برای OS 4.0 آپل این امکان و تو تنظیمات قرار داده که اینترنت و قطع کنید و از شر اون E خلاص بشید. به این مسیر برید:
settings ==>General ==>Network ==>cellular Data
رو OFF بکنید اینترنت کاملا قطع میشه.
Printable View
برای OS 4.0 آپل این امکان و تو تنظیمات قرار داده که اینترنت و قطع کنید و از شر اون E خلاص بشید. به این مسیر برید:
settings ==>General ==>Network ==>cellular Data
رو OFF بکنید اینترنت کاملا قطع میشه.
من هم همين مشكل اينترنت رو داشتم، اما 100 تا روش رو روش پياده كردم، يعني هر روشي موجودي كه توي نت هست رو انجام دادم اما نشد كه نشد
تا اينكه آپديت كردم و به 4 رفتم و تونستم قطعش كنم
به دوستاني كه قصد قطع كردن اون دارند فقط و فقط پيشنهاد ميكنم به OS4 برن
چون اين روش هاي براي 3.1.3 جواب نميده - حداقلش براي من كه جواب نداده
موفق باشيد.
با سلام
این مشکلو توی یه بحث جدیدم گفتم ولی فک کنم اینجا بهتره.
به هر حال ببخشید اگه جای اشتباهی عنوان کردم.
من یک آیفون 3gs 16gb دارم و کسی رو این آیفون برام برنامه ریخته .
حدود 6 گیگ برنامه.
حالا میخام خودم برنامه بریزم و itunes این پیغامو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتیم که میخوام آهنگ بریزم اینو میگه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
A---->B----->C
لطفا کمکم کنید .
دوست عزیز چون اون برنامه ها خامش تو کامپیوتر شما نیست اونارو پاک میکنهنقل قول:
من بهت پیشنهاد میدم تیک sync اپلیکیشنو ورداری بعد موزیکاتو بریزی
شما میتونی برای ریختم فایل از ifun box یا pc suite استفاده کنی
لینک ifun box
لینک pc suiteکد:http://www.i-funbox.com/
کد:http://download.pandaapp.com/?app=soft&controller=iphone&action=show&f_id=3721
برنامه ها پاک نمیشه اگه sync بزنی فقط بعدش یه پیغام میده transfer و no transfer که اگه شما transfer رو بزنی پاک مشه برنامه ها ولی برای موزیک ها کاری نمیتونی بکنی
این سوال هم بهترین جاش کلوپ 3GS است.
سلام به همه
یکی منو راهنمای کنه، 3.1.3 3gs 16 دارم دو هفته پیش گرفتم.نه میشه زنگ گوشیو عوض کرد نه زنگ اس ام س، از سیدیا هم برنام می گیرم معلوم نیست کجا میر...
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه
با سلام خدمت همه دوستان
خواهش میکنم یکی به من بگه چطور میشه با دستگاه ipod touch مدل mc با ورژن 4.0 از طریق ituns و safari به اینترنت وصل شد. یکی گفت دستگاه ipod رو به کامپیوتر وصل کن ituns رو باز کن بعد در دستگاه ipod برنامه safari بازکن و به اینترنت وصل شو. هر کاری کردم نتونستم ، تو رو به خدا یکی کمک کنه یه هفته هست که تمام اینترنت رو زیر و رو کردم
آقا يكي به من كمك كنه
من چطوري ميتونم آپي وايرلس آي فون رئيسم رو عوض كنم كه به شبكه وايرلس شركت وصل بشه و از اينترنت استفاده كنه . هرچي آي پي ميدم ميره و مياد يادش ميره. ثبت نميشه . ميشه كمك كنين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با برنامه هایی که تو نت وجود داره مثل iphone ringtone maker زنگ دلخواهت و درست کن و با برنامه ifunbox بریز تو قسمت رینگ تون کار ساده اینقل قول:
برای چی آی پی عوض بکنی اگه اینترنت share هست اونجا خودش کانکت میشهنقل قول:
ولی اون چیزی که شما میخوای فکر کنم توی همون تنظیمات wifi میری تو قسمت Static باشه باز امتحان کن