فقط فارسی دوست عزیزنقل قول:
فقط فارسی دوست عزیزنقل قول:
نقل قول:
خیلی مدل هستند ... شاید حدود 30 تا که هر کدوم کلی کانفیگ دارند
اول تپیک گفتم ... برای راهنمایی بهتر کارایی رو بگید :46:
:41:نقل قول:
خیلی ممنون از راهنمایی بسیار کاملت. واقعا روشن گر بود.:5:
خب مگه میشه تو لپ تا پ ها 4 هسته ای نیومده باشه!؟:18:
خب پس یه 2 هسته ای رو معرفی کنید با بقیه مشخصاتی که گفته بودم، لطفا!
قوی ترین لپ تاپی که هم هارد 7200 دور داره و هم سی پی یو بالا داشته باشه (core2 dou و نه extreme ) و بالاترین گرافیک یعنی Geforce 8600M GT داشته باشه و بتونی با قیمت 1.700 گیر بیاری DELL XPS M1530 با بالاترین کانفیگ هست که همه جا تو بورسه
ممکن است بعضی شرکت ها XPS M1730 هم وارد کنند که هم گرافیک اون قویتره و هم سی پی یو سری core2 extreme داره ... البته لپ تاپ های aleinware M51 هم هستند که گرافیک GF8800M GTX و سی پی یو core2 extreme اینتل دارند ولی خوب در کنار قیمت منتسب اون که 1.600 تا 1.800 دلار هست توی ایران و خاورمیانه پیدا نمیشه و اگر دسترسی به اروپا داری باید بدی برات بیارند
با سلام و تشکر از Registered User عزیز
من بالاخره m1530 رو با گارانتی زیگورات به قیمت 1720000خریدم (با ساخت لهستان ) سه سوال برام پیش اومده
1- درسته سوال خیلی ابتداییه ولی من چجوری می تونم cd رو از لپتاب بیرون بیارم
2- ایا هارد نوت بوک من دور 7200 است یا 5400؟
3- من میتونم باتری را در بیارم و از طریق اداپتور از نوت بوک استفاده کنم ؟ اصلا اگه نخوام از باتریش زیاد استفاده نکنم چکار باید بکنم؟
با تشکر از شما و سایت بسیار پر محتوا
علی
1- مشکلی نیست ... روی درایور DVD شما یک دکمه وجود داره ... اون رو بزنید و منتظر بایستید تا tray بیاد بیرون ... آروم با دست بکشیدش بیرون بصورت کامل و با فشار دادن قسمت وسط دیسک و کشیدن یک سمت آن به بالا خار اتصال آزاد و دیسک بیرون میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- میتونی با زدن دکمه F2 هنگام بوت و بررسی مشخصات در صفحه سیستم در قسمت hard disk مشخصات هارد و سایر قسمت ها رو نیز به همین ترتیب چک کنی ... مثلا dell 6400 که خودم دارم یه عکس برات گذاشتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- میتونی مشکلی نیست ... اما هر وقت برق رفت یک شوک به دستگاهت وارد میشه مثل PC و دیگه ارزش نوت بوک چیه ؟؟؟ اگر از باتری نخوای استفاده کنی همینطور باید از برق AC استفاده کنی و باتری رو در بیاری ...
قربانت
مبارکه
registered user aziz من هیچ دگمه ای نمی بینم میشه شکلشو نشونم بدین و dvd optical هست
با این فونت فارسی چکار کنم؟ چجوری با کیبورد فارسی بنویسم؟فارسی روی دگمه هاش نیس
2.5 ghz اين 1530 هست؟ من كه اخرش رو 2.4 ميدونستم.... ولي تو ليست قيمت زيگورات 2.5 زده بود.
در ضمن ببخشيد... يه مقايسه كامل بين 2775 و 1530 از كجا بايد پيدا كنم؟ در ضمن يه 14 اينچي از xpsها نداريم؟
و يه سوال ديگه: فرق core 2 dou و core extreme چي هست و كدوم بهتره؟ فقط سرعت كلاك فرق مي كنه؟
فکر کنم مهندس اشتباه کردند - هیچ دکمه ای کنار درایور دی وی دی برای در آوردن دی وی دی نیست . دکمه دقیقا کنار دکمه پاور بالای صحفه کلید وجود داره (سمت راست )نقل قول:
ویرایش : متستفانه انگار این فروم تامبنیلز نمیشه گذاشت ! لینک مستفیم عکس رو برات میزارم .
وکد:http://img6.pictiger.com/efa/15194912.jpg
تو عکس ها مشخص کردم برات .کد:http://img6.pictiger.com/927/15194914.jpg
اگر لهستانی باشه که باید روی کیبردش دکمه های فارسی هم هک شده باشه !! ( ماله رفیقم که اینطوری بود ) در کل من ایرلندی دارم هیچ دکمه ای نداره الانم که دارم تایپ می کنم ( به خاطر تایپ زیاد جای دکمه ها رو بلدم ) :31:
من 1330 لهستانی گرفتم و هیچ گونه حروف فارسی روش نیست . البته میگن دیگه تو ایرلند قرار نیست نوت بوک تولید باشه .