تا این مرحلش خوب بود.
به اینجا رسیدم دیگه قید بازیو زدم!
Printable View
تا این مرحلش خوب بود.
به اینجا رسیدم دیگه قید بازیو زدم!
سلام.توی مرحله ای که باید از شاتل محافظت کنیم...
من همه رو زدم .ماموریت کامل شد.حتی شاتل پرواز کرد رفت.اما نمیدونم چرا بازی تموم نمیشه و نمیره مرحله بعد؟؟؟؟
واسه شما هم اینجوری بود؟؟؟؟؟
اگه دارید سیو مرحله بعد از اینجا رو بذارید.
ممنون...
سلام
وقتي بازي شروع مي شه يعني همون اول بازي شما يه اهدافي مي ياد که زرد رنگ هست با کليد space مي زنيدشون
بعدش يه شهري مي ياد که شما بايد در شهر و از روي سر ساختمان ها اهداف رو بزنيد و چند تا هليکوپتر هم هست که بايد بزنيد
حالا در همين مرحله گوشه سمت راست تصوير بالا نشون مي ده که يک درجه سبز رنگ که عکس يک اسکلت مثل خطر مرگ هست و در شهر و بين ساختمان ها هم يک مربع سبز رنگ به شکل همين خطر مرگ که گفتم هست که بعضي وقت ها قرمز مي شه و بعد شما همين طور که اهداف رو داريد مي زنيد گوشه سمت راست بالا که گفتم يه حالت هست مثل اين که شما داريد مي سوزيد و از اون درجه کم مي شه و وقتي که ديگه به آخر رسيد بازي رو مي گه به علت فلان چيز شما سوختيد و بايد برگرديد از اول مرحله رو ادامه بدهيد
يه سوال ديگه هم اين که من هر وقت بازي مي کنم باز مي ياد از اول بازي شروع مي شه
با تشکر
توی اون قسمت باید از گروه گوست محافظت کنید تا به سلامت اون نقطه چین های سبز رو روی نقشه طی کنند.نقل قول:
اون خطر مرگ هم درواقع علامت گروه گوست هست و بهتون نشون میده که چقدر از سلامتشون باقی مونده.شما وقتی قرمز شد باید بفهمید که گروه داره مورد حمله قرار میگیره و سریعا باید اهدافی که سره راهشون هست رو بزنید.
در آخر هم اگه یکم زبانتون رو بهتر کنید بازی کردن لذت بخش تر میشه.:11::10:
میشه این مشکل منو هم برطرف کنید؟؟؟؟واقعا اعصابم و ریخته بهم.نقل قول:
توی مرحله ای که باید از شاتل محافظت کنیم...
من همه رو زدم .ماموریت کامل شد.حتی شاتل پرواز کرد رفت.اما نمیدونم چرا بازی تموم نمیشه و نمیره مرحله بعد؟؟؟؟
واسه شما هم اینجوری بود؟؟؟؟؟
اگه دارید سیو مرحله بعد از اینجا رو بذارید.
ممنون...
یادمه بعدش دوباره 1 مشت هواپیما میخواستم بزننش که باید ازش محافظت میکردی.نقل قول:
اگه بعدش دستوری بهت نمیده باید از اول مرحله شروع کنی احتمالا.
چون احتمالا بازی قاط زده.
اول که یه سری هواپیما و یه سری نفربر میان که اونا رو زدی بعدش یه سری بمب افکن با یه آواکس میاد که نقشه پارازیت میاد روش رو باید بزنی بعدش که شاتل لانچ میشه 2تا موشک کروز میاد طرفش که باید اونا رو هم بزنی.نقل قول:
دوستان آخرین (وبهترین) هواپیمایی که بعد تمام مراحل باز میشه چیه ؟
نقل قول:اون موشک های کروز را فکر کنم که فقط با radar guided missile میشد منهدم کردنقل قول:
نقل قول:نقل قول:ممنون.اما هیچ موشکی نمیاد.من خیلی صبر کردم.حتی شاتل تا ارتفاع 40000 هم رفت.نمیدونم والا....:5:حتی نوشت برام شاتل لانچ و کامپلت داد....نقل قول:
شما چقدر منتظر شدین؟؟؟