لول
ببین برادر گزارش هایی که من تا الان خوندم همشون صحبت از یک سیستم گرافیکی جدید می کنن به اسم Jupiter این سیستم گرافیکی هست برای UI بر مبنای همون XAML ی که شما خیلی ازش خوشت میاد! من نگفتم کاربرد دیگه ای داره گفتم؟!حالا مایکروسافت خواسته خودش و لوث کنه یا خواسته بعدا اسم کتابخونش و عوض کنه یا خواسته اسلایدش واضح تر باشه غلط بیجا کرده بجای Jupiter نوشته XAML دیگه این الان اون WPF, SilverLight نیست اونا تموم شدن رفتن این یک ورژن جدید هست نمی دونم از این واضح تر چطور باید بگم
لینک قبلی رو هم قبول ندارید این هم مدرک دومش مال دو روز پیشه
کد:
http://davidburela.wordpress.com/2011/09/14/build-keynote-day-1metro-experience-with-jupiter-xaml-and-html5js/
خوب ببین این مادر مرده اونجا چی نوشته کاکو
الان می دونم باز شما می گید که اینطوری نیست و همون سیلورلایت خودمونه (لینکی مدرکی چیزی دارید بر مدعاتون؟یک لینک بدین مایکروسافت صریح گفته باشه اقا از WPF,Silverlight در مترو پشتیبانی می کنه)منم الان متاسفانه سرعت اینترنتم طوری نیست که بخوام اون ویدیوها رو نگاه کنم یا اون ویندوزی که برای دیویلاپرها داده رو دان کنم تا بتونم پاسخ درست و حسابی بدم که شما چی در ذهنتون هست شاید هر دو نفر دچار سو تفاهم هستیم؟!
با تمام این احوال حاضرم شرط ببندم که الان یه پست دیگه میدی می گی با سیلورلایت می شه تو مترو برنامه نویسی کرد :27:
در ضمن اون اون هم فقط یه استایل خاص نیست که برای UI باشه خداییش اصلا حال و حوصلش و ندارم دیگه وگرنه الان باید 10-20 خط برای این بنویسم 10-20 ص هم بحث الکی کنیم
فعلا