بروبچ توسرور .com همه مون باید باهم متحدباشیم نه اینکه واسه هم شاخ وشونه بکشیم بابا غیرتتون کجارفته باید زد این خارجکیارو صاف کرد بچه ها به محض ثبت نام دوستان محبت کنن همه اسامی یوزراشونو بگن
Printable View
بروبچ توسرور .com همه مون باید باهم متحدباشیم نه اینکه واسه هم شاخ وشونه بکشیم بابا غیرتتون کجارفته باید زد این خارجکیارو صاف کرد بچه ها به محض ثبت نام دوستان محبت کنن همه اسامی یوزراشونو بگن
سلام
آقا میشه بگید تو کدوم قسمت(منظورم شمال غیربی و...) سرور 4 عضو شدید تا منم بیام
جنوب شرقی : South Eastنقل قول:
سلام
آقا میشه بگید تو کدوم قسمت(منظورم شمال غیربی و...) سرور 4 عضو شدید تا منم بیام
سلام دوست عزیز sid
اینقدر مطمئن نباشید!
قصد توهین ندارم اما نابود کردن یه ده 300-400 نفری اونم تو سروزر 1 کاری نداره. هیچ کاری. میشه یه امار نظامی بدی ببینم چقدر نیرو داری؟
اونکاری هم که گفتی نمیشه. اگه تو هیچ دهکدهه ای قصر نسازی(از اول بازی) جلوی اسم ده اولت مینویسه پایتخت، اما میشه اونو گرفت. تونستم منظورمو برسونم؟
با تشکر...
این سرور 4 که میگین مال com. ــه ؟؟
پس مال ایران کی راه میوفته؟
سرور 4 ایران حالا مونده !
یادمه وقتی سرور 2 میخواست راه بیفته کلی طولش دادن
اما الان رفتیم سرور 4 دات کام ؛ جنوب شرقی .
بچه ها ؛ کسانی که عضو شدن ؛ کسی گول هست ؟
گول باید داشته باشید ها !
باشه منم اومدم com. پسنقل قول:
آره گول برداشتم
id: emperor
سلام دوستان.من میخاستم تو یکی از سروهای ترکیه ثبت نام کنم.کسی میدونه کدوم بهتره؟یا همون ایران بهتره؟
یه سوال دیگه هم این که سرور 4 ایران کی راه اندازی میشه؟
مطمئنی که کسی نمیتونه؟نقل قول:
کافیه اگه سرور 2 ایران هستی آی دیتو بدی من تا با منجنیق خورد و بعدشم تسخیرش کنم:31:
ناپ ماپ نداریم...................از همین اول در جنگ با.......:21:نقل قول:
قبول از همین الان nap
با این چیزا کار نگیر...........تو به فکر جنگ عظیمت باش:21:نقل قول:
بازم خندم گرفت :)نقل قول:
با این چیزا کار نگیر...........تو به فکر جنگ عظیمت باش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سبک حرف زدنتم مال لاله زاره !
خوب حالا من باز تاکید کنم بچه هایی که میخوان نزدیک به هم بیفتن ؛ لینک های فعال سازی رو همگی بدن به یک نفر . با هم فعال بشن .
بهدش هم سرور فکر کنم ساعت 8 صبح شنبه راه میفته .