوری؟؟؟؟؟ خیلی کارتونی!!!!!!!!!!
اینطور که معلومه یوبیسافت پرونده ی درخشان پرنس رو خراب کرد من 3 نسخه ی قبلی بازی رو همشون رو تموم کردم و خیلی توپ بودن مخصوصا 1 ولی این نسخه رو فعلا نگرفتم (یعنی وقت نکردم برم بگیرم)ولی از تعریف دوستان معلوم که بازی زیاد هیجانش بالا نیست!!!
من یه چیزی تو این بازی دیدم که منو بیش از پیش مجذوب خودش کرد !!! می دونین چی ؟؟!!!
الیکا وقتی می خواد از Ormazd کمک بگیره فارسی صحبت می کنه :18: !!!!
بله درست خوندین ! برید خودتون گوش کنید:8: ! برید داخل منو صدا ها و صدای موزیک و صدای صحنه رو خیلی کم کنید و صدا صحبت کردن زیاد باشه !
حالا چه چیزایی رو الیکا فارسی می گه ! موقعی که راه رو نشون میده یه نوری میاد راه رو نشون می ده اون موقع اولش یه چیزی با خودش می گه دیگه , اون رو صدا رو زیاد کنید ! اینارو می گه !
با راهنمایی ارمزد !
راه را نشان بده !
ارمزد را پرستش کن !
روشن کن !
مسیر را نشان بده !
یا موقعی که می خواد با اون قدرت استفاده کنه ! مثلا موقعی که می خواد از قدرت بالهای ارمزد استفاده کنه می گه : پرواز ... لطافت ...
یا موقعی که می خواد یک سرزمینی رو نجات بده و از تاریکی در بیاره می گه :
ارمزد این سرزمین را شفا بده ! :20:
برید با دقت (نه زیاد هم دقت نمی خواد) ولی چون گوینده آمریکایی بوده و تا به حال به عمرش یه 1 ثانیه هم فارسی صحبت نکرده بوده یک بد تلفظ می کنه ولی بازم می فهمی !
خدا از وقتی دیدم که شاهزاده فارسی بالاخره تو بازیش 4 کلمه فارسی هم صحبت می کنن خیلی حال کردم ! خدایی ایول دارن ! اصلا باید خودتون بشونید ! اینقد باحاله:21: