گیلبرتو جانشین خود را به لندن میفرستد !
گیلبرتو سیلوا ، بازیکن دوست داشتنی سالهای نه چندان دور آرسنال به هم وطن خود فیلیپ ملو توصیه کرد ، شانس پیوستن به آرسنال را از دست ندهد.
صحبتهای بسیار جدی مبنی بر انتقال ملو از فیورنتینا به آرسنال وجود دارد اما وکیل ملو هفته گذشته اعلام کرد که او از بودن در ایتالیا خوشحال است. به نظر میرسد توپچی ها همچنان سعی میکنند تا او را به امارات بیاورند. گیلبرتو سیلوا که تابستان گذشته آرسنال را ترک کرد به هم وطن خود توصیه کرد برای پیوستن به آرسنال درنگ نکند و هرچه زودتر به این انتقال پاسخ مثبت نشان دهد.
گیلبرتو در مصاحبه خود میگوید ، ما این شایعات را شنیدیم. فیلیپ در مورد آرسنال از من سوال کرد و من به او گفتم که آرسنال یک باشگاه خارق العاده است و اگر او علاقه دارد باید بدون تفکر این پیشنهاد را بپذیرد.
ملو دقیقا همان چیزی است که آرسنال نیاز دارد. یک بازیکن با کیفیت و نیرومند. اگر آرسنال او را به خدمت بگیرد بسیار عالی خواهد بود زیرا همان بازیکنی است که اکنون آنها میخواهند.
مطمئنم اگر او به لندن برود ، یک انتقال خوب صورت خواهد گرفت. به او گفته ام که آرسنال باشگاه بزرگی است و من مطمئن هستم آنها فصل بعد عملکرد بهتری خواهند داشت.
arsenal.ir
تابستان خوب توپچی ها ادامه دارد...
گالاس هم ماندنی شد!
پس از قطعی شدن ماندن بازیکنانی مثل والکات و فابرگاس و احتمال زیاد باقی ماندن آدبایور و ون پرسی, ویلیام گالاس فرانسوی, کاپیتان سابق آرسنال هم همچنان قرمز پوش باقی ماند.
گالاس در فصل قبل مشکلات زیادی از قبیل از دست دادن بازوبند و حتی کشمکش هایی با نزدیک ترین بازیکن درون زمین به او, یعنی توره را با سربلندی و قدرت پشت سر گذاشت و بازی های خوبی را پس از این ماجراها برای تیمش ارائه داد ولی در پایان فصل شایعات ترک تیم برای او بسیار شدت گرفت. اما حالا او مانده و می گوید:
"در آرسنال هستم و قراردادم یک سال دیگر اعتبار دارد, پس یک بازیکن آرسنالم! هنوز در رابطه ی تمدید قرارداد صحبت نکرده ایم ولی من با آرامش کامل به فصل آینده ام با آرسنال نگاه می کنم."
بدون شک حضور او در فصل آینده خصوصا از نظر تجربه ی بالای وی, می تواند نجات بخش جوانان آرسنال در روزهای سخت باشد.
سسک , سسک است حتی در دل اسپانیا!
مصاحبه ی کاپیتان در اردوی جدیدش.
از روز شنبه, یک بار دیگر اردوی فوتبالی سسک در "آرنیس دی مار" کاتالونیا, محل تولد او, با شرکت حدود 70 کودک برگزار خواهد شد.
فابرگاس که برای آغاز این اردو (باز هم با مدل مویی جدید) به اسپانیا رفته است , دیروز به همراه دوست صمیمی اش در تیم ملی , جرارد پیکه, در جلسه ی دوستانه ای با بچه هایی که قرار است در این اردو شرکت کنند به گفت و گو پرداخت.
ابتدا کودکی خیلی رک از او پرسید:سسک, چرا نمی خواهی به بارسلونا بیایی؟
فابرگاس جواب داد:"دوست دارم , ولی من یک قرارداد با آرسنال دارم و باید به آن احترام بگذارم."
بچه ها که از این جواب او راضی به نظر نمی رسیدند رو به پیکه ادامه دادند:چرا سسک را متقاعد نمی کنی که به بارسلونا بیاید؟
پیکه:"نمی دانم چند بار سعی کرده ام که او را متقاعد کنم ولی راهی وجود ندارد... حداقل الان وجود ندارد!"
سسک در ادامه درباره ی آینده اش در آرسنال اضافه کرد:"من کاپیتان هستم و خاطر جمع و آسوده در آرسنال ادامه خواهم داد."
این اردو برای دومین بار توسط کاپیتان توپچی ها در اسپانیا و در زادگاهش با شعار اهمیت به روحیه ی تیمی و مردانگی از 4 جولای احتمالا به مدت یک هفته برگزار خواهد شد.
arsenal.ir