ا دمت گرم من داشتم پست قبلي رو مينوشتم. ببين صداي شاترش هيچ جور قطع نميشه ؟!نقل قول:
از كجا گرفتي؟
Printable View
ا دمت گرم من داشتم پست قبلي رو مينوشتم. ببين صداي شاترش هيچ جور قطع نميشه ؟!نقل قول:
از كجا گرفتي؟
صدای اسپیکرش چجوریه ؟ کیفیت ؟ بلندی ؟
نه متاسفانه..رو تمام پروفایلها هم امتحان کردم نشد..نقل قول:
ببين صداي شاترش هيچ جور قطع نميشه ؟!
از كجا گرفتي؟
تو قسمت تنظیماتش چند تا صدای دیگه هم هست که متاسفانه اونا هم بلند هستن!
و تهران نیستم.ولی این مغازه که ازش گرفتم از تهران میاره.اگه رفتم طرفش ازش میپرسم
از 5700 که داشتم کیفیتش یخورده بیشتره..بلندیش هم یکم بیشتره..ولی راستش فکر می کنم که از حداکثر قدرت اسپیکرها استفاده نکردن...چون وقتی میزارم روی 100 ، اصلا یخورده فشار هم نسبت ولومهای پایینتر رو اسپیکر احساس نمیشه...نقل قول:
صدای اسپیکرش چجوریه ؟ کیفیت ؟ بلندی ؟
ولی متاسفانه ظاهرا ، هنزفری من مشکل داره..موقعی که وصلش می کنم یه خش میندازه تو صدا.
اگه کسی خواست بگیره این رو هم تست کنه حتما.
کابل tv ، کابل usb ، شارژر ، خشاب مموری هم چینی هستن..خوده گوشی هم که فنلانده.
کاور محافظ دوربین هم خیلی نرم باز و بسته میشه..سرعت کشیدن کاور تا اماده شدن دوربین هم خیلی کمه. سرعت فوکوس و ذخیره عکس هم خیلی کمه و کلا نسبت به n95 معمولی خیلی کمتر شده.
ببخشید نیما جون یه سوال
روی کیبردش اثر انگشت نمیمونه؟
کلا کجاش اثر انگشت میمونه؟
ممنون
جدی میگی ؟ همه میگن صداش ضعیفه که. اگه از 5700 بیشتر باشه که عالیه.نقل قول:
از 5700 که داشتم کیفیتش یخورده بیشتره..بلندیش هم یکم بیشتره..ولی راستش فکر می کنم که از حداکثر قدرت اسپیکرها استفاده نکردن...چون وقتی میزارم روی 100 ، اصلا یخورده فشار هم نسبت ولومهای پایینتر رو اسپیکر احساس نمیشه...
ولی متاسفانه ظاهرا ، هنزفری من مشکل داره..موقعی که وصلش می کنم یه خش میندازه تو صدا.
اگه کسی خواست بگیره این رو هم تست کنه حتما.
کابل tv ، کابل usb ، شارژر ، خشاب مموری هم چینی هستن..خوده گوشی هم که فنلانده.
کاور محافظ دوربین هم خیلی نرم باز و بسته میشه..سرعت کشیدن کاور تا اماده شدن دوربین هم خیلی کمه. سرعت فوکوس و ذخیره عکس هم خیلی کمه و کلا نسبت به n95 معمولی خیلی کمتر شده.
یه سوال؟:ایا ان82 مانند ان95 8 گیگ دارای 2 سی پی یو و 3d accelerator و قابلیت n gage2 هست؟؟؟میشه مقایسه ی چیپ گرافیک این گوشی رو با ان95 8 گیگ در اینجا بزارید!!در یکی از تاپیکها یکی از دوستان از سایت موبایل ریویو مقایسه ی چیپ گرافیک ان95 8 گیگ و ان81 8 گیگ رو گذاشته بود و ان95 8 گیگ بسیار برتر و پر قدرت تر بود!
در ضمن متالیک جان در مورد امضاتون باید بگم که همونطور که ما در گرمای 60 درجه ی تابستون برق نداریم حالا شما هم باید بی گازی رو تحمل کنید!!انقلاب کردیم داریم حال میکنیم!!
ما سر گور پدرمون تانگو رقصیده باشیم اگه انقلاب کردیم. اون موقع نطفه ما هم منعقد نشده بود. منتها حال رو باهات هستم. واقعا تو سرمای زیر صفر بندری رقصیدن و با کاپشن خوابیدن تو خونه کلی حال میده.
دقیقا با هم یکیند دوستان از نظر سرعت و گرافیک:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تو صدا و کیفیتش موبایل ریویو میگه از N95 8GB و N81 پایین تره.
n95 و n82 تقریبا تو همه موارد یکی اند...
حیف شدنقل قول: