دانلود آخرین نسخه ی McAfee نسخه ی Enterprise
دانلود:
نکته : احتیاج به کرک ندارد و نسخه ی کامل می باشد ضمنا آپدیت هم می شود)کد:http://download.nai.com/products/evaluation/virusscan/english/multiplatform/v8.0i/VSE80iEEN.zip
Printable View
دانلود آخرین نسخه ی McAfee نسخه ی Enterprise
دانلود:
نکته : احتیاج به کرک ندارد و نسخه ی کامل می باشد ضمنا آپدیت هم می شود)کد:http://download.nai.com/products/evaluation/virusscan/english/multiplatform/v8.0i/VSE80iEEN.zip
از لطف شما ممنونم.
یعنع این نسخه احتیاجی به رجیستر شدن نداره؟
amin566 جان این نسخه کامل کامله و هیچ کرک یا سریالی احتیاج نداره آپدیت هم میشه;)
اینم مجموعه هر چی McAfee داره نسخه 2006 .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
McAfee VirusScan v10.0.25
McAfee SpamKiller v6.1.0.7
McAfee QuickClean v6.00.7.0
McAfee AntiSpyware v2.0.0.167
McAfee Personal Firewall Plus v7.0.150
لینک >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از اپدیت موتور جستجو Mcafee
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم از لطفت ممنونم.اما اینجا یه سئوالی هست.نقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
و اون اینکه یه نفر از اعضا گفته بود رییس این کمپانی اسراییلیه.من نمی دونم که این گفته چقدر صحت داره.اما به نظرم سیاست این شرکت در بر خورد با 3-4 تا کشور تحریم شده, و از جمله ایران یه کم عجیبه.
منظورم اینه که اگه قرار باشه ایران تو لیست سیاهشون باشه و هیج گونه خدمات و ساپورتی نکنن ,چطور این تصمیمات شامل نسخه ی enterpriseنمیشود.دو تا سوال دیگه هم داشتم و اینکه
آیا نسخه ی اینترنت سکیوریتی هم enterprise داره.
و آ خر اینکه آیا میشه آپدیتای آنتی ویروسشو جداگانه از سایتهائی مثل softpedia گرفت.منظورم اینه که برنامه اجازه میده؟
سلام من یه راهنمایی می خواستم :
چطور میشه کلمه آپدیت رو از جلویtoolbar virusScan داخل McAfeeSecurityCenter و دیگه چکار باید بکنم که هر بار می یام تو اینترنت ازم نپرسه باید رجیستر بشم.
با سلام
من یوزر مک افی نیستم ولی می خواهم یکمدت از نسخه اینتر پرایزش استفاده کنم ،دوستان کسی می دونه در نسخه اینتر پرایز مک افی،اپ دیت ها تو چه پوشه ای ریخته می شه؟
amin566 جون در مورد مطلب اولت باید بگم که نمی دونم رییس مکافی کجاییه ولی احتمال میدم آمریکایی باشه!
نسخه ی Enterprise اینترنت سکوریتی هم نیست فقط آنتی ویروسش هست و آپدیت هاش رو هم بله از سایت مکافی میشه گرفت
ftp.nai.com
سلام
بچه ها بین انتی ویروسهای زیر رو کدوم رو انتخاب میکنید
McAfee.Bitdefender9
من بیت دفندر رو انتخاب میکنم
شما چی؟