این یعنی بطور متوسط هر 75 روز یکبار آپدیت:18: .خسته نباشی:41:نقل قول:
این یعنی بطور متوسط هر 75 روز یکبار آپدیت:18: .خسته نباشی:41:نقل قول:
دوست مننقل قول:
اینکه انتی ویروسی برای اپدیت اخطار ندهد یک حسن نیست یک عیب بزرگ است .متاسفانه با اینکه مک آفی آنتی ویروس بدی نیست ( قبلا خیلی بهتر بود ) ولی بود و نبود آن با این شرایطی که گفتید زیاد با هم دیگر فرقی نمی کند یعنی شما سنگی به پای سیستم بدبخت بسته اید که کلی از سرعت آن می کاهد بدون آنکه کار مفیدی برایتان بکند .اگر تا بحال دچار ویروسها نشده اید شانس آورده اید شاید هم ویروسها توی سیستمتان جا خوش کرده اند و شما خبر ندارید.:21:
همین که ویندوزم سالم نگه داشته توی این مدت خیلی ازش راضیم.همه ی آنتی ویروس ها رو من قبلآ استفاده می کردم ولی ویندوزم بعد از یک ماه داغون میشد به جزء این آنتی ویروس.نقل قول:
دوست من
اینکه انتی ویروسی برای اپدیت اخطار ندهد یک حسن نیست یک عیب بزرگ است .متاسفانه با اینکه مک آفی آنتی ویروس بدی نیست ( قبلا خیلی بهتر بود ) ولی بود و نبود آن با این شرایطی که گفتید زیاد با هم دیگر فرقی نمی کند یعنی شما سنگی به پای سیستم بدبخت بسته اید که کلی از سرعت آن می کاهد بدون آنکه کار مفیدی برایتان بکند .اگر تا بحال دچار ویروسها نشده اید شانس آورده اید شاید هم ویروسها توی سیستمتان جا خوش کرده اند و شما خبر ندارید.
نقل قول:
این یعنی بطور متوسط هر 75 روز یکبار آپدیت .خسته نباشی
کم گفتی. هر 90 روز یک بار.
خود دانید دوست عزیز , ولی آنتی ویروسی که حداقل یک بار در روز آپدیت نشود به درد نمی خورد فرقی هم نمی کند چهنقل قول:
انتی ویروسی باشد .مشکل یک بار پیش می آید و قبلا هم خبر نمی کند و ممکن است قابل جبران هم نباشد.:13:
نقل قول:
خود دانید دوست عزیز , ولی آنتی ویروسی که حداقل یک بار در روز آپدیت نشود به درد نمی خورد فرقی هم نمی کند چه
انتی ویروسی باشد .مشکل یک بار پیش می آید و قبلا هم خبر نمی کند و ممکن است قابل جبران هم نباشد.
بنا نیست که تا یه ویروس جدید که میاد اول وارد سیستم من بشه!در ضمن من چند تا نرم افزار بسیار قدرتمندی چون windows defender که مال شرکت مایکروسافت هست و هر چند روزی یک بار آپدیتش می کنم. و از طرف دیگه Spy Emergency 2006 که انواع فایل های مشکوک رو شناسایی می کنه. و سایر نرم افزارهای دیگه که کمک خوبی در سرعت سیستم و حتی آنتی ویروس می کنند مثله TuneUp Utilities 2006 و Registry Mechanic.خوب اینها هم برای داشتن ویندوزی سالم عاری از فایل های مخرب بسیار مفید هست که در کنار یک آنتی ویروس باشه.
البته وجود یک آنتی اسپایور در کنار یک آنتی ویروس ضروری است ( همینطور وجود یک فایروال ) ولی این دو آنتی اسپایوری هم که شما استفاده می کنید چندان تعریفی ندارند ( هر چند از هیچ بهترند ) در مورد آن دو برنامه دیگر هم البته برای بهینه کردن کارکرد ویندوز مفید هستند ولی کمکی به امنیت سیستم شما نمی کنند .نقل قول:
نقل قول:
ولی کمکی به امنیت سیستم شما نمی کنند .
ولی به نظر من کار آنتی ویروس رو راحتر می کنه چون ویندوز رو سبکتر می کنه و در نتیجه سرعت خوبی واسه پیدا کردن ویروس ها پیدا می کنه.
اين همه بحث سره مكافي هستش ولي من نفهميدم در چه حديه و اينكه تو تستها چه رتبه اي داره؟
البته اگر آنتی ویروس توانایی پیدا کردن ویروسها را داشته باشد :21: چون برای امنیت بیشتر شناسایی هر چه بیشترنقل قول:
ویروسها لازم است ( که این هم به عواملی چون تعداد و سرعت آپدیت , هوش مصنوعی و ... ) بستگی دارد و سرعت
کارکرد آنتی ویروس در این زمینه نقشی ندارد.