اوخ! یادم رفت بگم! برق، دولتی.
نقل قول:
Printable View
اوخ! یادم رفت بگم! برق، دولتی.
نقل قول:
سلام
کسی میدونه چرا نتایج سرچ تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد آزاد 88 درست کار نمیکنه؟
این لینک:
هر اسمی رو بزنید هیچی نمیارهکد:http://azmoon.net/?app=pub_s88_881127
+
مشکل حل شد!
بالاخره یه اسمی پیدا کردم که نتیجه داشت!!
من دفترچه رشته ها و دانشگاه های دانشگاه آزاد مقطع کارشناسی ارشد رو میخوام (دفترچه ای که ظرفیتها و رشته ها رو نوشته)
سلام به همه ي بچه هاي كنكوري من ميخوام واسه ارشد برق شركت كنم كسي هست كه بدونه ازمونهاي ماهان بهتره يا پارسه ؟ممنون ميشم اگه كسي موسسه ديگه اي كه معتبر رو معرفي كنه .....
سلام ...
ممنون می شم اگه کسی کمک کنه من سر دو راهی گیر کردم:
من تازه سربازی تموم شدم (چندروز پیش) تصمیم داشتم بکش یکسال واسه ارشد سال اینده وقت یزارم( مهندسی برق)
ولی الان یه کار واسم تو شهر خودمون جور شده( تو شرکت توزیع) با ماهیانه حدود 350000 ( بصورت پیمانی) حالا توش موندم که برم سر کار یا اینکه قید کارو بزنم و واسه ارشد بخونم.
از یه طرف می ترسم اگه بشینم یکسال واسه ارشد بخون و قبول نشم چه جوری نگاه های دیگران رو تحمل کنم و چفد سرکوفت بخورم که کار رو ول کردی اومدی درس خوندی ...
از یه طرف دیگه اگه برم سر کار بازم می ترسم حسرت می خورم که ای کاش واسه ارشد بخونم ( اخه خیلی دوس دارم یه دانشگاه معتبر قبول شم)
اگه شما جای من بودین چی کار می کردین کدوم رو انتخاب می کردین ...کار؟ یا خواندن واسه ارشد؟ ( ریسک) ..................باور کنین بزرگترین 2 راهی زندگیمه ...........تو رو خدا کمک کنین.. وقت ندارم
ماشالله تو این تایپک همه هم می هوان ارشد برق امتحان بدن .. و چقد شانس من کم میشه.......
سلام سينا جان . از شانس بد تو ما هم كه ميخوايم امتحان بديم :31:نقل قول:
ببين من يه تجربه ي نزديك رو واست بگم...
دوستم فوق ديپلم داره ، قدرت . با پارتي هم رفت توي يك شركت توي بندر لنگه...كار خوبي داره ، پيماني هم بود . اما ميدوني 6 ماهه كه حقوق نگرفته ؟ باور كن شركت هاي پيماني ارزش ندارن...
تو با يه اراده ي محكم بشين و بخون واسه ارشد ، مطمئن باش اگه عزمت رو جزم كرده باشي با يه برنامه ريزي خوب قبول ميشي حتما .
اگه اوضاع مالي خوبه ؛ كلاس هاي كنكور شركت كن . اگه نه كه جزوه هاي كلاس هاي معتبر رو بخون ، مثل پارسه . به نظرم بري 6 ماه وردست يه برق كار واسي برق كشي ساختمون ياد بگيري ، ماهي خيلي بيشتر از 300 تومن در بياري...ارشد يه چيز ديگست. اين نظر من بود البته.
موفق باشي
ممنون از نظرتون ....والا این شغلی که واسه من جور شده پشت میزی هست ...حقوق هم به موقع می دن...نقل قول:
راستشو بخوای خودم هم خیلی دلم می خواد واسه ارشد بخونم اراده کافی هم دارم ....ولی امان از سخنان دیگران ......................اگه قبول نشم .................ولی واقعا 300000 هم پولی نیست.... ولی می گن بعد از 5 سال رسمی میشین ( این کشور حرف زیاده).......
می بینی یه جوون ایرانی چقد ناامیده که نمی تونه سر یه دو راهی تصمیم بگیره
سلام دوستان یه سوالی داشتم نمی دونستم کجا بپرسم.فکر کنم اینجا باید پرسید.می خواستم بپرسم که اگر کارشناسی بریم زبان و ادبیات انگلیسی و یا مترجمی انگلیسی در کارشناسی ارشد چه رشته هایی میشه انتخاب کرد.
همینطور رشته زبان و ادبیات انگلیسی و مترجمی چطور هست؟چه دانشگاههایی بهترن و ترازش چنده؟درساش چطوره؟
یه توضیح کلی اگه در موردش بدید ممنون میشم.
با سلام
يه سري اطلاعات درباره رشته شهرسازي (مقطع كارشناسي ارشد) ميخواستم و اينكه آيا دانشگاه آزاد هم اين رشته رو داره و منابع امتحاني(كنكور ارشد) اين رشته رو هم ميخواستم
با تشكر فراوان از دوستان عزيز
سلام به همگی
من حدود یک ترم دیگه از یکی از دانشگاه های تهران لیسانس مهندسی کامپیوتر گرایش سخت افزار رو میگیرم...
میخواستم بدونم برای کنکور ارشد کدام موسسه بهتر است..؟؟ پارسه یا ماهان..؟؟
تاثیر معدل چجوریه...؟؟
اگه مثلا بخوام از سخت افزار برم IT گرایش شبکه یا مهندسی برق گرایش الکترونیک چند واحد پیشنیاز میخورم..؟؟
برای اینکه مجددا تو همین تهران قبول بشم (( حتی شبانه )) چه باید بکنم...؟؟
یه مدد بما برسونید...:31: