کدام ویروس بخمیثق خحفهخد و سثشقزا از منوی استارت حذف می کنه وبا گرفتن یک بار کنترل دیلت الت کامپیوتر خاموش میشه
Printable View
کدام ویروس بخمیثق خحفهخد و سثشقزا از منوی استارت حذف می کنه وبا گرفتن یک بار کنترل دیلت الت کامپیوتر خاموش میشه
من سیستمم رو ویروس کشی کردم حالا فایلهای سیستمی( مثل Desktop.ini)از حالت Hidden خارج شدن چگونه میتونم اونا رو به حالت قبل برگردونم؟
سلام دوست خوبمنقل قول:
جمله ای که نوشتی را یه بار بخون .
اکثر ویروس هایی که توی امضام می بینی یه جورایی توی حذف این دو گزینه دخالت دارند . در واقع دخالت مستقیم دارند .
برای برگشت این دو گزینه روشهایی وجود دارند .
موفق باشی .
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای برگردوندن اونها یه حالت سیستمی باید از روش زیر استفاده کنی .
attrib +r +a +s +h drive:\file path
به جای drive اسم درایو را بنویسید و به جای file path اسم فایل را بنویسید . در واقع به جای drive:\file path ادرس فایل یا پوشه را بنویسید . البته اگه پسوند داشته باشه با پسوند باید بنویسید .
باید توی run بنوسید .
اگه فاصله بین نوشته های یه پوشه هست باید اون فاصله ها را بردارید . مثلا اگر یه پوشه به اسم mahdi 7610 هست ابتدا باید اون را به صورت mahdi7610 کنید و بعد از ترفند بالا استفاده کنید .
موفق باشید .
یعنی باید برای همه پوشه ها این کار رو بکنم آخه همه فایهای سیستمی توی همه فولدرها از حالت hidden در اومدننقل قول:
سلام
خسته نباشید
بازم این فولدر اپشن ما خراب شد!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا فایل هیدن تو کامپیوترم هست یعنی مثلا وقتی ctrl+a رو میزنم میگه 1 هیدن فایل.
ایا این ویروسه؟؟ چی کار کنم ؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
سلام دوست خوبمنقل قول:
راستش کاش به جای عکس می گفتید مشکل فولدر اپشن چیه ؟
چون عکس کامل باز نمی شه . که بشه فهمید مشکلش چیه .
اسم فایلهای هیدن چیه ؟
یعنی چی که وقتی ctrl+a رو میزنم میگه 1 هیدن فایل ؟
ممنون می شم یه کم بیشتر توضیح بدید تا اگه بتونم راهنمایی تون کنم .
موفق باشید .
با سلام و تشكر از همه دوستان خصوصا mahdi7610
در راهنمايي هاي شما راه حل مقابله با ويروس سيستمم را نديدم. به همين دليل سوال مي كنم.
اين ويروس يا تروجان اجازه ورود به درايوها را نمي دهد و همه پنجره ها بسته شده و مانند log off كردن دوباره دسكتاپ نمايان مي شود. اين تروجان توسط Iranian ---- boys نوشته شده.
جناب mahdi7610 در جاي ديگر ذكر كرده اند كه spyware Doctor مي تواند اين تروجان را پاك كند اما ظاهرا چنين نبوده است. اگر راه حل ديگري داريد لطفا راهنمايي كنيد.
با تشكر
سلام بر همه دوستان من عضو جدید این باشگاهم من تمام مشکلات شما رو داشتم وهمین دیروز حلش کردم دلم نیومد به شما نگم چون بد جوری اعصاب آدم و خرد می کنه البته باید تشکر کنم از آقای mahdi7610 چون با استفاده از تاپیک کامل ایشون تونستم کامپیوتر خودمو رو به راه کنم من تمام نکته هایی رو که ایشون گفته بودن دقیق انجام دادم ویروس رو تونستم حذف کنم اما نتونستم که قسمت های حذف شده رو برگردونم تا اینکه نرم افزاری رو که ایشون فرموده بودند فقط برای
open with جواب میده دانلود کردم وقتی اونو اجرا کردم بعد از مدتی تمام مشکلات کامپیوترم درست شد ، لینک دانلود اون برنامه رو می ذارم تا شما هم استفاده کنید البته با اجازه mahdi7610 ، دانلود کنید با حجم تقریبا 200 کیلو بیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك دومي كار نمي كنه اگه مي شه دوباره بزارنقل قول: