منظور بدی نداشتم ! نمیدونم چی برداشت کردی ولی مطمئن باش داری اشتباه فکر میکنی چون تا حالا به کسی احانت نکردم ...نقل قول:
یه نگاه به اون تیکه قرمزه بنداز اگه متوجه شدی که چی گفتی که هیچ اگه نه بهم بگو.
منظور بدی نداشتم ! نمیدونم چی برداشت کردی ولی مطمئن باش داری اشتباه فکر میکنی چون تا حالا به کسی احانت نکردم ...نقل قول:
یه نگاه به اون تیکه قرمزه بنداز اگه متوجه شدی که چی گفتی که هیچ اگه نه بهم بگو.
ما Tv 21اینچ داریم از هیتاچی. بنده در دوران خردسالی با گرفتن آهنربا روی لامپ تصویرش دهنشو... کردم!نقل قول:
در صورتی که خیلی از ماها حتی یه محصول از این کمپانی هم تو منزل نداریم
تاپیک چی شد؟
نرید رو اعصابم. خودم تاپیک میزنما
----------------------------------
نمیگم منظور بدی داشتی.نقل قول:
منظور بدی نداشتم ! نمیدونم چی برداشت کردی ولی مطمئن باش داری اشتباه فکر میکنی چون تا حالا به کسی احانت نکردم ...
تو گفتی که "اینو به دوستانتون بگید"
مگه فکر کردی حالا چون من از سونی بیشتر خوشم میادو تو عشق سامسونگی دیگه حاضرم خرخرتو بجوم؟
بابا اینجا همه باهم روابط دوستانه و عاشقانه ای دارن. همه برای یکی و یکی برای همه
عجب پستی دادم
-------
ممد بیا یاهو کارت دارم
نگران اسپم نباش اینجا خودش مدیر داره و این تاپیکو اینجا باز گذاشتن واسه اسپم .... حالا اسپم هرچی میخواد باشه ....نقل قول:
همین الان میتونی بری به alex یا ساسان یا بقیه مدیرها بگی این داره اسپم میده ... بنش کنین !
هیتاچی شده اول یا دوم چه به درد من میخوره ؟ مگه پولش میره تو جیب منو و شما ؟
موفق باشی ....
من به مدیر اعتراض نمیکنم.چون این تاپیک من نیست.ولی اینو در جواب حرفت که تو کی هستی گفتم
اتفاقا اون مثال هیتاچی دقیقا در مورد شما بود
من نگفتم شما کی هستش ! منظور کلی من این بود که شما و کلا همه ماها و خودم کسی نیستیم که بخوایم به کسی حکم کنیم ...نقل قول:
اگه منظورت اینه که پول سامسونگ میره تو جیب من آره درست گفتی من جزئی از شرکت سامسونگ هستم ( نماینده فروش سامسونگ در مونیخ )
+نقل قول:
نماینده فروش سامسونگ در مونی
راست میگی؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اجازه آقا محمد .... نمیخواستم بگم چون دلیل بر خودستایی بود ...نقل قول:
به هر حال شد دیگه ...
فدات بشم سعید جان ... نه بابا منو چه به این حرفها ( غلطا :دی )نقل قول:
نمیگم منظور بدی داشتی.
تو گفتی که "اینو به دوستانتون بگید"
مگه فکر کردی حالا چون من از سونی بیشتر خوشم میادو تو عشق سامسونگی دیگه حاضرم خرخرتو بجوم؟
بابا اینجا همه باهم روابط دوستانه و عاشقانه ای دارن. همه برای یکی و یکی برای همه
دمت گرمه دیگه ... خلاصه من منطور بدی نداشتم ...
مخلصیم ....
اقا چندتا بفرست دم خونمون.با تخفیف 100% قسطی پرداخت میکنم:21:نقل قول:
همه ی طرفدارای سامسونگ انقد .......... میزارن؟:21:
نمیشه چیزایی که اینجا پیدا نمیشه شما برامون بفرستی از جرمنی؟
حق داشتی لو ندی. الان ببین چقدر پ خ میاد برات.
یکی از این قاب عکسا برا من بفرست پولشو به یورو میدم بهت.:دی