یک مورد دیگه هم اینکه تو این معماری جدید به خاطر 128 بیت شدن هم چیز ! سرعت به طرز وحشتناکی بالا رفته! و همزمانی هم همینطور و کلا خفن ترین معماری که تو عمرم دیدم! این شرکت amd همه چیزش جهشی رشد میکنه ! اون از معماری خفن گرافیکش که nvidia تا مرض برشکستگی برد اینم از این معماری به اسم رمز بولدوزر که معلوم نیست چه بلایی سر اینتل بیاره
فقط اینتل شانس یا زرنگی که داره فناوری ساختش بالاتره و مثلا میشه اینتل =22nm و amd=32nm که اگه فناوری ساخت هر دو یکی بود اینتل خیلی عقب میافتاد و البته بازم همه اینتل میخریدند به خاطر بازاریابی حرفه ای اینتل و افتضاح بازاریابی =تبلیغ و .. =amd
کافیه تعداد خبر های نسل جدید اینتل و انقلاب نسل جدید amd که هنوز نیومده را با هم مقایسه کنید
من دقیقا یادمه زمانی که amd از هر لحاظ برتر بود و همه pentium4 میخریدند!
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
اولا همه پردازنده ها 64 بیت هستش
دوما من از خودم در نمیارم و هر دو واحد 128 بیت همزمانن! یعنی یکی یک کاری میکنه ویکی دستورات تمام کننده بعدی ادامه رو انجام میده! یعنی با هم جمع میشن!یعنی هر دو واحد همزمان در حالذ انجام عملیان گرفتن و تمام کردند
یعنی وقتی عملیات خواندن رو 4 تا pipline تموم میشه میره به عنوان دستور اون 4 تای دیگه! همین هم باعث شده همه این معماری رو ستایش کنند و به عنوان انقلاب جدید نام ببرند